- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да си намеря класа
КАКВА ЛЪЖА ......![]()
![]()
![]()
Какво няма лошо и морковче да получиш и батко в комплект![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
ЕСТ .....![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
abe mirela mn si tupakato izlqzuha rezylatatite az otidoh da vidq do 118-to dali sa me prieli i na spisuka si pi6e6e koi klas sum i v koq staq pfff ti ne si gledala izob6to...
puk i na men daje sled kato me prieha az ne iskah da se zapisvam tam drygade se zapisah i mi zvunqha ot 118 i mi kazaha pak v koi klas 6te sum ala bala
se6 li se? mn si zle ti ne si gledala tam izob6to sig. ccc
![]()
![]()
аз ще сам 8 г :P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ok be umnata na tewe nikoi ne ti e iskal mnenieto . kvo vednaga napada6 kato neznam ne6to trqbva da pitam ama to ot tapi hora mi pisna ve4e ....Първоначално написано от 4oki
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Не сме се родили научени ....
Архимед
![]()
Леле малеееПървоначално написано от baby_v_
Весинке ще си изядеш боя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смех..
Първоначално написано от lisi4ety
abe bqgai be... tq v neta e mn otvorena ama ina4e ne iska da se vidim i da se razberem...vse taq kakto i da e s takiva kato neq znae6 4e ne si gybq vremeto
![]()
![]()
ми аз такава бележка не помня да съм имал...отидох там и почнах да питам къде е банковото дело къде е банковото дело и накрая намерих![]()
ми аз такава бележка не помня да съм имал...отидох там и почнах да питам къде е банковото дело къде е банковото дело и накрая намерих![]()
Ми аз незнам .. казаха на родителската .. знам само едно момиче,с което 100% ще сме в един клас![]()
Хах,как..Еми заставаш по средата на двора и започваш да крещиш.Всички ще ти обърнат внимание,повярвай ми.![]()
em az misla 4e moje i v saita na daskaloto ti v koe si?
au to ve4e razbrax v koe si i misla 4e moje6 da vidi6 ili v saita moje6 i da zvanne6 ena 6aiba![]()
emi az gledah v saita ama nqma6e ni6toПървоначално написано от lenito_sf
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Още ли не си разбрала кой клас ще си?
spokoino,az minalata godina gi izdirvah si4ki bqha pred dskto i sa okaza,4e poznavam 3-ma6e se oprai6
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Що не те кефи "б" класПървоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
awe hora sa i az 6te sam novav 138 i 6te sam s angliiski i vtori nemski ako ima nqkoi ot tam pls da pi6e
a i da kaja ako ima nekoi skype mi e natito_0889
![]()
awe hora i az tursq nekoi my6myr ot 138pi6ete mi po skaipa toi e vinagi na lice
![]()
skype-natito_0889
Първоначално написано от Izzy_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"КАПУТИ НЕЩАСТНИ,БЪРЗО СИ ПРИЗНАВАЙТЕ КОЙ Е ОТ МОЯ КЛАААААС"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле това не го бях чувала отдавнаau to ve4e razbrax v koe si i misla 4e moje6 da vidi6 ili v saita moje6 i da zvanne6 ena 6aiba![]()
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Първоначално написано от Xelliex*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()