- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбужда ли ви ако някой мастурбира пред вас?
Според моя позната така можеш да спечелиш и най-незаинтересования мъж - ако мастурбираш пред него.
Как мислите? Интересно дали и момичетата се кефят ако видят момче да мастурбира?
ми има някой,които се кефят има и други,които няма да имм хареса.всякакви хора има.лично на мен няма да ми е приятно вместо аз да му доставям удоволствие той да го прави сам въпреки,че аз съм до него и може с мен
няма ли повече да те възбуди ти да и доставяш удоволствието и да я гледаш как се гърчи от кеф?
Първоначално написано от FilmMagic
На мен ми допада . Той полудява , когато аз го правя , при мен е същото , когато той го прави .
е да гледам как мъж мастурбира не е най-възбуждащата ми секс фантазия иначе аз да мастурбирам пред него незнам как ще реагира
може..но преди тва да я погледамПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
хмм стана ми интересно я малко повече мончета да кажат дали би ги възбудило да гледат момичето си как мастурбира пред тях
не мисля че е кой знае какво собственото ми гадже да го прави пред мен. Ако сме на саме предпочитам да имаме някакво взаимодействие.
Но ако момичето не ти е гадже и я сгащиш нягъде да се пипа и да си се кефи...мммм! е това е мисля същественото тук.
в училище на чина напримерПървоначално написано от FilmMagic
мечтая да вида такава
![]()
Определено е възбуждащо, поне за мен.Но както се изказаха по напред, ако има и взаимодействие ще стане още по-хубаво.Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Първоначално написано от Milena_Pld
Мен доооста ме възбужда![]()
С приятеля ми го правим от време на време един пред друг![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Влудявам се просто...
Супер секси, възбуждащо, интимно и страхотно е![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да..много ясно,че да...адски
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
честно казано ме изненадва отговора на момичетата...мислех си че удоволствието е само еднпосочно. Ясно че мъжкия пол се кефим да гледаме мастурбираща жена. Интересно какво ви кефи вас, момичетата в случката? Възбудата ли... какво?
...ne e li toi da si me nagrabi.....![]()
![]()
![]()
и аз не виждам нищо възбуждащо в това да го гледам как си бий чикия примерно...
Ауууу полудявам !!Даже понякога това с това загряваме с мъжа и го карам да мастурбира пред мен и съответно аз пред него... лелелелеле !
МногоПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Само ако е моето момче.
Иначе ако е някой друг, по-скоро би ме отвратило.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
със една бивша моя приятелка сме маструбирали един пред друг
казвала ми е че и много и харесва да ме гледа.Правеше едни такива мили физиономийки с очичкиНа мен също ми харесваше да я гледам,направо обожавах
И все пак,едва ли на всички момичета им харесва да гледат как момче маструбира.