- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казвате ли му така докато правите секс?!
казвате ли на приятеля си СКЪПИ..звучи ми превзето..![]()
"скъпи"![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
He!
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Аз "скъпи" по принцип не употребявам, пък камо ли в леглото...
Това, което е лесно, не е интересно.
Първоначално написано от niki7y
Мне . . . По-скоро ОБОЖАВАМ ДА МЕ Ч***Ш
извинявай за критиката ама кво е това "ПЕЦКА" не ти ли звучи малко глупаво
Хах звучи ти превзето... "скъпи" ... но не и "пецка" ... колко интересно...!!!![]()
P.S Не се заяждам просто отбелязвам...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кво да ми вика скъпи, като не е дала нито стотинка за мен. Не стига, че без пари и се давам, ама и скъп да и се видя. Тва жените нямате угодия.
Да мразиш, да обичаш, да плачиш и да се смееш, това значи просто, че живееш!
Не употребявам този израз...все пак не съм почитателка на сапунени сериали....![]()
![]()
![]()
хахахаха т'ва "пецка" направо ме расипа.......ама да се върнеме на темата ами "скъпи" не ми звучи перверзно..ама ми е малко тъпичкооо![]()
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
по скоро "Yeah babyy...." "oh my fucking god"
Мойту миличку ми викъ пустоянно така " Пецай скъпи, пецай!!!! Не спирай да пецаш!!!
Да мразиш, да обичаш, да плачиш и да се смееш, това значи просто, че живееш!
Първоначално написано от mitzo
![]()
![]()
![]()
А "евтини"?![]()
![]()
Бих искал да кажа нещо, ама не ми се говори зад гърба на хората![]()
Нито "скъпи" нито "пецкай ме" просто някой малки думички!Лични и малко перверзни!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Всъщност никога не съм го употребявала.
a trqbva vi6 4e zvu4alo perverzno :PПървоначално написано от Glezanka
О да,определено е възможно най-възбуждащата дума,подходяща за секс![]()
ooo skupaaa davaiiiПървоначално написано от Glezanka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-Вървежен бе Калъф
Първоначално написано от shokoto91
![]()
тва ме разби!
По темата, той ми вика "скъпа" понякога, но зжучи така " Кво напрай, ма скъпа?"Иначе аз му казвам - " миличък", " слънчице"и ей такива а пък той "михи", "михи маус" , "мишо" ей такива подобни
А пък по време на секс няма мн любезности " ти си ба*ти мръсницата" ; " баси яката к*чка дето си!" и ей така![]()
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...