- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pravihte li sex na nova godina?
Pravihte li sex na no nova godina?![]()
миии...да,след 12 ч.беше де![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Не,аз съм си прокажен и тва си е,пфуууу.
daaaaaaa...zapo4nahme minalata godina i dovurshihme tazi)mn beshe qko,no po-qko ot sex za dobro ytro nqma!
![]()
Опитахме се.
Не...нямам гадже...но мн си мечтах да бъда с бившият и да го направим...ама невъзможни мечти![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Не, понеже в момента мене и моя ни делят 2000 км...
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
dammm![]()
Не.
ne i tazi godina :P
In dreams there are no rules...
kvo vi interesuva....kvo sam si pravel moq rabota tva e
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
kato te gledam kyf si grozen mai ne si prailПървоначално написано от Foxi_v6
![]()
Абе, тигрицата ще му пусне да И секса анала. Не се подигравай.![]()
abe gost ,...q kaji koi user si be kur.v ...o ili putio takav ...shto ne napisa ot svoe ime a izlezna i ot gost otgovori ...a ili ne me ponasqsh 4e sam takav i se nervish umirai prez kosmatiq zadnik si mi ..dreme mi kakvo pishesh i kakvo laesh ...fuck offffffffff ...muxala rajda ne xvashtaПървоначално написано от Анонимко
![]()
da q nqkoi govorexa za intiligentnost....kakvo stanaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Е, да, просташки съм го написала. Признавам.
da pone si priznavashПървоначално написано от `Death`Whore`
Дам правихме.. това ми беше най-яката Н.Г![]()
Къв съм гаден.. Аз нали понеже не пия алкохол и бях единственият трезвен, а на новата година дойде една 15 годишна и се напи естествено, а тези от моя клас видят ли женко месо веднага налитат, па ако са пияни още повече.. та развалих кефа на 3-ма, като ги спрях.. Такаче от името на тях казвам, че не са правили секс. Това е най-противното, когато момичето е пияно и да правиш каквото и да е с нея... е понякога се целуват по-добре, защото са по отпуснати, но само понякога! А аз дали съм правил... няма нужда от отговор то се зане и таз година ще си останем девствени![]()
![]()
Don't hate me, I'm just blind.
При нас имаше една. На купона бяхме аз, тя и към 8-9 момчета. Единият беше гаджето ми. Тя дойде с единия, целуваше се с него и с още двама и другите(без моя) я опипваха и И се натискаха. А тя нямаше нищо против...
ми курвенски истории...Първоначално написано от `Death`Whore`
ние бяхме по равен брой момчета и момичета и имаше само едно момче и едно момиче,които не бяха двойка и въпросната пробва да се натиска на всички,ама не я огря много....![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
еми точно, курвенски историй... алкохол.. аз затова не обичам алкохола, защото прави хората неадекватни. Лошото, е че не мислят за последствията... вадят пишките и ръгат там... а това че ще се изпразнят, това че момичето няма и да загрее за това... ех, много се вживявам![]()
Don't hate me, I'm just blind.