.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Дали е задължен да й каже?

Имам малък проблем,и не знам точно за кой раздел е,но реших да я напиша тук..значи..по-принцип майка ми знае,че съм девствена,но с гаджето ми го направихме преди 2-3 седмици за първи път..Тя нещо взе да се усъмнява в мене,въпреки че не съм й дала поводи,и сега иска да ме води на гинеколог да я каже дали сам девствена все още
    Накратко..гинеколога задължен ли е да я каже истината или ако тя не е в мои интерес да се научи от майка ми,той има ли право да премълчи,или ще трябва да я каже?Защото сам чувала,че ако си непълнолетен,и лекаря може да запази тайната,но все пак искам да ви питам дали е вярно

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Като цяло какво точно те спира да кажеш и сама на майка си ?
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Ако те води на гинеколог само заради това едва ли ще я излъже,дори и да го помолиш да не казва.Ако има друга причина може и да пропусне тази част.Според мен само блъфира,за да те накара сама да кажеш ако има нещо.

...hate my nickname

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    по принцип в кабинета на гинеколога трябва да си влезеш сама и ако си сама в кабинета той е длъжен да пази лекарска тайна ,а и защо да ходиш на гинеколог като нямаш гинекологичен проблем.според ен това е тактика на майка ти и не смята да те заведе ,а иска да те подлъже сама да си признаеш дали си девствена или не

Кажи и навреме, не я лъжи. Пък и каква е тази мания всичко родители да си водят момичетата на гинеколог, за да видят дали са девствени, просто не мога да го проумея...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

сега ако трябва да сме чесни половия живот си е доста лично нещо и не си длъжен да казваш на майка си девствен ли си или не.това са си лични отношения между хората,които си правят секса според мен не се притеснявай тя те изпробва да види как щ=е реагираш.ако не искаш тя да знае продължавай да си твърдиш,че си девствена и това е.никой насила неможе да те закара на гинеколог

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Аз не мога да я разбера тая майка ти...А ти м/у другото на колко си години???

...kaji i che se chuvtvash obidena che ne ti vqrva! ,,Mamo dori n e moga da prozinesa dumichkata!Kak mojesh da dopusnesh podobni misli!Ubidena sym ti! moje ida pomogne....

На 16 съм,просто не искам още да узнава..има си други причини..които не са важни
    Не,аз знам,че блъфира..ама е и малко луда,та може да ме заведе наистина,само и само за да ме изложи Просто исках да знам,щото ми беше и любопитно дали е длъжен да пази лекарска тайна,tova e,ms все пак

ако влезеш сама в кабинета и го помолиш да не й казва той е длъжен да пази лекарска тайна.само,че ти си под 18 години и там вече незнам дали важи същото,но мисля ,че важи

Град
    Wonderland
    Е как майка ти ще те завде на гинеколог да разбере девствена ли си или не?!Това е безумие!!!!Просто и кажи,че не си за да се успокои и това е.Все пак това е твоята вагина.

Да 1000 % те блафира жената .. !
    Ти се праи на обидена и не и признавай (ако наистина не искаш да разбере) .. Прави се, че не си способна на това .. и не ти пука,че е решена да те отведе на гинеколод(щото "уж" нема за какво )
    Иначе хич не ми се вярва да се излага да те кара да види дали си девствена
    I just called to say I lovee yah !

Мен баща ми така ме блъфира веднъж, ама аз си бях девствена Ако все пак иска да те заведе и се развикай, че те е срам и, че тва си в твоя живот и т.н. някакви глупости и просто не отивай... Все пак ако претендираш, че си девсвена можеш да излезеш с номера, че те е срам много и не искаш никой да те вижда гола и да ти "наднича под гащите"

пусни на доктора преди тва, и дума няа кажи

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    пусни на доктора преди тва, и дума няа кажи
    от опит ли го знаеш

да, аз съм корумпиран доктор и ми пускат малолетни да спестявам истините на родителите им _!_

Град
    Е там...
    да, аз съм корумпиран доктор и ми пускат малолетни да спестявам истините на родителите им _!_
    колко доктора са ти го вкарали?

толко си тъпа, че нз и закво става вапрос аре ходи гледаи фокс кидс... тука в тоя раздел немаш работа, пеленак

Град
    Е там...
    толко си тъпа, че нз и закво става вапрос аре ходи гледаи фокс кидс... тука в тоя раздел немаш работа, пеленак
    гледам 2-ма мъже и 1/2 и не съм тъпа даже не съм ф... и некфа на 12 не може ми казва какво да права... опс на 10 ли беше? извинявай...

и даже съм момче циганино

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма право да казва на майка ти под никакъв предтекст! На това му се казва лекарска тайна. Дори ти самата имаш право да му забраниш да обсъжда състоянието ти с твоите близки!

П.С. Скоро очаквайте тема в "Здравни" с Рамковия договор, правата ви, задълженията ви, място, където да си проверите осигуровките и най-важното- къде да сигнализирате, ако смятате, че се случва нещо нередно.

Авторке, в случай, че докторът те метне, напиши писъмце до Българския лекарски съюз!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Няма право да казва на майка ти под никакъв предтекст! На това му се казва лекарска тайна. Дори ти самата имаш право да му забраниш да обсъжда състоянието ти с твоите близки!

П.С. Скоро очаквайте тема в "Здравни" с Рамковия договор, правата ви, задълженията ви, място, където да си проверите осигуровките и най-важното- къде да сигнализирате, ако смятате, че се случва нещо нередно.

Авторке, в случай, че докторът те метне, напиши писъмце до Българския лекарски съюз!
    Не си права. Майка и е неин настойник и лекаря е ЗАДЪЛЖЕН да даде резултата от изследването и прегледа. Няма такова положение като лекарска тайна от настойника на някой ако той е непълнолетен.
    И тя не може да подаде никаква жалба защото не е физическо лице по смисъла на закона. Тя е непълнолетна, което значи, че няма права на пълноценен гражданин. Както не могат да те съдят и да те вкарат в затвора, така ти не можеш да гласуваш и да правиш други неща.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    kaji i 4e te e sram da te gleda :P xaxa

Ще ѝ каже, по- добре е да го изпревариш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

Не си права. Майка и е неин настойник и лекаря е ЗАДЪЛЖЕН да даде резултата от изследването и прегледа. Няма такова положение като лекарска тайна от настойника на някой ако той е непълнолетен.
    И тя не може да подаде никаква жалба защото не е физическо лице по смисъла на закона. Тя е непълнолетна, което значи, че няма права на пълноценен гражданин. Както не могат да те съдят и да те вкарат в затвора, така ти не можеш да гласуваш и да правиш други неща.
    Колега, изрично съм питала преподаватели по обща медицина. Малката е пациент и лекарят има право да я посъветва да сподели с техните, например, но не и да издава състоянието й.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си