- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- mn iskam ama mama ne dava :(
Куха лейка,като почнете да се префантосвате за глупости , та чак смешни ставате ... Като не ти дава мама - НЯМА .
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Как ги изравяте тез теми от 2005 година?Момичето вече трябва да е на 16-17 години и сигурно отдавна си е направила.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ем аз я намерих на 202 страница,обичам да се ровя по старите темиПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Божееее... Днешните лапенца стават все по-зле и по-зле!!! На 13 с обица на езика...И аз ако ти бях родител нямаше да ти разреша! Смешна си!!! Щяло да ти е готино да се мляскаш с гаджето... и това ли е причината да я искаш??? Та ти като започнеш да правиш секс (което мисля, че ще е доста скоро така като гледам какви са ти желанията още от малка) ще искаш да си направиш обица на срамните устни за да му е повчече гот на тоя дето те чука.... Нямам думи... Осъзнай се! На 13 години си, а вече си мислиш че си порастнала !!!
А ти разпознаваш ли датите или още ти е трудничко?Първоначално написано от adizitk1
15 стари и НЕАКТУАЛНИ теми си изровила... Иди в КОФАТА или в ИГРИ да трупаш мнения и недей да създаваш работа на модовете и да дразниш
![]()
Ти си тъпа кифла.Със здраве.![]()
az sam malko po golqma ot teb no bqx sas sa6tiq problem,otidox v studioto vapreki vsi4ko i se probix no....ne mina i 4as i otidox da mi q maxnat i to ne ot 6ube ot na6te a ot tova 4e ne mi xaresa,stoe6e mi grozno,pre4e6e mi i me drazne6e,no za smetka na tova otidox i si dupnax p1p4eto i sam mnogo po dovolna.
P.S-porasni,no ne na godini a na akal
После ще съжаляваш![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Pfffff.. az na 13 i gadje ne sum imala puk ti i obeca shte si slagash... hell
~Remember,remember...25th of November~
оф мамка му момичето не ви пита да си направи или не пиърсинг на езика а как да убеди родителите си... и аз съм против, много е малка, но не е това целта на темата да я разубедим м?
Еми и аз искам пиърсинги къде ли не.Почти на 15 съм и съм наясно,че не знам к'во може да ми щукне след 1-2 години и как може въобще да не ме влечат.Ваще са напълно прави.И при мен беше така само че аз от 12 годишна почнах да мрънкам.Отрязаха ме и до момента не съжалявам и много се дразня на момиченца на по 12-13 дето се правят на важни и на големи.Иди в някое студио кажи им "Искам да си пробия езика.На 12 съм." да видиш к'во ше ти кажат.![]()
![]()
Еми кой е казал , че трябва да ги питаш.. Ставай някоя сутрин и ако си мислиш, че още искаш бягай до някое студио и после кат се пребереш и устата ти стане като на хипопотам.. и там ще си седиш бая време..![]()
![]()
..По темата сериозно.. недей да си правиш банално е а пък и някфо 13 годишно хлапе ще ми се вяска кат някфа професионална лека жена по улиците и ще се "мляска с гаджето си" по ъглите на улиците.. не нетова ако беше моето дете
![]()
Love Ickooo
Не ти ли се струва че си малко малка рано ти е за обица пък и е грозно и опасно,познавам хора които са си пробили езика и после се е разцепил
злее си![]()
![]()
хаха темата е от 2005 момичето отдавна е пораснало е![]()
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Абе няма значение всички недорасли могат да прочетат малко мнения по въпроса..
Love Ickooo
i moqt suwet e da gi poslu6a6.....bqh na 13,kogato iskah piursing na pupa,suotwetno na6te ne mi razre6iha i ne si slojih.....no stanah na 15 i wse o6te iskah da si imam tam......otnowo im kazah i te otwurnaha 4e 6tom tolkowa mnogo iskam da si sloja......4e sama si sabrah parite towa e fakt, no otidoh i si naprawih predi 6 meseca i edin den......we4e imam zlatna,a i kogato pojelaq biha mi kupili nowa-pak zlatna taka 4e uweri se,4e naistina iska6 obeca tam,a ne ot gazariq!Btw to4no twa s mlqskaneto dawa obraten efekt.....wseki go razbira razli4no estesweno,no kakto si re6i6.Ili puk kato tooooolkowa nemoje6 da 4aka6 sabira6 pari otiwa6 dup4i6 se i twa e........za wseki slu4ai wnimawai w koe studio 6te otide6 i prou4i......wapreki wsi4ko moeto mnenie e 4e trqbwa da gi poslu6a6 pone za sega,edin den 6te stane6 roditel i 6te razbere6 wsi4ko towa koeto te prawqt za nas i 6te go oceni6.Kusmet ako 6te se probiwa6 dano ne se slu4i ne6to nepriqtno i da pazi6 obecata
RWH
моят съвет е да спрете да пишете защото темата е от 2005, сиг отдавна има обица![]()