- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е задължен да й каже?
И при мене е така майками ме заведе на гинеколон,но когато останах сама с лекарят той ме попита девствена ли съм.Аз излъгах че съм девствена и той тогава няма право да ти бърка от долу за да провери....Просто казваш на лекарят че си девствена и той няма право да те гледа от долу и няма друг начин да разбере девствена ли си или не.
Първоначално написано от divanetyyy
Аз бях на 16, когато казах на майка ми, че с гаджето ми сме правили секс. Но родителите ми се познаваха с него и с неговите.. Ходеха си на гости.. Абе общо взето двете семейства много се сближиха и просто един ден реших да й кажа... Ама и си бяхме заедно от 9-10 месеца де и изведнъж както си стояхме казах : Мамо, с Пешо правихме секс!" Незнам как ми се изплъзна от езика просто..Мн ме беше срамгледаше ме зашеметено първите няколко секунди, но не ме обвини! Попита само дали сме ползвали презерватив и ми каза, че съм малка, но... Никога не ме е обвинявала, защото ми има доверие.Хора, вярвайте на майките си, те никога няма да ви обвинят за нещо, само могат да ви дадът добър съвет!
![]()
![]()
ами аз мисля, че е по-добре да й кажеш..аз със мойта мама сичко си споделям и бих и казала на твое място...ще те разбере![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
На гинеколог не се ходи само тогава, когато имаш гинекологичен проблем.Първоначално написано от SiSsKkAa
Но съм съгласна с останалите, че това е блъф на майка ти. И все пак, те съветвам да й признаеш. Независимо дали ще те заведе на гинеколог или не.
Това, което е лесно, не е интересно.
е не мислиш ли,че е малко тъпо дъщеря и да е здрава като бик и тя да я заведе заради любопитството си да разбере дъщеря и праскала ли се е или не е.голяма простотия значи.а според тебе кога се ходи на гинеколог тогава?
Чакай сега. Аз казах, че е глупаво да се твърди, че трябва да се ходи на гинеколог, само тогава, когато имаш проблем. Може да отидеш на профилактичен преглед, примерно.Първоначално написано от SiSsKkAa
Иначе съм съгласна, че е изключително глупаво да водиш дъщеря си на преглед, само и само да провериш дали не е правила секс. Да не говорим, че трябва да мислиш собственото си дете за идиот. Тя е на 16, все пак. Надали не се е досетила, че майка й блъфира.
сега да бъдем честни.българката ходи на лекар ,когато вече е пред умиране.не е ли така?
Не е точно така. Смея да твърдя, че не познавам жена, която да ходи на гинеколог, само когато има съмнения, че е хванала някоя венерическа болест или, че е бременна. Ноооо, това е друга тема. Нека не спамим тази.Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
ЕГН-то.Първоначално написано от LP_GirL
961203++++
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg