.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Andman
    Guest

Dali da pravq sex s neq !!!

Zdraveite sluchaino nabarah vashta stranichka mnoo qka znachi imam vyprosche....
    Obicham q prekaleno mnoo za da praq sex s neq na 17 godini sym iskam q za jena otkacham kato q vidq adrenalina mi se povdiga na 120% az mnogo q obicham ne sym sigoren dali tq me obicha tolko priznavam si tq iska da praq sex s men no az mislq che ako tq ne me obicha kolkoto az misli da me zaebe a az neznam kakfo da praq dali da praq sex s neq a posle kakfoto stane ???

Re: Dali da pravq sex s neq !!!

Цитирай Първоначално написано от Andman
    Zdraveite sluchaino nabarah vashta stranichka mnoo qka znachi imam vyprosche....
    Obicham q prekaleno mnoo za da praq sex s neq na 17 godini sym iskam q za jena otkacham kato q vidq adrenalina mi se povdiga na 120% az mnogo q obicham ne sym sigoren dali tq me obicha tolko priznavam si tq iska da praq sex s men no az mislq che ako tq ne me obicha kolkoto az misli da me zaebe a az neznam kakfo da praq dali da praq sex s neq a posle kakfoto stane ???
    предлагам първо нещо да стане пък после прави секс с нея

nqma takova ne6to kato 'obi4am q prekaleno mn za da pravq sex s neq'!!! sexa e akt na lubov,na slivane, na otdavane. ako q obi4a6 spi s neq
    A SMILE MAKES LIFE BETTER

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    E pravete bre

Голям фен
    Град
    SF
    nedei be nali q obi4a6,ne q nakazvai po takuv na4in..6te v zeme da pririta ot skuka

DDRDDRDDR
    Guest

Re: Dali da pravq sex s neq !!!

Цитирай Първоначално написано от Andman
    az nebix se ojenil za jena s koqto nesum pravil sex predlagali sa mi ma mi e rano na 25 sum a ti puk na 17 o6te nesi xodil v kazarma iska6 da se jeni6 pojivei si malko i zaduljitelno q testvai ako e nekva nekudurna posle 6te se razvedete 100% slu6ai me nema zburka6

pa3bupaTeJlky
    Guest
    offfffffffffff est praite sex .. tfa kat q obichash ne znachi che ne trqbva da pravish sexxx!a pa i taka vse poveche shte se obvurjete i taka..sex e hrana :PPP

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    E pravete bre

Повече от фен
    napraao mu se vuzhishtavam na tfa momche! i az iskam takovaaa - pogovori s neq.. zashtoto kato gledam kakvo govorish ako te zareje naistina neznae kakvo gubi

tva e gadno ve4e...po-dobre q pitay naprao dali te obi4a ili ne...oba4e ti si p1rvoto mom4e koeto kazva OBI4AM Q bez pritesneniq
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kateto^^
    tva e gadno ve4e...po-dobre q pitay naprao dali te obi4a ili ne...oba4e ti si p1rvoto mom4e koeto kazva OBI4AM Q bez pritesneniq
    gluposti ne e purvoto... ama kakto i da e

Guest
    ЧЕ ТИ СЕГА ако не правиш на 17г. КОГА ЩЕ ПРАВИШ БЕ..като станеш на 40 и едвам почне да ти става...Секса е ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА..ае правете любов

Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    Цитирай Първоначално написано от kateto^^
    gluposti ne e purvoto... ama kakto i da e
    abe moje da go kazvate no kolko go mislite?
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Повече от фен
    emi 6tom q obi4a6 i tq iska da go pravite,pravete.Ama da ti kaja mn ti e radno da se jeni6,be 4ovek,o6te po4ti ni6to ne si vidql ot jivota
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest
    Spored men sexa ne e prosto udovlstvie i ocenqvam tova 4e se zamislqsh dali tq te obi4a predi da spish s neq.Ako naistina iskash da spish s momi4e,koeto obi4ash i koeto i to da te obi4a ne barzai s vremeto sam 6te razbere6 dali te obi4a i kakvi to4no sa i 4uvstvata kam teb.A za sex vinagi ima vreme spokoino

Guest
    xa ti pyk. momichetata ne sa kat momchetata da fanat da izebat i ai koi ot kade e. ne se izlagai we... ako e iskala samo da q izebesh shteshe da te e nakarala da si go naprail veche i da te e zaebala..... momiche sym i za jalost znam kfo e. tfa che iska da spi s teb ne trqq da ti govori che iska da te zaebe,a naprotiv.

Град
    София
    Хаха ако още дълго потъваш в такива размисли вместо да ощастливиш момичето ще те зареже със сигурност

Супер фен
    e 4e to sexa si idva s lubovta...kadeto lubov tama i sex ne se pritisnqvai a deistvai

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    pravete
    ..impossible...
    ...is nothing...

Майн
    Guest
    Огън, ебън и сеч.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми