- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При първи път без презерватив
значи сега съм бременна!?
Това е Ескапел (Escapelle), предпазва от нежелана бременност, след непротектиран (в твоя случай) или неправилно протектиран полов акт! Пие се до 72 часа (3 дни), след рисковия полов акт, след това е безмислено! Струва около 30 лева (25-35) и се разпространява в аптекарската мрежа! Ако си сигурна, че е свършил в теб, най-добре отиди веднага в някоя близка аптека, вземи хапчето и пий!Първоначално написано от Адити
Ескапел е за спешна контрацепция.пие се до 3 дни след акта и предотвратява забременяване-не убива плода а пречи да се получи такъв. Не е аборт,ясно?!Пие се само веднъж.да не се усилиш всеки ден да пиеш.И стига с тия ципи,мисля че момичето разбра че е сбъркало,а и вече няма значение
Аз ще ида до аптеката, но въпроса е, че не знам за аккво е това хапче ....
А не мога да разпитвам, защото аптекарката е приятелка на майка ми и ще й каже...
Ох, ужас!!!
а акк разбираш, че действа?!
С тест. Или лекар... ама като те гледам няма да се навиеш да идеш на лекар, макар, че щом си правила секс на твойте години, май най- добрия изход е този.
ми след две седмици си направи тест за бременост и ще рабереш дали е подействало....ми отиди в друга аптека бее само една ли имате при вас? най-вероятно си бременна
![]()
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Ми има още една, ама там се събират много наркомани по съседните входове и наще не ме пускат там.
![]()
а ми просто отиди до някоя друга аптека където не са ви приятелкии готово.Пиеш едно хапче,струва около 30 лева и след около седмица си направи тест,или направо на гинеколог,но ако повърнеш хапчето трябва да изпиеш още едно иначе става безмислено и може да не ти е помогнало първото.
Какво е овулация?![]()
![]()
![]()
![]()
А колко хапчета има в един блистер?
Господи как може да водиш полов живот с толкова бедна сексуална култура ?!?Първоначално написано от Адити
http://bg.wikipedia.org/wiki/Овулация
3Първоначално написано от swords1010
Благодаря ти!
Сега ще го прочета.
Е нали горе казаха, че се пие 2 пъти?!
A az ako smqtam pravilno wchera e bil riskow den, okolo perioda na owolaciq, toest bqgai za hapche za da nqmash bebe.Първоначално написано от swords1010
олееееееееееееее щяла да четееееееее![]()
![]()
бе момичеее отивай в оная аптека кфо като има наркомани сега е светло взимай съседката с тебе и отифай или некфа фр.......... пффф действай стига си висяла тук и си задавала малумни въпроси ....
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
споко,хора,тя е само на 14 и е нормално да не знае , лошо е че не се е интересувала.Значи вместо да задаваш каквито и да било въпроси по-добре отиди си купи Ескапел,зачото колкото по-рано го изпиеш толкова по-добре.А добре де на тази възраст не гледаш ли реклами едно друго,даже и Устата е написал някаква за Ескапел,ама май още никой не я е чувал
ВИнаги, когатого правите без има опасност от забременяване.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Адити стига си чела, ами ако не си правиш базик с нас отиваи на аптеката и си вземаи ескапел, ако нямаш пари кажи на аптикарката, че после ще и платите. и кажи на майка си. Не се притеснявай, защото ако не се базикаш тя и без друго ще разбере, когато почне да си личи че си бременна, а риска за това е прикалено голем, за да рискуваш, надявам се не се базикаш с нас.
е тфа и го казах преди половин час ма тя продължава да задава тъпите си въпроси... АДИТАА АПТЕКАРКАТА ЩИ ОБЯСНИ ВСИЧКОО!!!!! СТИГА СИ ПИТАЛА НАСПървоначално написано от Krom
![]()
![]()
![]()
![]()
сори за грубите ми коментари ,но наистина е безотговорно това което си направила и не прави такива неща смятам че е добре да прочетеш и тази статика http://www.teenproblem.net/s/1271.html има и други интересни теми прочети ги като имаш време и се надявам че всичко ще е наред ,но все пак ако забележиш нещо подозрително около половите си органи е добре да отидеш на гинеколог ,че е вероятно приятеля ти да ти е лепнал нещо ,защото както си личи той много много не се пази. Успех и дано всичко е наред![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.