.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Guest

koga na jenite im se pravi nai-mnogo sex?

na4i kazvali sa mi momi4eta 4e kogato sa v menzis im se pravi nai-mnogo no su6to taka sa mi kazvali 4e 14 dni sled kraq na menzisa (ovulaciqta) su6to im se pravi mnogo sex po vreme na neq.. vqrno li e?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Секс ми се прави винаги.. Най-много ми се прави като ме е ядосал някой страничен тъпак, само че тогава едва ли бих била нежна.
    По време на мензис .. ест. и тогава много ми се прави, ама гледам да не мисля. Три дена бързо минават и без тва.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цикъл = кръв (и болка..? ).
    Овулация = бебе.

За желанието не знам, момичетата ще си кажат.
    ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Най-много ми се прави секс по време на менструация-факт. Овулация си нямам, защото съм на противозачатъчни. за това и по време на менструацията ми се прави най-много. Нямам женски хормони, а се качва нивото на тестостерона. Между другото това е и причината!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Най-много ми се прави секс по време на менструация-факт. Овулация си нямам, защото съм на противозачатъчни. за това и по време на менструацията ми се прави най-много. Нямам женски хормони, а се качва нивото на тестостерона. Между другото това е и причината!
    Мустачки, брадичка и тн растат ли ти ?

Бръсниш ли си гушката ? Имаш ли 1 вежда

Ей ся ще ви светна.
    На момичетата секс им се прави късно на пролет или рано на лято,защото тогас почва сезона за лов на п*тки.

Знам от личен опит.
    Стига базици.Кремчето каза кога.

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Секс ми се прави винаги.. Най-много ми се прави като ме е ядосал някой страничен тъпак, само че тогава едва ли бих била нежна.
    По време на мензис .. ест. и тогава много ми се прави, ама гледам да не мисля. Три дена бързо минават и без тва.
    edinstveno tova e ...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Като ме видят
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от pecata
    Мустачки, брадичка и тн растат ли ти ?

Бръсниш ли си гушката ? Имаш ли 1 вежда
    ти пък сякаш нямаш женски хормони! Уф, научи малко от малко биологията, де.

като съм в овулация е направо непоносимо.... 1седм преди да ми дойде ме сърби като за световно...а докато съм в такос-ту...място не мога да си намеря... може би единствено седмица след като ми е дошло ми е няк'во по-спокойно такова... ама то 4-5 дена спокойствие ли е...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    Stz
    По всяко време по принцип!
    Най-много по време на менструацията!Тогава щото знам че не мога да го правя!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    като съм в овулация е направо непоносимо.... 1седм преди да ми дойде ме сърби като за световно...а докато съм в такос-ту...място не мога да си намеря... може би единствено седмица след като ми е дошло ми е няк'во по-спокойно такова... ама то 4-5 дена спокойствие ли е...
    Еми прави да си спокоина...

mi moje bi po vreme na menstruaciq,za6toto znam 4e i da iskam-nqma.i togava moje bi go jelaq o6te pove4e...
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Еми прави да си спокоина...
    след близо 4седм и т'ва ще стане пхах...а до тогава... явно ръчно
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от jony
    Като ме видят
    да особено на мен като си помисля за теб...

по темата... ми нз, винаги съм разположена... освен 7те дни когато съм в цикъл но и тогава ми се прави...

Guest
    Ооо, я стига! Овулация си имаш и то 100 процентова, ако нямаше, щеше ли да имаш менструация?? Нали през менструацията се изхвърля неоплодената яйцеклетка, която се е отделила през овулацията!
    Четете малко, преди да говорите глупости!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FleurDelacor
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Като ме видят
    да особено на мен като си помисля за теб...

по темата... ми нз, винаги съм разположена... освен 7те дни когато съм в цикъл но и тогава ми се прави...
    Тииииии,
    Ще ми паднешшш

brato shti se usmihne kasmeta a po temata neznam koga na jenite im se pravi SEX ama spored men jenite sa defektni....ot tuka te4e takova ot tam te4e onakova... ebati defektite imat teq jeni...ama trqa se ebe neshto.
    a taq eblivata FleurDelacor pusni edna takava oferta i za men we shto ne samo za Joni (malko sam nahalen ama nema kak)
    Nigga welcom to the Jungle!!!

Котарана
    Guest
    Ам незнам за другите ама на мен най-много ми се прави точно 1-2 дни преди да ми дойде цикала.Мале тогава направо се разгонвам тъй да го кажа... И като правим тогава секс никога немога да се наситя и ми се прави още и още и немога да свърша незнам защо.И на другия ден ми идва и после цяла седмица ми се ебе мамка му и всеки път става тъй

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivo_Holdinga
    brato shti se usmihne kasmeta a po temata neznam koga na jenite im se pravi SEX ama spored men jenite sa defektni....ot tuka te4e takova ot tam te4e onakova... ebati defektite imat teq jeni...ama trqa se ebe neshto.
    a taq eblivata FleurDelacor pusni edna takava oferta i za men we shto ne samo za Joni (malko sam nahalen ama nema kak)
    Пич, мери си приказките да не се караме
    Има си причина да пише така на мен. Можеш и сам да се сетиш или?

И на мен ми се прави най-много по време на менструация и овулация. Единя път не мога, а другият път тялото го иска, тъй като усеща, че тогава е най-подходящият момент за забременяване.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

секса ми се прави винаги,но наи-много когато сам в цикъл ,но след 3/4 дни ми минава и следва яко секс!!!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ооо, я стига! Овулация си имаш и то 100 процентова, ако нямаше, щеше ли да имаш менструация?? Нали през менструацията се изхвърля неоплодената яйцеклетка, която се е отделила през овулацията!
    Четете малко, преди да говорите глупости!
    Не се изказвай неподготвен/а. Нямам овулация,защото при употребата на противозачатъчни не се образува яйцеклетка. Необхдимите за функционирането на организма хормони се доставят на тялото по изкуствен път,което прави яйчниците лениви. Когато свърши опаковката, тогава нивото на прогесерон намалява и се получава кървене. то напомня на менструалното, но изхвърля само част от маточните стени+разни отпадъци. Яйцеклетка не изхвърля,защото няма как да се образува такава!!!!!! Ясна ли съм?

Когато са в цикул и в овулация.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на koalka
    Когато имам менструация въобще пък не ми се прави секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си