- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pravihte li sex na nova godina?
Първоначално написано от dj_tigrica
shsa po priqtelski e ludnicata praskati se zvanish na nekoq taka narechena dobra priqtelka i praskash na sledvashtiq den pak ma na druga i taka manqshki e![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от street_force
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
shto tebe kato nikoi ne te zashtitava i kvo ostana s golem mazen i to sirenqsal v ustataПървоначално написано от Foxi_v6
Абе не е съвсем така. Вие големи еб*чи се извъдихтеПървоначално написано от Foxi_v6
![]()
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
koito si go moje si go moje julai morning
ena4i shtom pishesh golemi eba4i sme se izkarali na4i ti si gotin i bodvash ot vrme na vreme ama ot kade si sigoren pa 4e ne sme a..>>>pone li4no za men znam kakav sam si /////a i ti si znaesh kakav si nali pichaga.....
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
az pravih i beshe nai-hybaviq sex koito sum pravila do sega![]()
![]()
![]()
![]()
dai da se zapoznaeme i shte promenish mnenieto siПървоначално написано от {{{P}}}
Не, не правих секс на Нова година.![]()
"Hominem te esse memento"
Da pravih, i to dva pyti![]()
V jivota nqma dobri i lo6i ne6ta-misylta gi pravi takiva. V nego mojem da dopusnem mnogo gre6ki s izklu4enie na tazi,koqto 6te ni uni6toji.
Бате това на аватара ако си ти си Бесен Мангал от дълбоката провиниця ахахах ! Тука в София циганите ги хвърляме за пляка на глиганите, като ходим на лов !Първоначално написано от street_force
![]()
![]()
abe moga da ti se ismeq v liceto sme6nik si tiПървоначално написано от NSрi4
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
aZ pA MOA sAMo dA Ti PrudNa. hOraTA sA Go kAzAli - koGaTO DvaMAta sI MeraT PisHkiTe Ne sI dAvAi GuzAПървоначално написано от dj_tigrica
2т.системно.
Mi, da) e, be6e ve4e 2:00 a.m na 01.01.2006 de ama pone be6e super
) v toaletnata na edna mehana mn qko stana
)) ei taka mejdudrugoto
брао! екрстремното е якоПървоначално написано от Sineoka dardorka
а иначе разчекнах 1 пичка добре започнах 2006 не се хваля ама ми беше рахат
![]()
не![]()
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
Егати!Гледам много хора са си направили кефааз бях на купон и ме болеше корем та неможех да гледам вие за секс ми приказвате
догодина...
маа фака
Много умно! На купон със тонове непознати ще ги навивам. Пижте ми яшката.
ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
-
Зайченцето бяло
Цял ден си лъскало
И си го тичкало
В близката "горичка"
На една сърничка.
ABE TI SI MNOGO TUP BE koi te kara da pishesh kato neshtesh trai si debe izroda skapanПървоначално написано от Foxi_v6
Nova godina nov kasmetПървоначално написано от ^SpideR^
A,za biv6iq da pravi6 sex po priqtelski si e ebasi i ofertata,doe*e ti si i mu se obajdam,ako nqma sas koi drug!
Първоначално написано от manniakk
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
ne.samo svirki mi pravixa
Не съм ходил! Опа.. т.е. не съм го правил де :")
Tyler D. Евала !
Успех !
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
Слънце, мерси за комплимента, че съм пичага, ама изобщо не бодвам тъй като съм момиче. ХехеххеПървоначално написано от Foxi_v6
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.