.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

probmag
    Guest

Pravih analen sex bez prezervativ

Pravih go dori nqkolko pati. Sega oba4e imam problemi nqkakvi 4erveni to4ici po glavi4kata. Moje li nqkoi da mi kaje dali sam se zarazil s ne6to i kakvo da pravq. Ako 6tete vqrvaite no ni6to ne namerih v neta

Guest
    66666 bratle sa6toto mi be6e stanalo i na men 4esno ti kazvam taq q zarqzva6 6tot qvno nqma dobra li4na higiena maina i otiva6 na ginekolog

Guest
    1.не се ходи на гинеколог,а на уролог
    2.поне като правите анален секс ползвайте презервативи,не е проблема личната хигиена,а просто мястото.то не е предназначено за секс и и най -мръсното място в човешкия организъм,защот знаете какво има там нали?как очаквате да не се заразите с нещо гадно?

probmog
    Guest
    I kak se opravq?

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    nali ti kazaha na Urolog ne na Ginekolog da razqsna m/u urolog i genikolog razlikata e 4e pri genikolozite hodqt jenite a pri Urolozite nie majete no ako iska6 idi na ginekolog nikoi nqma da te spre i za oneq petanca prbvai sas redovno miene pone 1 pat na den

Голям фен
    Абе хора, вас какво може да ви отврати изобщо?Какво търсите по анусите на момичетата?Пада ви се да се заразявате от разни гадни неща.

Град
    ХАСКОВО БЪЛГАРИЯ
    Няма да ме очуди факта,че някой може да се похвали за секс в ушите или носа.От това поколение всякакви разновидностти на секса могът да се очакват.
    Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките на другите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си