.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

:)

И при мене е така майками ме заведе на гинеколон,но когато останах сама с лекарят той ме попита девствена ли съм.Аз излъгах че съм девствена и той тогава няма право да ти бърка от долу за да провери....Просто казваш на лекарят че си девствена и той няма право да те гледа от долу и няма друг начин да разбере девствена ли си или не.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от divanetyyy
    На 16 съм,просто не искам още да узнава..има си други причини..които не са важни
    Не,аз знам,че блъфира..ама е и малко луда,та може да ме заведе наистина,само и само за да ме изложи Просто исках да знам,щото ми беше и любопитно дали е длъжен да пази лекарска тайна,tova e,ms все пак

Аз бях на 16, когато казах на майка ми, че с гаджето ми сме правили секс. Но родителите ми се познаваха с него и с неговите.. Ходеха си на гости.. Абе общо взето двете семейства много се сближиха и просто един ден реших да й кажа... Ама и си бяхме заедно от 9-10 месеца де и изведнъж както си стояхме казах : Мамо, с Пешо правихме секс!" Незнам как ми се изплъзна от езика просто..Мн ме беше срам гледаше ме зашеметено първите няколко секунди, но не ме обвини! Попита само дали сме ползвали презерватив и ми каза, че съм малка, но... Никога не ме е обвинявала, защото ми има доверие.Хора, вярвайте на майките си, те никога няма да ви обвинят за нещо, само могат да ви дадът добър съвет!

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    ами аз мисля, че е по-добре да й кажеш..аз със мойта мама сичко си споделям и бих и казала на твое място...ще те разбере
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    по принцип в кабинета на гинеколога трябва да си влезеш сама и ако си сама в кабинета той е длъжен да пази лекарска тайна ,а и защо да ходиш на гинеколог като нямаш гинекологичен проблем.според ен това е тактика на майка ти и не смята да те заведе ,а иска да те подлъже сама да си признаеш дали си девствена или не
    На гинеколог не се ходи само тогава, когато имаш гинекологичен проблем.

Но съм съгласна с останалите, че това е блъф на майка ти. И все пак, те съветвам да й признаеш. Независимо дали ще те заведе на гинеколог или не.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    е не мислиш ли,че е малко тъпо дъщеря и да е здрава като бик и тя да я заведе заради любопитството си да разбере дъщеря и праскала ли се е или не е.голяма простотия значи.а според тебе кога се ходи на гинеколог тогава?

Град
    Варна
    е не мислиш ли,че е малко тъпо дъщеря и да е здрава като бик и тя да я заведе заради любопитството си да разбере дъщеря и праскала ли се е или не е.голяма простотия значи.а според тебе кога се ходи на гинеколог тогава?
    Чакай сега. Аз казах, че е глупаво да се твърди, че трябва да се ходи на гинеколог, само тогава, когато имаш проблем. Може да отидеш на профилактичен преглед, примерно.

Иначе съм съгласна, че е изключително глупаво да водиш дъщеря си на преглед, само и само да провериш дали не е правила секс. Да не говорим, че трябва да мислиш собственото си дете за идиот. Тя е на 16, все пак. Надали не се е досетила, че майка й блъфира.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    сега да бъдем честни.българката ходи на лекар ,когато вече е пред умиране.не е ли така?

Град
    Варна
    сега да бъдем честни.българката ходи на лекар ,когато вече е пред умиране.не е ли така?
    Не е точно така. Смея да твърдя, че не познавам жена, която да ходи на гинеколог, само когато има съмнения, че е хванала някоя венерическа болест или, че е бременна. Ноооо, това е друга тема. Нека не спамим тази.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    Като цяло какво точно те спира да кажеш и сама на майка си ?
    ЕГН-то.
    961203++++
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си