.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    значи сега съм бременна!?

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Адити
    Ми, Krom той е на 19

Кажете ми за това хапче, моля ви!
    Ох... това са най- ужасните два дни в живота ми
    Това е Ескапел (Escapelle), предпазва от нежелана бременност, след непротектиран (в твоя случай) или неправилно протектиран полов акт! Пие се до 72 часа (3 дни), след рисковия полов акт, след това е безмислено! Струва около 30 лева (25-35) и се разпространява в аптекарската мрежа! Ако си сигурна, че е свършил в теб, най-добре отиди веднага в някоя близка аптека, вземи хапчето и пий!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Ескапел е за спешна контрацепция.пие се до 3 дни след акта и предотвратява забременяване-не убива плода а пречи да се получи такъв. Не е аборт,ясно?!Пие се само веднъж.да не се усилиш всеки ден да пиеш.И стига с тия ципи,мисля че момичето разбра че е сбъркало,а и вече няма значение

Аз ще ида до аптеката, но въпроса е, че не знам за аккво е това хапче ....
    А не мога да разпитвам, защото аптекарката е приятелка на майка ми и ще й каже...
    Ох, ужас!!!

а акк разбираш, че действа?!

С тест. Или лекар... ама като те гледам няма да се навиеш да идеш на лекар, макар, че щом си правила секс на твойте години, май най- добрия изход е този.

ми след две седмици си направи тест за бременост и ще рабереш дали е подействало.... ми отиди в друга аптека бее само една ли имате при вас? най-вероятно си бременна
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Ми има още една, ама там се събират много наркомани по съседните входове и наще не ме пускат там.

Град
    Асеновград, България
    То си десйства! Просто ще направиш тест за да си сигурна! А за аптеката, ами отиди в друга! Ако смятам правилно следващите дни ти се пада овулацията!

а ми просто отиди до някоя друга аптека където не са ви приятелкии готово.Пиеш едно хапче,струва около 30 лева и след около седмица си направи тест,или направо на гинеколог,но ако повърнеш хапчето трябва да изпиеш още едно иначе става безмислено и може да не ти е помогнало първото.

Какво е овулация?

А колко хапчета има в един блистер?

Град
    Асеновград, България
    Какво е овулация?
    Господи как може да водиш полов живот с толкова бедна сексуална култура ?!?
    http://bg.wikipedia.org/wiki/Овулация

Град
    Асеновград, България
    А колко хапчета има в един блистер?
    Едно! Хапчето се пие веднъж!

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Какво е овулация?
    Господи как може да водиш полов живот с толкова ниска сексуална култура ?!?
    http://bg.wikipedia.org/wiki/Овулация
    3

Благодаря ти!
    Сега ще го прочета.

Е нали горе казаха, че се пие 2 пъти?!

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    То си десйства! Просто ще направиш тест за да си сигурна! А за аптеката, ами отиди в друга! Ако смятам правилно следващите дни ти се пада овулацията!
    A az ako smqtam pravilno wchera e bil riskow den, okolo perioda na owolaciq, toest bqgai za hapche za da nqmash bebe.

олееееееееееееее щяла да четееееееее бе момичеее отивай в оная аптека кфо като има наркомани сега е светло взимай съседката с тебе и отифай или некфа фр.......... пффф действай стига си висяла тук и си задавала малумни въпроси ....
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Град
    Асеновград, България
    Е нали горе казаха, че се пие 2 пъти?!
    В кутийката има ЕДНО хапче и е достатъчно!!!

споко,хора,тя е само на 14 и е нормално да не знае , лошо е че не се е интересувала.Значи вместо да задаваш каквито и да било въпроси по-добре отиди си купи Ескапел,зачото колкото по-рано го изпиеш толкова по-добре.А добре де на тази възраст не гледаш ли реклами едно друго,даже и Устата е написал някаква за Ескапел,ама май още никой не я е чувал

ВИнаги, когатого правите без има опасност от забременяване.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Адити стига си чела, ами ако не си правиш базик с нас отиваи на аптеката и си вземаи ескапел, ако нямаш пари кажи на аптикарката, че после ще и платите. и кажи на майка си. Не се притеснявай, защото ако не се базикаш тя и без друго ще разбере, когато почне да си личи че си бременна, а риска за това е прикалено голем, за да рискуваш, надявам се не се базикаш с нас.

Град
    Асеновград, България
    Адити, правили сте секс точно в рисковите за теб дни, за това съветът ми е да пиеш хапчето!

Цитирай Първоначално написано от Krom
    Адити стига си чела, ами ако не си правиш базик с нас отиваи на аптеката и си вземаи ескапел, ако нямаш пари кажи на аптикарката, че после ще и платите. и кажи на майка си. Не се притеснявай, защото ако не се базикаш тя и без друго ще разбере, когато почне да си личи че си бременна, а риска за това е прикалено голем, за да рискуваш, надявам се не се базикаш с нас.
    е тфа и го казах преди половин час ма тя продължава да задава тъпите си въпроси... АДИТАА АПТЕКАРКАТА ЩИ ОБЯСНИ ВСИЧКОО!!!!! СТИГА СИ ПИТАЛА НАС

Голям фен
    Град
    Констанц
    сори за грубите ми коментари ,но наистина е безотговорно това което си направила и не прави такива неща смятам че е добре да прочетеш и тази статика http://www.teenproblem.net/s/1271.html има и други интересни теми прочети ги като имаш време и се надявам че всичко ще е наред ,но все пак ако забележиш нещо подозрително около половите си органи е добре да отидеш на гинеколог ,че е вероятно приятеля ти да ти е лепнал нещо ,защото както си личи той много много не се пази. Успех и дано всичко е наред
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си