.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Секс ми се прави винаги.. Най-много ми се прави като ме е ядосал някой страничен тъпак, само че тогава едва ли бих била нежна.
    По време на мензис .. ест. и тогава много ми се прави, ама гледам да не мисля. Три дена бързо минават и без тва.
    eh 6to i moita priqtelka ne e taka

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Когато имам менструация въобще пък не ми се прави секс.
    Ме Тоо ..
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

izchanchena
    Guest
    ne znaq za vas,no na mene mi se pravi postoqnno

Guest
    МАЙ месец!!!!!

Град
    Добрич
    интересно... не знаех това за овулацията и секса

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Най-много ми се прави секс по време на менструация-факт. Овулация си нямам, защото съм на противозачатъчни. за това и по време на менструацията ми се прави най-много. Нямам женски хормони, а се качва нивото на тестостерона. Между другото това е и причината!
    Ооо, я стига! Овулация си имаш и то 100 процентова, ако нямаше, щеше ли да имаш менструация?? Нали през менструацията се изхвърля неоплодената яйцеклетка, която се е отделила през овулацията!
    Четете малко, преди да говорите глупости!
    Ти си глупав.
    Противозачатъчните таблетки блокират отделянето на яйцеклетка по хормонален път, по-точно "лъжат" организма, че овулация има, чрез повишаване на хормоналното ниво. И организмът се подготвя да приеме несъществуващата яйцеклетка - маточната лигавица набъбва, изпълва се с кръв. Когато се спрат хапчетата (всеки месец се прави почивка от 5-7 дни) нивото на хормони пада и тялото приема това като сигнал. че оплождане няма, лигавицата се разрушава и настъпва менструация.
    Сега видях, че има мнение, подобно на моето... но няма да изтривам това - може и друг някой да се е объркал и да не го е прочел.

Давайте...не е лошо да се задоволявате!
    Всичко е възможно, трябва само желание!

zavisi spored men e kogato saa v zikul ili sled nego.a puk suvsdem nai mnogo kogato ospee6 da gi vuzbudi6 kak si trqa

Град
    v kashon pred NDK
    Kogato e v cikal..Nz zashto obache e taka..
    Metal Is Forever!!!

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от NightWish_4_ever
    Kogato e v cikal..Nz zashto obache e taka..
    Има някои които го правят докато са в цикъл,но тези които не,тогава най-много им се прави защото знаем че не можем и се побъркваме!Поне при мен е така!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    Sofia

Re: koga na jenite im se pravi nai-mnogo sex?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na4i kazvali sa mi momi4eta 4e kogato sa v menzis im se pravi nai-mnogo no su6to taka sa mi kazvali 4e 14 dni sled kraq na menzisa (ovulaciqta) su6to im se pravi mnogo sex po vreme na neq.. vqrno li e?

Това съм го чувал лично от устата на 2 момичета и смятам, че трябва да е вярно. Освен това е и логично. Инстинкта за възпроизводство си съще ствува - колкото и разумни същества да сме. А и хормоните тогава са в стихията си.
    Трябва да е истина..........

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ми винаги ми се прави...
    ина4е да, по време на цикъл ми с е прави, но не бих казала, 4е тогава е най-много!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    kvo e ovulacia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си