.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    марто
    Guest

Сестра ми и нейната глупост

Аз съм на 17 и сестра ми е на 13.Имаме огромен проблем.Преди няколко седмици преспала с едно момче от нейната тайфа (след като се напили на купон,тя дае не помни кое е момчето) и днес разбра,че е бременна,след като си направи тест,защото все й прилошаваше и беше отпаднала напоследък.Тя не иска да казваме на нашите,а ако им кажем,повярвайте,ще я убият или най-малкото ще я изселят от вкъщи.Хлапето е мн уплашено.Дайте съвет,pls

Guest
    Колко са били тези седмици, че чак и прилошава вече?

Guest
    Aборт, ама мисля че има доста рискве, а трябват и пари - посъветвай се с гинеколог!

еми ако е по в на4алото да пие хап4ета ина4е аборт и да кайе на мом4ето и то да поеме някаква отговорност и др път да си държи х*я в га6тите
    Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...

Град
    В страната на чудесата
    Ако е истина това ....Безобизно решение няма....Нито как да го скриете от родителите си.....Просто ще се наложи да им кажете...и да се справите заедно....съмнявам се в това че те не биха се интересували повече от здравето на сестрати и ще я изселят ....но със сигурност ще има последици.....при такава постъпка....те биха я осъдили няма начин.....

Успех и дано всичко да е ок.....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Кажи на ваще, или поне на майка ти.Все пак тя ще се справи по-добре със ситуацията, от теб или сестра ти

Ам...аборт,обаче мисля,че,ако си под 18 не те пускат без родител..нещо такова беше...

а от колко време е бременна?

Град
    Ha JlyHaTa :PpP~
    Леле ... кажете на майка си,просто не виждам друг изход,но тя действително е малка за секс тцтц

Цитирай Първоначално написано от senoritata
    еми ако е по в на4алото да пие хап4ета ина4е аборт и да кайе на мом4ето и то да поеме някаква отговорност и др път да си държи х*я в га6тите
    да,бе, момчето е виновно, а не малката дет си отваря краката на всеки...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Трябва да кажете на вашите.И без това ще разберат като и порасне корема.

Само да си кажа:

АБОРТЪТ е грях, убийство, екзекуция. За аборта няма прошка- да не си го помисля нито мъж, нито жена.

Цитирай Първоначално написано от deem registered
    Само да си кажа:

АБОРТЪТ е грях, убийство, екзекуция. За аборта няма прошка- да не си го помисля нито мъж, нито жена.
    ne sam saglasna s tva ponqkoga tva e edinstveniq izhod

Цитирай Първоначално написано от deem registered
    Само да си кажа:

Явно е по-хубаво като се роди детето да го зарежат в дом за деца без родители? Я се осъзнайте...а и още повече на 13 !? -тя дори може да не роди здраво бебе,в сми-прекалено малка е и не е готова да износи дете,пък дори да се роди кой ще го гледа?Единствения изход е аборт...колкото и да е опасно и квито и последици да има е по добре отколкото да създава нещастен живот...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Град
    in the heart of the city
    Ami macka znaq ,che pod 18 godini trqbva s roditel da se pravi abort .Ima i variant za nelegalen ,koito sum chuvala che pravqt v razni kliniki ,no TOVA E MNOGO LOSH IZBOR.Edna moq sauchenichka zaradi takyv abort si pati sega s edna suriq ginekologichni problemi. TAka che kolkoto i da e gadno ,maika ti est shte se qdosa ,no puk tq vi misli samo dobroto i v neino lice shte imate istinski dobyr syvetnik.Stiskam vi palci i dano sestra ti premine uspeshno tva izpitanie i si vzeme nujnite pouki

A i picha deto e spala s nego ,zadyljitelno da e v techenie na neshtata i da udrq edno ramo ,za da vidi i toi kvi sa posledstviqta ot izpylneniqta mu.

I ROCK!!!!!

виж, и аз да имам дъщеря, която да забременее на 13, и аз знам, че никак хубаво и разбиращо няма да реагирам. Но чак до убиване и изселване няма да се стигне, повярвай ми. Задължително кажете на родителите си, сами нищо не можете да свършите, а аборт(защото предполагам това иска сестра ти) може да стане само със съгласието на вашите. Тя трябва да се подготви за огромен скандал, който между другото ще си е заслужен абсолютно, и за някаква загуба на доверие от тяхна страна. Но не забравяй, че те са и преди всичко родители, и всичко, което кажат и направят, ще е от любов и загриженост. Дано само темата не е някаква ебавка, би било много тъпо да се базикате с такива неща.
    SMILE FOR ME NOW

Guest
    Наскоро имах подобен проблем с нашите и имахме много дълги и сериозни разговори, но гарантирам, че най най най най най най най добрия вариант е да кажете поне на майка ви. Честно казано зн какво ви е и на двамата и ви съчуствам, потресена съм, чак мен аз почнах да се притеснявам...

Ми най добре кажете на майка си.. смятам че тя ште ви помогне..ама ще има и лоши последици..щоту сестра ти е мн малка за секс..

вес
    Guest

...

ако питаш мен,най-добре да кажете на майка ви!!!това ще е най-добре!тя ви обича и не би ви сторила нищо...по-скоро на сестра ти майка ви ви мисли доброто!няма да ви стори зло...повярвай ми...за нея вие сте най-важни...вие и вашето здраве!!! не я лъжете,всичко все някога излиза на яве успехи от мен!!!суберете смелост и и кажете.. ше е най-добре за всички!!!

sladkish_14
    Guest
    Амииии върни малко назад!!!Как може да ходи на купони на 13 и как може да се напива..Божичкоооо аз съм на 14 и несъм ходила на купон,а още по малко да се напия!Правила съм го веднъж и се напих с баща си! \/ та по темата....мииииииии незнам какво да ри кажа,кажете на ваще и после ни кажи какво е станало,но това ще е огромен срам за тях

Guest
    Ако се роди момче кажи и да го кръсти Ахмед - да и носи късмет

Тва горе бях аз

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Егати курвата чесно Ми кво кажи на ваште и само бой за тва малкото Нищу друго

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако се роди момче кажи и да го кръсти Ахмед - да и носи късмет
    Айде стига с тези глупости де!!!!
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Ако е била достатъчно умна да направи това дете сега трябва да е достатъчно умно да го изгледа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си