- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво отблъсква мъжете...
Космоляци
Мн пияна жена
Много грим
и най-вече мъжкаранско поведение...
Абе като са на градус някой момичета се отпускат(нямам предвид изкървяват). Зависи от пиянствотото им. Има някой почват да псувак като каруцари, да повръщат. На някой просто им се доспива. А по темата облното окосмяване, по крака и там отдолу, и цигарите. Някой палета на по 13-14 вече палят, и то за кво за фасон. Жалки са.
![]()
са четох в списание егоист има едни такова
2, 11 и 8 точка системно - бан
Всяко момиче има от изброените! Това е нормално..
пушенето- почти всички пушат
бебешко бельо- няма нищо странно и грозно![]()
лош дъх- случва се. при някои момичета става преди мц . Отново нормално
пияно момиче- и момичетата пием . защо да не се напием![]()
обилен грим- това е избор на момичето :P
косми отдолу-ами отново избор на момичето. в някои случаи е и по хигиенично
...
Много ми е интересна логиката ти. Казваш, че лошият дъх бил нещо НОРМАЛНО ?! Не знам дали за теб не е ненормално, когато говориш с някого той да ти лъха на аре да не казвам какво, но за повечето хора е.Първоначално написано от xxKiFlAx
Относно мнението ти, че "сички пушат" ,това че хората в обкръжението ти пушат, не значи, че те са всички.
^Недей да коментираш, за нея е напълно нормално да не си сменя гащите по 2 дена.
Не съм мъж, но всичко от изброените е отвратително.
Една жена трябва да е красива и да се поддържа преди всичко заради себе си. Позволи ли на мъж да види/усети едно от горе изброенитеПознавам пушачи, които имат по-хубав дъх от непушачи, така че цигарите не са непременно източник на лош дъх.
Космите отдолу и бабешкото бельо няма да ги коментирам, отвратително е.
Няма по-грозна гледка от пияна на мотика жена.
пияна жена,лошия дъх,неизбръснати крака,обилен грим(толкова грим,че не можеш да разбереш кой се крие зад него)
ПП: при комбинация от тези характеристики отблъскването е 100 %![]()
![]()
всичко е гадно за една жена .. ако наистина момичето е ДАМА и се държи като такава няма да допусне никога да изпадне в такова положение .. ! И моля ви пишете на кирилица, не че се правя на някакъв, но просто не е приятно за четене !![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
Винаги ми е било интересно кое точно ви отблъсква. Ще споделиш ли?Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Самото държание. Пияната жена е много далече от представите ми за женско поведение.
От изброените в анкетата най-много ме отблъсква да има косми отдолу, иначе ме дразни и това, ако има тънък мустак, както доста от вас са виждали подобни…![]()
За всеки си е индивидуално.Мен лично всичките по малко,но най-много лошият дъх.
Да нормално е!! това че не се усещаш не означава че за теб някой може да не мисли същото..Първоначално написано от FuckIt
...
Знаеш ли кви гащи ще ти дам беее..смешноо?!Първоначално написано от PinkPan7her2
Освен че не приличаш на нищо..и самочувствие имаш![]()
...
Като кажа, че никът ти ме отблъсква, ще излезе, че защитавам него по темата, макар че не е така. На всекиго се случва лош дъх, гадно е, но е така.
А никът ти наистина го духа лошо...
Знаеш ли колко мe интересува кво мислиш за ника ми![]()
ВСИЧКИ момчета които писахте след мен в темата ....сте Зле и пълни идиоти!!
Може да се видите какво приличате и тогава ще пишете против момичетата!
Винаги казвам че момчетата са боклуци..аз не ги харесвам и продължавам да го мисля.
...
О, още една псевдолесбийска тънкообидница получи колики от коментарите по неин адрес.Първоначално написано от xxKiFlAx
Добре бе няма ли кой да я банне тая или трябва да превръща всяка тема в клоака?
Welcome to the Jungle...
Неизбръснати крака - (puke) ...
Бабешко бельо - до някъде ...
Много косми от долу - нЕма нужда да се коментира...
Е това са най-важните...
Абе тая публикация нещо се опитва да подлее вода на Булгартабак![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011