- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра ли е ? (момчета)
Момчета , ако приятелката ви го направи с момиче ще го сметнете ли за изневяра ? А ако се повтори няколко пъти ?
Ми ако й е навик няма да ми е яко.Изневяра...силно казано,но все пак на мен лично ми е неприятно ако й е навик да се мляска с някви момичета.
Не съм момче ,но знай едно нещо.Няма нищо по кофти от това да ти изневери с момиче.Явно доста е отегчена от тебе щом е стигнала до такова "разнообразие" във връзката ви.А това че е гадно да ти кръшка с момиче съм го чула от момчета,които са казвали ,че е по-добре с момче от колкото с момиче.Аз също споделям това мнение.Гледай само да не я превърнеш в мъжемразка.Първоначално написано от NeSumJenaTi
[quote="Mona_90"]Първоначално написано от NeSumJenaTi
Само да уточня , че съм момиче . . . просто искам да видя какво ще кажат момчетата , иначе мерси за мнението![]()
от моя женска гледна,точка това е изневяра,все едно момче да го направи с друго момче............
Първоначално написано от SoFarSoG00d
Руса кукличка
За мене не! приятелката ми харесва момичета даже съм ги гледалПървоначално написано от NeSumJenaTi
ама не прават секс само се целуват
![]()
![]()
Ако е било само веднъж може би ще си затворя очите, повтори ли се здраве да е нека бъде щастлива аз съм оут.
изневяра не но няма да ми е никак приятно
добре де тя ако "прави секс" с момиче (и то продължителен перод от време) тва не значи ли, че е лезбийка? и тва не значи ли и че връзката ви от там няма смисъл, след като тя е привлечена към някой от същия пол?
тъй де... мен ако приятелят ми ми изневери с момче, няма да искам да го погледна повече, представям си колко ще съм отвратена (не от тва, че е гей, а от тва, че чукайки ме мен, е чукал и нечий мъжки задник...или пък него са го чукали)![]()
![]()
ne e iznevqra no bi bilo dosta kofti na momcheto
I'm the one Love me ...
[quote="CryForMe"][b]добре де тя ако "прави секс" с момиче (и то продължителен перод от време) тва не значи ли, че е лезбийка?
Не е задължително да е лесбийка , по-скоро бисексуална . . .
Правила съм го ... много съжалявам . И да това си е абсолютна изневяра . А и с това дали ще се повтори , един приятел ми казваше , че " където е текло,пак ще тече"![]()
естествено 4е е изневяра тва две моми4ета да се мляскат е най-отвратителното нещо просто по по-гаден на4ин неискам да се изразявам![]()
Ха ами момиче съм и.. според мен приятеля ми няма да го сметне за изневяра ако го направя,ноо аз никога няма да го направя щото не харесвам такива работи ии са ми някак чужди!
IskaM v IbizZza
От нейна страна че бъде грозна постъпка спрямо мен...но за един път да види какво е, сам съгласен, но да и стане ежедневие..Него вазприемам.
После че си поговоря с нея.![]()
пиши по културно де...Първоначално написано от EeeBobii
"Де одиш,бре Танасе?Е па я за наденица ходИх.КЕ ТЕ УТЕПАТ БЕ,ЕЙ!КЕ МЕ УТЕПАТ АМА НЕМА МЕ УТЕПАТ!"Първоначално написано от EeeBobii
Първоначално написано от Mona_90
+1![]()
LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa
ее.... няма да го приеме за изневяра ако поне го викнете..и той да участва![]()
tva e mnenietoПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
200% изневяра. Теоретично много ще ти кажат, че не е. На практика всеки смята че си е изневяра.