- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбужда ли ви ако някой мастурбира пред вас?
съвсем малко![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
в последно време забелязвам,че ми е интересно ако приятеля ми маструбира пред мене уж всичко на бъзик почва пък,,,
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ами аз мисля,че ще ми хареса,защото е вярно,че е хубаво сам да доставиш удоволствието на половинката,но е яко да можеш да проследиш всичко, а ако го правиш ти на другия ще изпуснеш голяма част от израженията им (не че и звуците не възбуждат ама някои са мн тихи.. )аз бих се накефила, а колкото до това дали момчетата се кефят.. мисля ,че на повечето доста им харесва.Мен лично моето момче
ми е казвало,че това адски много ще го възбуди ... мисля още по въпроса ама ако много иска.. защо не
аз съм 100% ,че след като го възбудя така -> после ще ме награби
Така че, всички печелят
![]()
![]()
не ме възбужда![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми не особенно , не мисля ,че ще я възбуди това ,че аз седя на дивана и си млатя чекия , за мен лично бих казал ,че няма да ме възбуди много ... предпочитам и аз да се включа , от колкото да действаме самостоятелно![]()
ами и аз подкрепямПървоначално написано от JenataNaShefa
Но мисля че за момчетата въобще не е така
Адски много бих се възбудилбая съм мрънкал на гаджето ми да го направи за мен ама не иска
предпочита мен пред нейната ръчичка
![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
ДА но ако е момиче :P
mm ne![]()
Ми не мн,но не и изобщо.До няква степен може би...но по-скоро би ми било интересно да го видя...се едно ме няма и сам си го прави...някво интересно е отстрани![]()
![]()
![]()