.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: nqma

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от D_A_Q_N_A
    abe normalno li e da se pravqt svirki spored vas?
    Категорично НЕ!!! Не слушай хората какво говорят, те всички полудяха в последните десетина години. Бог не е създал устата за това!
    ахахахахаххахахахах смех !!!!!!!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    Stara Zagora

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Категорично НЕ!!! Не слушай хората какво говорят, те всички полудяха в последните десетина години. Бог не е създал устата за това!
    Ako bqh mom4e dosq da sym te izhvyrlila na ulicata...(s izvinenie)

Град
    Stara Zagora
    A sega po temata....Mom4etata, ili po-skoro moq priqtel mnogo se kefi kato mu pravq svirki, ama s mentov bonbon v ustata, za6toto po edno vreme po4va vse edno da mu pari i toi pone ostava mnogo dovolen....

ATAKABG
    Guest
    да ме гледа в очите докато ми духа

Guest

Цитирай Първоначално написано от ~*~Chanel~*~
    Ako bqh mom4e dosq da sym te izhvyrlila na ulicata...(s izvinenie)
    Не izhvyrlila, ами izhvyrlil.
    Свиркаджийка такава!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Cha0
    Идеалната свирка не може да се опише тя може да се направи.По принцип е много възбуждащо момчето да ти вижда лицето, да му го лапаш колкото се може повече, да го смучеш, да правиш резки движения без да дереш със зъбките обаче, да въртиш главата за да влиза по различен члена в устата ти, да си могаш с ръка(като масажираш топките или по самия член нагоре - надоло), друго ........ нещо по-мало важно....ако можеш гледай го в очите. А най-важното е след като свърши да е в устата ти, а ако и глътнеш и продължиш да му правиш свирка няма начин да не остане доволен.
    Е, това е истината =D> =D> Това с езика да ме ближе почти не го усещам. Трябва да се смуче. ChaO, ако ги правиш наистина така, направо се женя за теб

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    след малко ще видя темата

Една приятелка ми бе6е казала че най-хубаво ни е на нас момчетата когато се изпише цялата азбука с език върху оная работа!!
    О.П Според мен това са пълно простотий ама просто си давам мнението

tech_noir
    Guest
    Абе доста чуъвствително място си е и винаги имае лекичък страх да не му се случи нещо.

Та на въпроса... имаше една кака. Доста опитна. Първо го хвана в основата и рязко ме дръпна, така че ме принуди да легна. После сключи зъби под главичката, засмука силно и започна много бързо да движи глава нагоре-надолу, така че при всяко минаване покрай ръбчето ан главичката, зъбите и я притискаха. От време на време спираше в ниското положение и си играеше по малко с език, без да отслабва самукването.

Около половин час седях в полунадигнато положение с вдиигнати кум главата и ръце и отворена уста. По всяка секунда исках да зивикам едновременно от болка и от удоволствие. Исках едновременно да я погаля и да я отблъсна. В крайна сметка си седях замръзнал и с отворена уста. После се чувствах както че влак е минал през мен.

Има нещо доста възбуждащо да се чувства човек под нечии контрол, да изпитва едновременно удоволствие болка и ужас.

Пак повтарям че беше доста опитна. Границата е страшно тънка. Милиметър повече или по-силно и болката щеше да е неописуема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си