- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас нормално ли е ?
Говора си един ден с една съученичка не сме фр и нищо не си споделяме макар че тя ми каза нш което още не мога да го повярвам. Значи ние сме 7ми клас и тя и още нейни фр които са на по 13 са .....дУхали не и на момчета...даже дори и в кенефните на даскало ...те дори не са гаджета![]()
![]()
![]()
Боже като си на 13 не можеш ли да пишеш на БЪЛГАРСКИ> Бахти изприщих се докато ти чета поста, а до смисъл не стигнах.
Ми влече ги да правят свирки и правят. На въпроса ти - не, не е нормално на тая възраст ама някои са си "Мега сексуални" и си мислят, че така изпъкват пред другите, а просто си лепват етикетче "к**ва".
Е сори ама на 13, дали знаят какво им харесва или пък какво правят. Айде моля ти се спри с тая ирония. За мен е смешно на 13 години да са чак толкова зависими от мисълта за секс и свирки и да проумяват кво е това. Да не е сладолед, че да им харесва... На 15/16 иди дойди да ми кажат, че им харесва, ма чак да паднат до толкова, че и свирки в тоалетната да правят, на какво да го оприлича.... На К**ва ще да е!
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
лошото е, че са "момиченца" както ти сам се изрази![]()
Падни на ниво 13 годишен и опитай да импровизираш в четенето и ше стигнеш до крайния резултат като мен " на много момчета и даже и в тоалетните"
ohhh pi6i gramotnoooo ni6to neshvanah ama da vsqkakvi hora ima![]()
как кой на кого е духал.... някви тъпи пикли на 13 години на някви достра хитри лапетаевала...
LIVERPOOL FOREVER !!!
Големи са мухли . . мислят се за интересни, но името /'славата'/, която ще им се лепне изобщо няма да ги зарадва . .![]()
Една съученичка на един фр.....Първоначално написано от BlackRaven
![]()
Не съм старомодна,но смятам ,че на 13 годишна възраст заниманията би трябвало да са далеч по-различни.
+1,но за съжаление 'децата' бързат и накрая сигат до надути кореми.Първоначално написано от Beleth
до къде стигат вечеа аз си мислех,че от бившия ми клас са ненормални
![]()
както и да е...то се е видяло,че от такива екземпляри нищо друго не става...
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!