- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga na jenite im se pravi nai-mnogo sex?
na4i kazvali sa mi momi4eta 4e kogato sa v menzis im se pravi nai-mnogo no su6to taka sa mi kazvali 4e 14 dni sled kraq na menzisa (ovulaciqta) su6to im se pravi mnogo sex po vreme na neq.. vqrno li e?
Цикъл = кръв (и болка..?).
Овулация = бебе.
За желанието не знам, момичетата ще си кажат.![]()
...
Най-много ми се прави секс по време на менструация-факт. Овулация си нямам, защото съм на противозачатъчни. за това и по време на менструацията ми се прави най-много. Нямам женски хормони, а се качва нивото на тестостерона. Между другото това е и причината!
Мустачки, брадичка и тн растат ли ти ?Първоначално написано от krem4et0
Бръсниш ли си гушката ? Имаш ли 1 вежда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей ся ще ви светна.
На момичетата секс им се прави късно на пролет или рано на лято,защото тогас почва сезона за лов на п*тки.
Знам от личен опит.
Стига базици.Кремчето каза кога.
edinstveno tova e ...Първоначално написано от ThePainIsReaL
Като ме видят![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ти пък сякаш нямаш женски хормони! Уф, научи малко от малко биологията, де.Първоначално написано от pecata
като съм в овулация е направо непоносимо.... 1седм преди да ми дойде ме сърби като за световно...а докато съм в такос-ту...място не мога да си намеря... може би единствено седмица след като ми е дошло ми е няк'во по-спокойно такова... ама то 4-5 дена спокойствие ли е...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми прави да си спокоина...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
mi moje bi po vreme na menstruaciq,za6toto znam 4e i da iskam-nqma.i togava moje bi go jelaq o6te pove4e...
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
след близо 4седм и т'ва ще стане пхах...а до тогава... явно ръчноПървоначално написано от Schnitzer
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да особено на мен като си помисля за теб...Първоначално написано от jony
по темата... ми нз, винаги съм разположена... освен 7те дни когато съм в цикъл но и тогава ми се прави...
Ооо, я стига! Овулация си имаш и то 100 процентова, ако нямаше, щеше ли да имаш менструация?? Нали през менструацията се изхвърля неоплодената яйцеклетка, която се е отделила през овулацията!Първоначално написано от krem4et0
Четете малко, преди да говорите глупости!
Тииииии,Първоначално написано от FleurDelacor
Ще ми паднешшш![]()
brato shti se usmihne kasmeta![]()
![]()
![]()
![]()
a po temata neznam koga na jenite im se pravi SEX ama spored men jenite sa defektni....ot tuka te4e takova ot tam te4e onakova...
ebati defektite imat teq jeni...ama trqa se ebe neshto.
a taq eblivata FleurDelacor pusni edna takava oferta i za men we shto ne samo za Joni![]()
![]()
(malko sam nahalen ama nema kak)
![]()
Nigga welcom to the Jungle!!!
Ам незнам за другите ама на мен най-много ми се прави точно 1-2 дни преди да ми дойде цикала.Мале тогава направо се разгонвам тъй да го кажа...И като правим тогава секс никога немога да се наситя и ми се прави още и още и немога да свърша незнам защо.И на другия ден ми идва и после цяла седмица ми се ебе мамка му и всеки път става тъй
![]()
Пич, мери си приказките да не се карамеПървоначално написано от ivo_Holdinga
![]()
Има си причина да пише така на мен. Можеш и сам да се сетиш или?
И на мен ми се прави най-много по време на менструация и овулация. Единя път не мога, а другият път тялото го иска, тъй като усеща, че тогава е най-подходящият момент за забременяване.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
секса ми се прави винаги,но наи-много когато сам в цикъл ,но след 3/4 дни ми минава и следва яко секс!!!![]()
![]()
Не се изказвай неподготвен/а. Нямам овулация,защото при употребата на противозачатъчни не се образува яйцеклетка. Необхдимите за функционирането на организма хормони се доставят на тялото по изкуствен път,което прави яйчниците лениви. Когато свърши опаковката, тогава нивото на прогесерон намалява и се получава кървене. то напомня на менструалното, но изхвърля само част от маточните стени+разни отпадъци. Яйцеклетка не изхвърля,защото няма как да се образува такава!!!!!! Ясна ли съм?Първоначално написано от Анонимко
Когато са в цикул и в овулация.
Когато имам менструация въобще пък не ми се прави секс.