.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Мисля че съм влюбен в съквартиранта си HELP!

Еми мисля, че заглавието си го казва достатъчно ясно. Всичко започна още преди година, когато се запознахме (със съквартиранта ми). Отначалото не ми направи добро впечатление... даже направо ме отврати. Отварям вратата и срещу мен полугол, брадясъл, гологлав и с гъсто окосмение по гърдите младеж (не много секси дори и да си момиче). В началото едва го търпях, но с времето запоянахме да излизаме заедно, да се събираме с неговата компания и да пафкаме коз. Странно дори и за мен прослушах рап (музика която до скоро ненавиждах).

Бих казал, че станахме доста близки... и това е проблема. Никога и не съм си помислял да имам нещо със момче, мисълта даже ме отвръщава, но когато сме заедно изпитвам едно странно чуство. Мисля че го харесвам и даже повече от това. Когато той е с други момичета не ме свърта на едно място, а ако доведе някоя в стаята ми идва да я фана за коста и да я разхвърлям. Стигъл съм до там че да се ровя в телефона му, да пращам измислени СМС-и или тайно да се срещам с момичетата който го харесват и да им говоря някви глупости само и само да ги разкарам.

Сега даже го пиша това се чуствам глупаво, такива "чуства" до сега не съм имал и към момиче. Най странното е че дори като мъж него намирам за привлекателен, но има нещо много особенно в него което ме подлудява. По цял ден си мисля за него и си представям как го правим. Вече ме е страх да се прибера, защото само като го погледна и искам сичко да му кажа не издъжам. Не мисля че съм гей, но просто в момента незнам какво да мисля. Как да му кажа и дали изобщо да му казвам, страшно съм объркан, МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!

Втора вечер не съм се прибирал и имам спешна нужда от съвет! И моля спестете си гадните коментари, темата е сериозна и ще съм благодарен на всеки който може да помогне.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    леле...недей му казва.Тъй както го описа е от ония мачовци и ако му признаеш нещо такова и приятелството ще си развалите.Вземи смени квартирата или съквартиранта докат не е станало по - лошо

Cruel Intentions

Град
    Go Skate Day ! ! !
    kaji mu da se maha ot kwartirata i si nameri sukvartirantka da se oprai polojenieto
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Re: Мисля че съм влюбен в съквартиранта си HELP!

По принцип съм ЗА това хората да казват какво изпитват и към кого , но мисля , че в твоят случай е по-добре да замълчиш . Както каза някой преди мен по-добре смени квартирата или съквартиранта . А защо не опиташ да си хванеш гадже (жена) ? Може нещата да се оправят . Успех !

Град
    Paradise
    Познавам един много мил и сладък гей, който в момента е свободен. Да ви уредя ли?

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Познавам един много мил и сладък гей, който в момента е свободен. Да ви уредя ли?

По-доббре или си намери нов съквартирант или се премести

ЦЕНЗУРА!!

hottie
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ти докато пушеше поредното козче ли пишеше тая тема.апък и не е за тоя раздел

Град
    Wonderland
    Дори и да си мислиш,че си влюбен,важното е какво мисли той,ако е твърдо хетеросексуален и ти му споделиш не само,че може да не те погледне повече ,ами и да те опердаши едно хубаво.Според мен няма смисъл да си навличаш неприятности.

Wow
    Мисля че ще е добре да си потърсиш приятела(жена),ако не стане най-добре си смени квартирата или съквартиранта/може и да си намериш съквартирантка/

....ne trqbva da si prikrivash chuvtvata,no ako toi si e hetero...naistina nqma smisyl zashtoto pri teb moje bi tova e malko obyrkvaciq,spynka i nz kak oshte da go obqsnq shtom kazvash,che ne si gei..vyzmojno e i da si neosyznat gei,no ti se poznavash po-dobre ot nas i ako tova e samo zalitane ot seksualnostta ti nai-hubavo,dori zadyljitelno da si MYLCHISH i v nai-blizki dni da si namerish kvartira,NO S JENA...da ne vzemesh i po drug da zalitnesh....taa vzemi neshtata v svoi knotrol,dokato mojesh i vyv vseki sluchai jelaq ti uspeh!

Повече от фен Аватара на brusa
    ti si propadnal s toq chovek be
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Аве нещастници, помоли ви да не го плюете ве!!! Супер боклуци сте! Човекът е объркан и търси помощ. Вие (дето се подиграхте и го обидихте) сте долни скапаняци и от вас хора няма да стане, да го знаете това!
    Относно въпроса: пробвай да направиш нещо с момиче, потърси някоя, гледай да се посваляте, дори ако може и секс да правите и виж дали няма да ти се промени мнението и отношението... Трябва да опиташ и другото, да знаеш гей ли си или не.
    Успех!

Това,което ти пиша не е ебавка! Ти си на гей,който е на път да се осъзнае.Гарантирам ти,че не си би! В това няма абсолютно нищо лошо!

Град
    Sofia
    КАк всички го оплюхте момчето.
    Защо смятате, че му се иска жена или като го направи с жена ще забрави момчето. Щом е влюбен нещата са ясни. Не е толкова и до секса. Момчето си каза, че е влюбен.

До автора: пробвай да се сближиш физически с него. Провокирай го да ти каже какво харесва, какво иска, дали би го направил с момче и т.н.
    Много са малко строго хетеросексуалните момчета. Повечето са бисексуални а само се правят. Така, че не е изключено съквартиранта ти да е би и ако не друго можете да сте по близки и да правите секс от време на време.
    Но пък ако е бисексуален не се надявай, че ще отговори на чувствата ти. Може просто да спечелиш малко интимности и секс.
    Пробвай да се сближиш физически с него а каквото сабя покаже.
    По добре е да си пробвал за да няма за какво да съжаляваш после

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Защо смятате, че му се иска жена или като го направи с жена ще забрави момчето. Щом е влюбен нещата са ясни. Не е толкова и до секса. Момчето си каза, че е влюбен.

До автора: пробвай да се сближиш физически с него. Провокирай го да ти каже какво харесва, какво иска, дали би го направил с момче и т.н.
    Много са малко строго хетеросексуалните момчета. Повечето са бисексуални а само се правят. Така, че не е изключено съквартиранта ти да е би и ако не друго можете да сте по близки и да правите секс от време на време.
    Но пък ако е бисексуален не се надявай, че ще отговори на чувствата ти. Може просто да спечелиш малко интимности и секс.
    Не съм никак съгласен с теб! Откъде разбра, че мн малко са строго хетеросексуални? Аз мога да твърдя, че съм, така си го усещам просто!
    "Предлагаме" му момичета, щото сам авторът не е сигурен какъв е и какво иска. По-лесно би му било да е хетеросексуален, затова коментарите и съветите са такива.

Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    kaji mu da se maha ot kwartirata i si nameri sukvartirantka da se oprai polojenieto

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv

Бисексулани мъже няма!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Sофiiя City xD
    ъъ май наистина не улучи раздела но няма значение мисля че ще е по добре да не му казваш засега..тфа само ще развали отношенията ви,представи си как ще те погледне....
    мнението на iv4oiv ми хареса айде успех и разпраай после какво стана

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Тъкмо утре ще празнуваш

Град
    Варна

Град
    в куза :)
    гей си, няма лошо.. не и за съквартиранта ти който очевидно не е ..

Цитирай Първоначално написано от varnen4e

Бисексулани мъже няма!
    Има !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Takaaaaaaa....значи според мен ще е най-добре да опиташ с момче, защото явно си привлечен от нещо в него и ти си иска да опиташ с момче. Не ги слушай тия дето ти разправят намери си съквартирантка и т.н. . Ти най-вероятно си правил секс с жена и ако си легнеш с някоя само за да се самоизпробваш дали ще ти мине мерака за момчето, няма да стане нищо различно. Намери си един гейчо и пробвай с него, обаче на Съквартиранта не казвай.......... Ако (след секс с момче) все още си мислиш за него значи работата отива към така наречено "обръщане на резбата"(извинявам се ако звучи гадно , но не знам как точно да го кажа) , което няма нищо лошо , ама абсолютно нищо......Винаги съм искала да познават гей....та ако стане нещо с настоящата ти оринетация ми се обади....

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    +2 hahaha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си