.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ОТКАЧАЛКИИИ
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    ОТКАЧАЛКИИИ
    xixi mi takiva sa no kolkoto i da im obqsnqvate vredata ot xap4etata te nqma da sprat da gi piqt.dori i nqkoq ot tqx da poly4i qzva i da e na sistemi tova nqma da spre ostanalite.
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

даже и 100 кила да съм пак няма да пия хапчета, познавам хора които са напълнели двойно, да не говорим за болестите от които може да пострадате
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

лида

охх тая лида и аз е пих около година от когато стана нелегална поради твърде голямата консумация на анти-дояждащи в-ва почнах е преди около 3 месеца пак ... кво да ви кажа ефекта е страхотен но на опаковката пише фри от сайд ефектс... така че знайте за кво става на въпрос. на всеки човек действа различно. на мен ми действа нормално с леко задъхване и виене на свят по-време на ставане от стол, легло и др. а на сестра ми пък потта почна да и вони ужасно.. а друг познат спря да тренира когато е пи, пропринцип аз като пия лида на тренирам --- мн зле ми се отразява ... та точната тема как да запазиш килата е само с тренировки!! почнах да ходя и на естетични процедури САНТАС в пловдив и има страхотен ефект от тях за 2 месеца 15 санта от корема свалих.. и стриите си премахнах.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Проблема със заспиването беше само първитевите 2 вечери - вече си спя като бебе .Нямам сърцебиене,нито прилошаване,гадене или необичаен вкус.А раздразнението ми е поради това че организма ми приема по-малко храна .Днеска ми е 5 ден и съм -3см.
    На мен ми е 2ри ден и при мен нито има сърцебиене, нито световъртеж, нито пък гадене :P чувствам се супер жизнена, някак си изпълнена с енергия а също така и не страдам от безсъние ! Снощи легнах в 2 ч и днеска от 8 ч съм на крак ама съм супер де да знам и аз ЖИЗНЕНА
    А, сега, месеци по-късно, как е? Ефекта има ли го още? Някакви странични ефекти? На колко години сте?
    ЛиДа не се препоръчва за употреба от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 годишна възраст !

Проблема със заспиването беше само първитевите 2 вечери - вече си спя като бебе .Нямам сърцебиене,нито прилошаване,гадене или необичаен вкус.А раздразнението ми е поради това че организма ми приема по-малко храна .Днеска ми е 5 ден и съм -3см. [/quote]
    На мен ми е 2ри ден и при мен нито има сърцебиене, нито световъртеж, нито пък гадене :P чувствам се супер жизнена, някак си изпълнена с енергия а също така и не страдам от безсъние ! Снощи легнах в 2 ч и днеска от 8 ч съм на крак ама съм супер де да знам и аз ЖИЗНЕНА [/quote]

аз тва ти казвам ся ще си добре но аз като не спрях да е пия около 6 месеца накрая с мое желание спрях... от 5 дни си е почнала все пак няма да ти действа толкова силно докато свикнеш... даже диетолог ми каза да е пия на почивки въпреки вече е забранена. например аз е пих 6 месеца после за месец спрях и продължих. пък и толкова дълго време да се пие няма смисъл днес не съм ял цял ден и се радвам, защото само лида ми помага ... а ако изведнъж се спре, но да си е пила поне 2 месеца и става йойо ефект--- направо като зависим.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Проблема със заспиването беше само първитевите 2 вечери - вече си спя като бебе .Нямам сърцебиене,нито прилошаване,гадене или необичаен вкус.А раздразнението ми е поради това че организма ми приема по-малко храна .Днеска ми е 5 ден и съм -3см.
    На мен ми е 2ри ден и при мен нито има сърцебиене, нито световъртеж, нито пък гадене :P чувствам се супер жизнена, някак си изпълнена с енергия а също така и не страдам от безсъние ! Снощи легнах в 2 ч и днеска от 8 ч съм на крак ама съм супер де да знам и аз ЖИЗНЕНА
    А, сега, месеци по-късно, как е? Ефекта има ли го още? Някакви странични ефекти? На колко години сте?
    ЛиДа не се препоръчва за употреба от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 годишна възраст !
    аз съм на 17 почти 18 зависи аз сега на 20.04.09г приклкючвам 2рата опаковка, която си взех преди месец и странното е, че този път раздразнението го има в 2на доза и умората, но резултатите са на лице а относно йойо ефекта ами при мен се получи, защото се падаше Коледа и НГ и мама беше направила торти,сладкиши,вкусотии и знаете как е НО искам да отбележа, че глад НЕ изпитвах след като спрях хапчетата! Тъпчех се от лакомия
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    в света на приключенията ..

Re: Отслабване с Лида... мнение?

Цитирай Първоначално написано от Donde123
    Пия лида вече почти месец. Купих си го от www . otslabni . free . bg . Някой пил ли го е ? Аз с него свалих 7 кг до момента, и сега почти ми свършиха хапчетата. Кажете как да си задържа килограмите. Моя пиятелка ги пи и ми ги препоръча и за сега си ги запазва, но тя е манияк на тема въглехидрати и не яде хляб...а аз си хапвам всичко и си слабеех до сега. Чудя се дали да не си купя още едни, но мисля че нямам нужда. Доста хора са ги пили тея хапчета и съм сигурна, че и тука има такива. Хайде кажете как си запазихте килцата, че за момента ми е супер телцето, не искам да си възвръшам стартото lachen
    Чакам отговори!
    хора
    не осъзнавате ли;че вършите много опасни неща за организъма си;като се тъпчете с тия хапчета...
    спортувайте и се консултирайте с диетолог ако трябва

с извинение тия които пият хапчета за отслабване са ГОЛЕМИ ГЛУПАЧКИ

това е толкова вредно.. вие се обивате така Surprised
    тея хапчета удрят черния дроб :X

офф ми има толкова спортове

аз от година и нещо тренирам тенис + упр. в къщи и сега ще се запиша на модерни танци и като ходим да бягаме на гребната лятото с мойта фр. и ша свала някое килце

за кфо да се тъпча с тия хапчета .. пълни откачалкиии

Повече от фен
    Мързела братче

Цитирай Първоначално написано от TonChoY
    с извинение тия които пият хапчета за отслабване са ГОЛЕМИ ГЛУПАЧКИ

това е толкова вредно.. вие се обивате така Surprised
    тея хапчета удрят черния дроб :X
    с извинение не се пи6е обивам а убивам.....
    + това си права има толкова много спортове може дори да танцувате до изнемога у вас пак 6те отслабнете.....и аз се подлагам на какви ли не диети но и през ум не ми е минало да пия хап4ета......осъзнайте се!!!
    + това гаранция си моми4е което тежи 65 кила и иска да стане6 50 офф мале не си съсипваите здравето0о0оо0о0о

Град
    vratca
    значи аз поне ще ви посъветвам никакви хапчета за отслабване единственото решение е само спорт и здрави тренировкир аз бях мн зле и нато почнах с тренировките и всичко се оправи.
    .....

Град
    Vidin
    Моята братовчедка си поръча тези хапчета обаче ме притеснява това че тя е на 15 а там пише че трябва да си над 16 зада ги пиеш.Дали ще и стане нещо ? тя казва къде са 15г. къде са 16г. но незнам
    Събудил си се и не знаеш с кой крак да станешωИзпрати “КРАК” на 1212!
    --------------------------------------------------------

лида

Купих си Лида преди известно време, но нещо не ми деиства добре.
    Имам цяла опаковка , без две хапчетал Ако някои желае мога да му я дам на полувин цена. Живея в София
    тел.0884455012

LiDa

от 15 дена пия ЛиДа и свалих 5кг.пия ги през ден,не е задалжително всяка сутрин.странични ефекти имах само 1-вата седм.,(сърцебиене,малко задух,безсъние)но се тарпят.сега се чувствам мн добреима и фалшиви,трябва да видите опаковките и блистерите в сайтовете,за да ги различавате.а тези които пишат че няма магични хапчета,мн грешат,понеже не са пробвали ЛиДа.според мен нямат последствия за здравето защото хора които са ги пили преди години нямат заболяване

И аз май ще си ги купя. Имам обаче 1 въпрос към пушачите, които вземат хапчетата. Докато ги пиехте, продължихте ли си да пушите че нещо не ми се спират цигарите

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Хора НЕдейте с точно с тези хапчета - много са вредни за здравето !!!

По новините преди време го казаха даже за ЛиДа
    Ето Линк Към Клипа http://pharmabg.net/comment.php?comment.news.105

Никой ли няма да разбере че 12 килограма,даже дори 7 за един месец за ужасно нездравословни и даже опасни с някакви си хапчета.Виж 7 кг с много спорт и здравословно хранене,може.Може външно да не личи,да се чувствате отлично,но да си съсипвате здравето на по 17 години...

За хрнителните добавки не мисля точно така.Пила съм "Златно чудо",помогна,но аз спортувах и ядях здравословно (основно ).
    За хапчетата съм категорично против а 50 лева могат спокойно да оправят човек за 2 месеца във фитнеса.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Абе девойки... отслабвайте си,станете скелети,драйфайте,нека ви се вие свят,да не може да спите.
    Ние "идеотите" ще си спортуваме и ще си ядем здрвословно..и ще си пеем песента,после можем да сравним ефектите ...
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

LiDa

От 17дена пия ЛиДа и свалих 7кг.пия ги през ден,не е задалжително всяка сутрин.странични ефекти имах само 1-вата седм.,(сърцебиене,малко задух,безсъние)но се тарпят.Сега се чувствам мн добреима и фалшиви,трябва да видите опаковките и блистерите в сайтовете,за да ги различавате(оригиналната е изцяло на китаиски+ упътването,а блистера е изцяло сив.Тези които пишат че няма магични хапчета,мн грешат,понеже не са пробвали ЛиДа

Пфф що не помисли как да задържиш килограмите , преди да почнеш да пиеш хапчетата?А и не вярвам да ги задържиш. щото си отслабнала с някви тъпи химии хапчета, което е супер вредно.....[/u]

Re: LiDa

[quote="manzanaa"]От 17дена пия ЛиДа и свалих 7кг.пия ги през ден,не е задалжително всяка сутрин.странични ефекти имах само 1-вата седм.,(сърцебиене,малко задух,безсъние)но се тарпят.Сега се чувствам мн добреима и фалшиви,трябва да видите опаковките и блистерите в сайтовете,за да ги различавате(оригиналната е изцяло на китаиски+ упътването,а блистера е изцяло сив.Тези които пишат че няма магични хапчета,мн грешат,понеже не са пробвали ЛиДа [/
    Казват,че оригиналните са със светло зелен блистер,то не се знае вече на какво да вярваме

Не знам дали сте запознати, но в лида има СИБУТРАМИН, съствка, която не е обявена на етикета! Тази съставка се приема под наблюдението на доктор, понеже сгъстява кръвната плазма. Продукта си е доста опасен и е забранен във всички европейски държави.
    Тровете се, щом ви мързи да си седнете на задниците и сами да се отървете от излишните килограми.

Ам темата е от 2009-та
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

anonymous708973
    Guest
    Темата е стара.
    Интересно защо обаче никой от ползвалите не пише и не каже как така магично е отслабнал и как едно хапче ще му намали апетита за цял живот... Ама като сте мързели, така е. Балансирано и здравословно хранене+физическа активност му е майката, не тъпи хапове, дето ви съсипват организма.
    Както и да е.
    ключ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си