- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pravihte li sex na nova godina?
А той какъв мъж е, щом жена му го защитава?Първоначално написано от roken
Означава, че той беше пиян и че домакинът ни се разкрещя на 2 пъти да не правим секс на леглото на родителите му.Първоначално написано от [CSKA
Damm.... 2 puti pri tova... razbira se s priqtelkata mi. Ediniq put be6e nqkude 2 4asa sled nova godina a sled tova nqkude kum 10 4asa kato stanhme. Makar 4e predi tova to4no na nova godina edin priqtel me prokle da ne vidq sex za cqla godina...
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
mis_marry_jane_13
Шегувам се де.Споко.Несе зясягай.Пък и няма нищо лошо да си го харесваш.
Първоначално написано от dj_tigrica
![]()
![]()
![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Първоначално написано от roken
mnogo ti blagodarq naistina e taka.mn darja na nego i ne davam nikoi da govori ne6a koito ne sa verni po negov adres....![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Първоначално написано от `Death`Whore`
toi e maj i to istinski.nito me e karal da go za6itavam nito ni6o toi moje sam da vi nahrani no az gom pravq parvo za6oto na nego ne mu se zanimava s takiva"intiligentni"hora kato teb macka a i az vse pak go pravq po milo za6oto toi po4neli vi 6e si zatvorite ustite......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Да правих, от 2 до към 4 и нещо. Беше невервоятно![]()
2т. забрана за ползване на профил
Първоначално написано от Г0ст
kakvo iska6 dea kaje6 s tva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskah...![]()
imah vuzmojnost da go napraq, ama ne s 4ovek, koito iskah;
ne bqh s gajeto si, ina4e ako be6e s men - 100% 6te6e da ima sex![]()
ne![]()
felacio za si4ki
shoto men me nqma be tapa ovco mnoo me kefeshe po edno vreme ama po4na da me nervish seriozno ...kazvam ti kvo te boli kav sam az i kakvo stava okolo men pishi po temite i ne se zanimavai s xora koito ne poznavash i ne znaesh kakvi sa qsno.....priemai go kakto iskash tova ...razbra li me be...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
За малко да се распиша.![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Nem sHtoTo nA PRiqteLKaTA I BraT i BeshE TAm. pOne ImasHE BiBitKi![]()
Ако сте го искали много можехте учтиво да му предложите да си намери някакво друго заниманиеПървоначално написано от Napushen_Buhal
![]()
![]()
![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
aHAm TEi sTAva To... BraTO q VurVi dA VidiSh KVo dAvAt pO TeLEvizIQta aZ sHTe IdA sUs sEsTRA Ti v KenEFA zA 10-15 MiNuTiПървоначално написано от thEClown
pUK i To NiKOI dRUG NQmA da Ni vIDi I nqMA dA MU kaJE neEeEeEee
aZ sUM sI DoVoLEn i nA BIBiTKiTe pUK zA KekS VinaGI Ima VreMe
eee pich uvajavam te ...obicham sexa po priqtelskiiПървоначално написано от Mandy2
![]()
to tva ne se opitva ili se pravi ili nekoi e defektenПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
abe macka i az tva 6qh da popitam.a ti be foxi.o 4akai az utre6 e te podredq,,,,,,,,,,,Първоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mis_marry_jane_13
spoko az biq po drug na4in..hahhaaha
Първоначално написано от street_force
na toq pich street_force mnenieto e strashno evala pich kefish me
![]()