.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Изневяра ли е ? (момчета)

Момчета , ако приятелката ви го направи с момиче ще го сметнете ли за изневяра ? А ако се повтори няколко пъти ?

Ми ако й е навик няма да ми е яко.Изневяра...силно казано,но все пак на мен лично ми е неприятно ако й е навик да се мляска с някви момичета.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ДА
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    В Небитието

Re: Изневяра ли е ? (момчета)

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    Момчета , ако приятелката ви го направи с момиче ще го сметнете ли за изневяра ? А ако се повтори няколко пъти ?
    Не съм момче ,но знай едно нещо.Няма нищо по кофти от това да ти изневери с момиче.Явно доста е отегчена от тебе щом е стигнала до такова "разнообразие" във връзката ви.А това че е гадно да ти кръшка с момиче съм го чула от момчета,които са казвали ,че е по-добре с момче от колкото с момиче.Аз също споделям това мнение.Гледай само да не я превърнеш в мъжемразка.

[quote="Mona_90"]

Само да уточня , че съм момиче . . . просто искам да видя какво ще кажат момчетата , иначе мерси за мнението

Град
    Wonderland
    от моя женска гледна,точка това е изневяра,все едно момче да го направи с друго момче............

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    от моя женска гледна,точка това е изневяра,все едно момче да го направи с друго момче............
    Руса кукличка

За мене не! приятелката ми харесва момичета даже съм ги гледал ама не прават секс само се целуват

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Ако е било само веднъж може би ще си затворя очите, повтори ли се здраве да е нека бъде щастлива аз съм оут.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    изневяра не но няма да ми е никак приятно

добре де тя ако "прави секс" с момиче (и то продължителен перод от време) тва не значи ли, че е лезбийка? и тва не значи ли и че връзката ви от там няма смисъл, след като тя е привлечена към някой от същия пол?

тъй де... мен ако приятелят ми ми изневери с момче, няма да искам да го погледна повече, представям си колко ще съм отвратена (не от тва, че е гей, а от тва, че чукайки ме мен, е чукал и нечий мъжки задник...или пък него са го чукали)

ne e iznevqra no bi bilo dosta kofti na momcheto
    I'm the one Love me ...

[quote="CryForMe"][b]добре де тя ако "прави секс" с момиче (и то продължителен перод от време) тва не значи ли, че е лезбийка?

Не е задължително да е лесбийка , по-скоро бисексуална . . .

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Правила съм го ... много съжалявам . И да това си е абсолютна изневяра . А и с това дали ще се повтори , един приятел ми казваше , че " където е текло,пак ще тече"

все тая, само важно е, че
    BITCH BETTA HAVE MY HUNNY

Град
    София
    естествено 4е е изневяра тва две моми4ета да се мляскат е най-отвратителното нещо просто по по-гаден на4ин неискам да се изразявам

Ха ами момиче съм и.. според мен приятеля ми няма да го сметне за изневяра ако го направя,ноо аз никога няма да го направя щото не харесвам такива работи ии са ми някак чужди!
    IskaM v IbizZza

Цитирай Първоначално написано от Xapabua
    все тая, само важно е, че
    BITCH BETTA HAVE MY HUNNY
    само да не изпуснете (8

Град
    В сърцата на хората.
    От нейна страна че бъде грозна постъпка спрямо мен...но за един път да види какво е, сам съгласен, но да и стане ежедневие..Него вазприемам.
    После че си поговоря с нея.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    От нейна страна че бъде грозна постъпка спрямо мен...но за един път да види какво е, сам съгласен, но да и стане ежедневие..Него вазприемам.
    пиши по културно де...

Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    "Де одиш,бре Танасе?Е па я за наденица ходИх.КЕ ТЕ УТЕПАТ БЕ,ЕЙ!КЕ МЕ УТЕПАТ АМА НЕМА МЕ УТЕПАТ!"

Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Не съм момче ,но знай едно нещо.Няма нищо по кофти от това да ти изневери с момиче.Явно доста е отегчена от тебе щом е стигнала до такова "разнообразие" във връзката ви.А това че е гадно да ти кръшка с момиче съм го чула от момчета,които са казвали ,че е по-добре с момче от колкото с момиче.Аз също споделям това мнение.Гледай само да не я превърнеш в мъжемразка.

+1
    LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa

ее.... няма да го приеме за изневяра ако поне го викнете..и той да участва

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ее.... няма да го приеме за изневяра ако поне го викнете..и той да участва
    tva e mnenieto

200% изневяра. Теоретично много ще ти кажат, че не е. На практика всеки смята че си е изневяра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си