- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам нужда от помощ
Значи имам много голям и странен проблем. Когато бях на 15 баща ми се ожени за 2 път и жена му имаше дъщеря от предишния брак, и така тя ми се явявява доведена сестра, и нямаме кръвна връзка.![]()
Та значи преди 2 седмици тя ме помоли....ъъъъ...да я дефлорирам защото не искала да е девствена като го прави за 1 път с геджето си. И така аз не исках защото все пак ми се води сестраОбаче тя настояваше и така де...направихме го, обаче на другия ден го правила с приятеля си и не й идва вече 2 седмици
въпреки че съм изчел бая по въпроса много се притеснявам за нея, защото незнам каква са я свършили с приятеля й
![]()
Той е един въздухар
Обаче не дава дума да й обеля. Питах приятели и ме посъветваха да питам тук, кажете ми как да и обясня че трябва да се погрижи за себе си
parvo ti s prezervatil li go pravi ... ili bez...ako si bil bez v neq li svar6i ili ne ... makar 4e i da ne svar6i6 v neq pak moje da zabremenee ...vtoro - kvi sa tiq ne iska da govori ..otivate v apteka i kupuvate test za bremennost... a za 3-to nz kakvo da ti kaja ako e stanala belqta....![]()
Mai gledame mnogo latino seriali a ??
Аз да, естествено, да не говорим че не съм свършвал, идеята беше само да и се спука ципата, да не кървяла. А за теста още утре ще я накарам. А тоя нейния ще го убияПървоначално написано от Deja-Vu
![]()
![]()
П.С НЕ ПОНАЯСМ латино сериали
mnogo lujete be hora![]()
xaxa =D>ст Пуснато на: 21.02.11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
mnogo lujete be hora
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Нека да си направи тест за бременност.![]()
dam i az taka mislqПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
Да си го кажем направо!
1) Не е грях, ако сестра ти е доведена /за справка 1 брой на списание "Максим"-вярвайте/
2) Не е искала гаджето си, а теб! Повярвай пак, момчето те е харесвало доста, та да искаш да и бъдеш първия!
3) Възможно е да няма проблем
izumena sam ot tova koeto si napisal. nqma zna4enie 4e ti e dovedena sestra, ta vse pak vie imate ob6t ba6ta. ti lud li si ne znam, no edno znam 4e si izvar6il OGROMNA glupost i se postarai da razbere6 kak e sestra ti za6toto e mnogo lo6o da ne i idva 2 meseca![]()
TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!
kak taka ne iska i duma da obeli!!!!!!!! dvamata s priqtelq i sqdate i dokato ne provedete nujniq razgovor nqma da se otkazvate. ne se znae kakvo moje da e taka 4e ne otlagaite!!!!!!!!!!!!!!!
i kakto kaza half life mislq 4e ne haresva priqtelq si a .............teb
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
a stiga se podigravali s mom4eto be ! ne vijdate li 4e si ima problem.pi4 nakarai momi4eto da otide si zeme test za bremennost za da ste sigurni !!!![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?