.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Пушене--->Противозачатъчни

Мн се рових,не намерих такава тема.Значи ето го проблема...Аз съм пушачка(признавам си)и бях чула,че след като съм пушачка никакви противозачатъчни не могат за ми помогнат.Това вярно ли е?!

Извинявам се ако има такава тема!
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Някой здраво те е изпързалял. Те половината свят пушат.... 2те неща нямат много общо

2те неща имат много общо ...
    Но не чак толкова ...
    Пушенето не намалява ефекта от противозачатъчните, макар че на всякъде ги дрънкат тия простотии.
    Единственото което ги сближава, е че пушенето влияе на кръвоносните съдове, има шанс от тромбоза на кръвоносен съд... противозачатъчните също имат такова действие, но в по малък процент, и просто като се смесят 2те неща, риска от тромбоза се увеличава. Действието дори и да се намали ще се намали с 1%, което на фона на 99% сигурност е супер малко.
    + това питах моята лекарка специално за пушенето и тя каза, че до 10 цигари на ден не оказват влияние ... Естествено най хубаво е да се спрат, но не е наложително!
    Една позната на майка ми 5 години подред пиеше противозачатъчни(ако не и повече), пушеше по 2 кутии на ден и така и не забременя, сега де да ги знам мъжа и къде е свършвал,ма не изглеждат особено образовани, че да е свършвал вънка ...
    За процента на защита проблеми няма да имаш!

Чак да не ти въздействат не.Просто не се препоръчва на пушачки ( За справки- Учебник по биология за 11 клас- профилиран Сем.урок "Секс при човека/Контрацептиви"->табличен вариант)

Град
    Цитирай Първоначално написано от blackfate
    Но не чак толкова ...
    Противоречиш си .....
    Както и да е пушенето си остава вредно така, че карайте по малко с цигарките

Това са пълни глупости!Цигарите нямат нищо общо с противозачатачните!
    IskaM v IbizZza

Аз пия противозачатъчни и попитах гинеколожката си точно за цигарите,тя каза че няма голям проблем да пуша.Проблем възниква при жените над 35 години,но сега непречело.Но въпреки всичко след като прочетах листовката и рискът от тромбоза реших да спра с цигарите и от тогава да съм изпушила най-много две цигари.От скоро съм на хапчета от около месец.

i ednoto e vredno i drygoto pone si izberete koe predpo4itate

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    не е вярно!
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

аз до колкото знам не се препоръчва да се съчетават двете неща или поне да се ограничи пушенето. Няма да си навредиш дори ако го спреш

Град
    Wonderland
    Пушенето и противозачатъчните нямат нищо общо.

Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    Но не чак толкова ...
    Противоречиш си .....
    Както и да е пушенето си остава вредно така, че карайте по малко с цигарките
    Не си противореча, ако се замислиш...всъщност ...
    тромбозата не е малко нещо не мислиш ли??? Доста си е сериозно според мен, особено като пронцента не е особено...малък!
    Както казах, това е основния проблем при приема и на двете едновременно... Хич не е малко ... но пък е само то(като по сериозно)...
    И да, предпочитам да не рискувам за да видя какво ще стане след като навърша 35 ... затова и ги спрях

Град
    Не си противореча, ако се замислиш...всъщност ...
    тромбозата не е малко нещо не мислиш ли??? Доста си е сериозно според мен, особено като пронцента не е особено...малък!
    Както казах, това е основния проблем при приема и на двете едновременно... Хич не е малко ... но пък е само то(като по сериозно)...
    И да, предпочитам да не рискувам за да видя какво ще стане след като навърша 35 ... затова и ги спрях
    Радвам се, че си ги спряла. Аз самият не пуша. НО със или без противозачатъчните риска от тромбоза при пушачите си остава и то не малък. А и не мисля, че едни си противозачатъчни ще го увеличат толкова драстично. Така, че ако не искате тромбози и тем подобни спирате цигарите, както си направила самата ти, което е похвално.

А и да не коментираме, че авторката пита дали противозачатъчните ще и помогнат ако е пушачка. Е не се притеснявай, ще си свършат работата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си