- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра ли е ? (момчета)
Аве вие L връзки не сте ли гледалиТам в началото оня заряза една , шото се натискаше с някаква друга и точно тогава каза : " ако беше с момче , нямаше да ме боли чак толкова .. Но с момиче ?!?!
"
![]()
ако го е направила за базика ОК дори бих се изкефил , но ако има чувста към момичето вече тря се замисли че не е за тъс планета
емм .. веднъж се целувах с едно момиче просто, за да пробвам какво е с обица на езика .. това стана пред моя .. после кви виканици, кви сцени бяха...![]()
не и ако аз участвам ... иначе сигурно няма да ми стане приятно ...Първоначално написано от NeSumJenaTi
Моят съм го питала и според него си е изневяра и не би продължил с мен, ако се занатискам с други мацки. (Пък аз и не искам).
Някой май е попрекалил, а![]()
Е, че нормално е отговора да е ДА, след като се повтаря няколко пъти явно значи определено има нещо гнило.. ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Разбира се че е, щом търси друг начин да си угоди а ти например не можеш, значи е изневяра. (Под угаждане имам впредвид секс).
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
да Изневяра е!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от FaFcHy
А ако се повтори няколко пъти?
Ш' и разбия нУсЪ с чУк![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
fasion4ety кат ти видях снимката ми стана ясно че си пада по момичета,щом е с тебе..
Първоначално написано от EeeBobii
Ти си някав див селянин бе брат
остави мойта..дай да видим твйта. на кви приличашПървоначално написано от dgdgd
![]()
с колкото момичета съм бил може само да мечтаеш..тъпанар
^^чак ти завиждам....аматьор![]()
Евалата брат!!Първоначално написано от dgdgd
^^абе какъвто и да съм със сигурно съм по красив от теб
айде лека нощ потенциален самоубиецо
бягай да се режеш някъде и остави форума на НЕотегчените от живота
знам че ти се иска.. ама с писане няма да станеш по красивПървоначално написано от x3eme
не си единствения който иска да е по хубав от мен![]()
тва самочувствие колко бой ще ти докара не е реално...Първоначално написано от fashion4etyy
ХаХахАаа..... дори вече ми е смешно, само като ти чета коментарите.
Толкова жалко хлапе като тебе не бях виждал скоро.
Постоянно повтаряш, че другите са комплексирани, но всъщност най- комплексиран(a) си ти.
Аре земи накрая дай една истинска твоя снимка, стига си се правил(a) на луд(a).
ял съм бой и от хора които не познавам и не съм казвал нищо. тва е в у-ще завист.такива като x3eme не се вижда на кво прилича ама бил красивПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Сега така е модерно да се снимат,назад си с модата...бърчи джуки и ше наваксашПървоначално написано от StayFly
![]()
Аа фешънче,верно ли мислиш,че те ПЛЯСКАТ щото ти завиждат?![]()
Поне има смелост да се покаже, за разлика от теб.
Плеснал некав позьор с парцал на главата и си мисли, че някой му се връзва.