- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga na jenite im se pravi nai-mnogo sex?
eh 6to i moita priqtelka ne e takaПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Ме Тоо ..Първоначално написано от koalka
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
ne znaq za vas,no na mene mi se pravi postoqnno![]()
МАЙ месец!!!!!
интересно... не знаех това за овулацията и секса![]()
Ти си глупав.Първоначално написано от Анонимко
Противозачатъчните таблетки блокират отделянето на яйцеклетка по хормонален път, по-точно "лъжат" организма, че овулация има, чрез повишаване на хормоналното ниво. И организмът се подготвя да приеме несъществуващата яйцеклетка - маточната лигавица набъбва, изпълва се с кръв. Когато се спрат хапчетата (всеки месец се прави почивка от 5-7 дни) нивото на хормони пада и тялото приема това като сигнал. че оплождане няма, лигавицата се разрушава и настъпва менструация.
Сега видях, че има мнение, подобно на моето... но няма да изтривам това - може и друг някой да се е объркал и да не го е прочел.![]()
Давайте...не е лошо да се задоволявате!
Всичко е възможно, трябва само желание!
zavisi spored men e kogato saa v zikul ili sled nego.a puk suvsdem nai mnogo kogato ospee6 da gi vuzbudi6 kak si trqa
Kogato e v cikal..Nz zashto obache e taka..![]()
Metal Is Forever!!!
Първоначално написано от Анонимко
Това съм го чувал лично от устата на 2 момичета и смятам, че трябва да е вярно. Освен това е и логично. Инстинкта за възпроизводство си съще ствува - колкото и разумни същества да сме. А и хормоните тогава са в стихията си.
Трябва да е истина..........
Ми винаги ми се прави...![]()
ина4е да, по време на цикъл ми с е прави, но не бих казала, 4е тогава е най-много!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
kvo e ovulacia