.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен
    Град
    :)

Моля ви за спешен съвет с какво да запълвам времето си

Положението е следното: имам шарка и цялото тяло ме сърби. Аз или мисля за това или ме боли от това. Немога да правя обикновенно неща. ПЛС дайте съвет какво мога да правя, което да е занимателно, но да не изисква много нерви, че май преди 5 минути ги изгубих. Немога да остана на спокойствие със себе си, а с околните - само до "отиди до магазина и ми купи..."

Голям фен
    Град
    SF
    gledai filmi.slu6ai muzika.ska4ai s bunji.po4isti si u6ite.nablegni na purvite dve i 4etvurtoto.burzo ozdravqvane.

Голям фен
    Град
    мерси, но сега дявола ме върти на шиш, а утре изпускам изпращането на абиторентите хахахах правя шарка парти в нас - ще се....взаимно...чешаме (за какво си помислихте вие)

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    според мен много по-интересно е да четеш, да се занимаваш с нещо полезно, а не да си губиш времето безмислено
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    прочеа съм всичко вкъщи, което ми е привлекло окото, всички филми са изгледани, по форума гледам теми отпреди нколко месеца, музата за рисуване се губи, липсата на живи хора(освен семейството) се увеличава...а блуза с деколте скоро май няма да облека!...търся си костюм на дядо коледа или дрехи на монхиня с опция "усмирителна риза" +успокоителни и приспивателни....

прави замъци със карти

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

ОК Вземи един пакет с боб и преброй колко бобчета има в него

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ше се редуваме на смени да си говорим с теб

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Правиш някакви мишени и почваш да ги целиш с каквото ти падне.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    nau4i niakoi ezik....xixixix..

ohhh, tova ve4e e gadna rabota, az predi 2 godinki q hvanah, a sega sam na 15 em, cql den 4atove, igri4ki, 4eti ne6to, koeto da ti e super interesno i taka 6te zabravi6 za gadnite sarbeji da se opravq6 barzo

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

Голям фен
    Град
    SF
    6to prosto ne vzeme6 da se na4e6e6 zdravo dokato si napravi6 hubavi kurvavi belezi za cql jivot

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    6to prosto ne vzeme6 da se na4e6e6 zdravo dokato si napravi6 hubavi kurvavi belezi za cql jivot
    Хахах и аз си го мислех това, но се отказах Иначе искам на 23-ти да са се поизчистили по лицето и ще си запълня времето много добре А сега си запълвам времето много добре - през деня дрема и съм на компютъра и на тлевизора, а вечер немога да легна (или ако стане немога да заспя)

Повече от фен
    OU mili4kata.Govori po telefona,az tova mnogo go obi4am.Ili kakto kaza nqkoi 6te si govorim s teb na smqni.

4eti knijki...tctc

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си