- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mom4eta opi6ete nai qkata svirka !
ахахахахаххахахахах смех !!!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
2 т. от правилника. Бан на профил
Ako bqh mom4e dosq da sym te izhvyrlila na ulicata...(s izvinenie)Първоначално написано от Анонимко
A sega po temata....Mom4etata, ili po-skoro moq priqtel mnogo se kefi kato mu pravq svirki, ama s mentov bonbon v ustata, za6toto po edno vreme po4va vse edno da mu pari i toi pone ostava mnogo dovolen....
да ме гледа в очите докато ми духа![]()
Не izhvyrlila, ами izhvyrlil.Първоначално написано от ~*~Chanel~*~
![]()
Свиркаджийка такава!
Е, това е истината =D> =D> Това с езика да ме ближе почти не го усещам. Трябва да се смуче. ChaO, ако ги правиш наистина така, направо се женя за тебПървоначално написано от Cha0
![]()
Една приятелка ми бе6е казала че най-хубаво ни е на нас момчетата когато се изпише цялата азбука с език върху оная работа!!
О.П Според мен това са пълно простотий ама просто си давам мнението![]()
![]()
![]()
Абе доста чуъвствително място си е и винаги имае лекичък страх да не му се случи нещо.
Та на въпроса... имаше една кака. Доста опитна. Първо го хвана в основата и рязко ме дръпна, така че ме принуди да легна. После сключи зъби под главичката, засмука силно и започна много бързо да движи глава нагоре-надолу, така че при всяко минаване покрай ръбчето ан главичката, зъбите и я притискаха. От време на време спираше в ниското положение и си играеше по малко с език, без да отслабва самукването.
Около половин час седях в полунадигнато положение с вдиигнати кум главата и ръце и отворена уста. По всяка секунда исках да зивикам едновременно от болка и от удоволствие. Исках едновременно да я погаля и да я отблъсна. В крайна сметка си седях замръзнал и с отворена уста. После се чувствах както че влак е минал през мен.
Има нещо доста възбуждащо да се чувства човек под нечии контрол, да изпитва едновременно удоволствие болка и ужас.
Пак повтарям че беше доста опитна. Границата е страшно тънка. Милиметър повече или по-силно и болката щеше да е неописуема.