- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбужда ли ви ако някой мастурбира пред вас?
По принцип знам, че момчетата сумер много се кефят на такива разни работи от страната на нежния пол ... ;дд
Иначе на мен не би ми въздействало да го гледам... по - скоро да му помагам може .. ;дд
Момиче съм и ако видя момче да маструбира,никак не би ми харесало![]()
Ми на мен лично ми харесва и ми действа много възбуждащо да гледам мъж/момче как мастурбира ...![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
не съм го правила но... със сигурност в този момент ще го гледам в очите и насладата която изпитва - тя ме възбужда... такаче може би дори бих предпочела аз да съм действащото лице![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Мъже, жените мразят да ви хващат или гледат да мастурбирате!
Защо?
- Защото жената иска тя да е виновна за цялото ти щастие и не би понесла идеята да се правиш сам щастлив![]()
Не ме възбужда.
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Супер възбуждащо е просто ми харесва като гледам някое момиче да масторбира пред мен.![]()
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
веднъж съм виждала приятелелят ми в началото на връзката ни да го прави пред мен.
тогава не ме възбуди много само в момента когато свърши ми хареса.
но сега като се замисля ако го направи пред мен ще се възбуда страшно много.
даже като се сетя и настръхвам![]()
Хммммммм...знаех сиПървоначално написано от 1ov3m3
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Евала ... това ще да е истинатаПървоначално написано от MakeCash
![]()
Come out, come out wherever you are...
Не не е приятно някой да си блъска чекйй като ти можеш да му я блъскаш.
Нз... сигурно повече ще ме възбуди ако си вкарам езика м/у краката и![]()
дедазнам но на мене не ми харесва кат мастърбира приятелат ми закфо сам до него или по точно тои закфо щте ме има да си бие чикии ли едвли бих го остаила да мастурбира бих му се яхнала отгоре му![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami kogato gledam priqtelqt mi da masturbira mnogo se kefq xaxa noooo vednyj taka zastana pred mene i az po4nah,no sled 5-6 sekyndi mi stana typo da me gleda i sprqh xaxax apyk i be6e sled sex i ....... po4ti nikykvo ne mi be6eПървоначално написано от FilmMagic
![]()
Ами не са о правили но спред мен определено ще ... ме кефи много
ами мен лично не много![]()
някак предпочитам аз да го задоволявам от колкото той сам пред мен
![]()
Много ме възбужда даже най-много когато мастурбира и аз едновременно с нея.![]()
![]()
![]()
tova nqkakav namek kum gospodina li besheПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Това е много отпускщо!! Секса няма нищо общо с мастурбацията. На мен ми е приятно, когато някое момиче го прави пред мен и яз я гледам и се възбуждам. Тогава тя изпитва наслада и се задоволява. А ако има нужда да се включа знае, че аз съм до нея...
mm li4no az mnogo bih se vuzbudil ako momi4eto masturbira pred mena ako tq iska i az bih go napravil pred neq
![]()
ПодкрепямПървоначално написано от IronLady
Come out, come out wherever you are...