- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pravihte li sex na nova godina?
Mi ima6e malko natiskane ... ama do sex ne se stigna , 6toto malko kysno se setihme ... Xaxa
Ние бяхме банда наркомани и алкохлици в един апартамент пихме и друсахме нямше никви жени а и по хубу !Към 5 сутрина врътнахме една сварка до 10 часа докато се посъбудиха другите и продължихме с чадела и алкохола !
П.П.Тъпанарски испълнения, но кво да се праи![]()
Аз правих![]()
Tyler D. pravilno se vjivqva6 i kokoto i da se pravq na nepukistka ponqkoga mi se 6te pove4e mom4eta da mislqt kato teb,a otnosno temata-ne ne pravih zaradi tupoto si gadge s koeto se skarahme togava
Tova mi be6e nai-tupata nova godina. pulna mizeriq. ne 4e na predi6nite be6e golqm kupon ama tazi bi vsi4ki rekordi. i kakto se predpolaga ot otgovora mi ne sam pravil sex na nova godina. vsa6tnost izob6to ne sam pravil sextaaa6ak pulen. emi taka e.. za6to xorata pribqgvali do prostitutki.. otgovora moje da bude daden i ot xora s po-nisak koeficient ot normalniq
. vsa6tnost kato se zamislq
![]()
nqma jena koqto da ne e kurva, Napoleon si go e kazal 4oveka, ne gi izmislqm tiq filmi az, tova sa si faktite. v kraina smetka kakvo.. jivota e edin golqm kompot i vseki gleda da se dokopa do slivata. koito xvane xvane, za ostanalite ostavat.. kaisiite
![]()
по принцип си прав...само че алкохола действа различно на различните хора...Първоначално написано от Tyler D.
аз познавам такива,които колкото и да са пияни и заляни поне ще се опитат да се замислят какво правят и с кого.Но също познавам и такива момичета,които пият като невидели,казват "нищо ми няма,добре съм" и в следващия момент или драйфат от водки и тем подобни боклуци или духат на който си поиска първи...
много често ми се е случвало да чуя някой който е направил нещо не много хубаво под въздействието на алкохола да казва "ама аз бях пиян\а и не знам защо го направих!"...
тва не е никво оправдание!като не могат да пият няма да пият!...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Ето това е най-стойностното мнение!Първоначално написано от California
![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Пак ни се размина клатенето....Тъкмо я бях натиснал към 4-5 часа и родителите на домакина се прибраха.Не че ни пречеха де ,но тая се дръпна после...К*рвии.....
dam,i az pravih.na priatelkata mi i be6e za parvi pat. 6te zapomni tazi nova godina![]()
Целта оправдава средствата
Ми имах полицейски час.........бях до 2 и не стана.......![]()
НЕ!Първоначално написано от Анонимко
Една жена трябва да има четири звяра:
-норка на раменете
-ягуар в гаража
-лъв в леглото
-магаре да плаща всичко това
mi da v nas bqhme se sabrali priqteli i taka tanci piene...abe nastroenieto be6e na 6!!!i samo sex ni ostava6e...))i razbira se si go polu4ihme!s edna moq priqtelka otidohme v drugata staq da si govorim iiii....doide moqta lubov i neinoto gadje i kakvo stana...mmm dam po 2ki na dvete legla...i do tuk 4e natataka stava gore6to....
![]()
![]()
Ммм дааамкъм 1 и нещо... и дотогава приятеля ми го караше само на шампанското от 00.00 хаха но аз...аз си бях прилично весела
ммм искам и довечера пак да е Нова Година!!!
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
mne 6ot nqqhme prezervativ4e(( na6a kompaniq gi bqha izpolzvali vsi4ki nali4ni... oba4e svirka da
pak i toi mi napravi edni ne6tica
![]()
апффф днеска сички само за секс мислят![]()
не съм.. ще си умра дефствена!
Da pravih...ama si be6e typi4k0.I dvamata bqhme pili, toi nemoja da svyr6i sumati vreme nakraq super mn se izmorih , be6e studen0o i ima6e hora deto vlizaha i izlizaha ... abe nai gadniqt sex prez jivota mi !![]()
мда правих и преди новата година и следкато съм почнал новата година на секс така цяла година дано ми върви :P
Дабе.Знаеме, че си го харесваш.СпокойноПървоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
parvo iskam da vi kaja 4e foxito(miloto) izob6o ne e grozen....nito e tap..tova e edno strahotno mom4e...a na tezi koito mn im znaqt ustata moga da kaja da q zatvorqt za da si nqmat rabota s men....ne moje ei taka da obijda6 nqkoi koito ne si vijdal.....tai 4e ......ta taka s miloto mi nikoi da ne se ebava....ako se ebavate pone imaite osnovanie-pone go poznavaite..za6oto sam ubedene 4e ako go poznavahte nqma6e da govorite taka.....Първоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
dj_tigricamai si istinska tigrica zashtitavash dobre "miloto si"![]()
![]()
[/b]
Fuck The Religion
opitah sled 12 4asa ma zaradi to 6iban alkohol mom4eto nemoja da se predstavi mn mn dobre i ni6ty ne stanapo4nah mn kofti novata godina xaxa
Какво означава това ?Първоначално написано от `Death`Whore`
А до темата с половин кило водка и 2л бира как са прай сех![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !