.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Stresiran
    Guest

Имам нужда от помощ

Значи имам много голям и странен проблем. Когато бях на 15 баща ми се ожени за 2 път и жена му имаше дъщеря от предишния брак, и така тя ми се явявява доведена сестра, и нямаме кръвна връзка.
    Та значи преди 2 седмици тя ме помоли....ъъъъ...да я дефлорирам защото не искала да е девствена като го прави за 1 път с геджето си. И така аз не исках защото все пак ми се води сестра Обаче тя настояваше и така де...направихме го, обаче на другия ден го правила с приятеля си и не й идва вече 2 седмици въпреки че съм изчел бая по въпроса много се притеснявам за нея, защото незнам каква са я свършили с приятеля й Той е един въздухар
    Обаче не дава дума да й обеля. Питах приятели и ме посъветваха да питам тук, кажете ми как да и обясня че трябва да се погрижи за себе си

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hmm

parvo ti s prezervatil li go pravi ... ili bez...ako si bil bez v neq li svar6i ili ne ... makar 4e i da ne svar6i6 v neq pak moje da zabremenee ...vtoro - kvi sa tiq ne iska da govori ..otivate v apteka i kupuvate test za bremennost... a za 3-to nz kakvo da ti kaja ako e stanala belqta....

Голям фен
    Mai gledame mnogo latino seriali a ??

Guest

Re: hmm

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    parvo ti s prezervatil li go pravi ... ili bez...ako si bil bez v neq li svar6i ili ne ... makar 4e i da ne svar6i6 v neq pak moje da zabremenee ...vtoro - kvi sa tiq ne iska da govori ..otivate v apteka i kupuvate test za bremennost... a za 3-to nz kakvo da ti kaja ako e stanala belqta....
    Аз да, естествено, да не говорим че не съм свършвал, идеята беше само да и се спука ципата, да не кървяла. А за теста още утре ще я накарам. А тоя нейния ще го убия
    П.С НЕ ПОНАЯСМ латино сериали

Guest
    mnogo lujete be hora

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    ст Пуснато на: 21.02.11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

mnogo lujete be hora
    xaxa =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Нека да си направи тест за бременност.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo lujete be hora
    dam i az taka mislq
    v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!

Guest
    Да си го кажем направо!

1) Не е грях, ако сестра ти е доведена /за справка 1 брой на списание "Максим"-вярвайте/
    2) Не е искала гаджето си, а теб! Повярвай пак, момчето те е харесвало доста, та да искаш да и бъдеш първия!
    3) Възможно е да няма проблем

izumena sam ot tova koeto si napisal. nqma zna4enie 4e ti e dovedena sestra, ta vse pak vie imate ob6t ba6ta. ti lud li si ne znam, no edno znam 4e si izvar6il OGROMNA glupost i se postarai da razbere6 kak e sestra ti za6toto e mnogo lo6o da ne i idva 2 meseca
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

Град
    na ulicata
    kak taka ne iska i duma da obeli!!!!!!!! dvamata s priqtelq i sqdate i dokato ne provedete nujniq razgovor nqma da se otkazvate. ne se znae kakvo moje da e taka 4e ne otlagaite!!!!!!!!!!!!!!!

i kakto kaza
    half life mislq 4e ne haresva priqtelq si a .............teb

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Супер фен
    a stiga se podigravali s mom4eto be ! ne vijdate li 4e si ima problem.pi4 nakarai momi4eto da otide si zeme test za bremennost za da ste sigurni !!!

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си