- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се възбуждате най-бързо???
Moqt priqtel naprimer se vyzbujda kogato go celuvam po vrata!!! :P![]()
всеки път е различно,мода да се възбудя дори от един поглед
Използвай търсачката. Ми аз примерно се възбуждам от тия целувки по врата, докосване на по интимни части от тялото, натискане ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Достатъчна ми е близостта на желаната жена.
Първоначално написано от xplay
az pitam zashtoto mi e int inache az znam fr-to mi kak se vyzbujda i znam kak da go nakaram..!!! :P :P :P
Първоначално написано от dimitar_ak
I na men mi e dostaty4no da usetq momcheto, koeto iskam blzio do men!!![]()
![]()
![]()
и на мен ми стига поглед от любимия, но истински полудявам, когато ме целува по вратлето, по коремчето или по гърдите.. побърквам се :P
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
ами като ми бръкне с пръст в отвестието и започне нежно да ми масажира простатата....
винаги ме е подлудявала дългата любовна игра - целувка навсякъде, галене, прегръдки, без изобщо да те докосва по интимните части, а после изведнъж да започне...
Така де.. определено не мога да се възбудя изведнъж, но се случва понякога дори мисълта за секс да ме настървява![]()
Аз се възбуждам само като ме прегърне,като ме целуне по врата или коагто ме гледа мн влюбено в очите,това ми е достатъчно.А да не говорим за по нататък![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от x3eme
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от ubuntu
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Аз лично се възбуждам най- много като извади "онзи" поглед, който ми подсказва, че ще има бурен секс.
Много се възбуждам и като ме целува по врата и гърба... също и като му облизвам пръстите докато се гледаме в очите.
Първоначално написано от xplay
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
...vseki pyt razlichno...zavisi..
Наи-много се възбъждам като ме срита в слабините, извади една бухалка и ме заблъска по кратуната и ми бръкне с пръст в окото.....![]()
All under heaven........
И един поглед е достатъчен... иначе целувки по врата,прегръдки и т.н.![]()
Зависи в какъв период/настроение съм.
Понякога само поглед е нужен или да ми каже нещо мръсно изведнъж, или да почне да ме опипва по пакета ;р
Но винаги действа, ако тя почне да се опипва по циците, или да мастурбира пред мен, или да ми хване ръцете и да ми показва тайните си места ;р или ме пльосне на леглото и се съблече набързо и сама се оправя, или както си стоим да ме събуе и.. ;р или като почне едно такова много задълбочено да ме целува с език.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
охх само като ме погледне с оня поглед и като ме притисне към него и съм готова да му се подчиня![]()
![]()
Врат, гърди, корем, драскане, хапане(особено много)! А за шепненето на ухото нямам думи![]()