- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля че съм влюбен в съквартиранта си HELP!
Не му казвай по добре смени квартирата или си хвани момиче да се оправиш , явно не си гей просто дулгото ви съжителство та е побъркало .. особено ако си от хората които не излиза много много и няма собствени приятели , тоест контактуваш само с него и неговите хора ... нз така предполагамПървоначално написано от mysterious93
Изпуши още 1-2 козчета и измисли по свясна тема или са вкарваи във филма и ставаи педал...![]()
All under heaven........
А на бас! Ама тя, моля те, всички ги познава и за това знае...Първоначално написано от Adwokat
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
а тои правил ли ти е някви намеци? виж 99% съм сиг че той не се чувства по същия начин към теб, и ако му кажеш само ще развалите отнотшенията по между си... и даже и приятели няма да сте щот ше му е супер неприятно да се навърта около тебе знаейки такъв факт. ти наи добре ще прецениш дали да му кажеш, мое и да не го приеме толко на сериозно оба4е няма да му е приятно, и ЩЕ си промени мнението за теб към по-лошо
Съжалявам,аз мисля че си гей
Момче,внимавай да не ти хвърли един хуууубав бой ако му кажеш че разбираш ли малко си влюбен в него.
Смени квартирата
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Само ти така си мислишПървоначално написано от LudataVanka
![]()
Много знаеш ти кво ще стане?! Пробвал/а ли си да кажеш на 4овек от твоя пол, 4е го/я харесваш?Първоначално написано от sensationwhite
,,Този който не рискува, рискува още повече! ''
Първоначално написано от ScionOfStorm
не се занимавай ако харесваше и той мъже щеше да се обръсне![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Не е задължително да си гей за да имаш фантазии с момчета , тука обаче идват много въпросителни относно сексуалният ти живот но ти най-добре можеш да прецениш случващото се ... Иначе има голяма вероятност да си БИ сексуален и да го разбираш сега , кажи му за какво става въпрос и какво точно очакваш от него , това е деликатна ситуация при която има риск да го загубиш безвъзвратно но знае ли човек. Всичко се свежда до това какво очакваш от това момче , глупаво е да го ревнуваш от приятелите и приятелките му най-малкото защото той не е твоя собственост а и сексуалните му предпочитания и амбиции може да не включват привличане между мъже и ти трябва да си на ясно с това.
Офтопик: Всяко момче което му става когато друго момче го пипа по оная работа и може да се изпразни когато друго момче му прави свирка е би-сексуално. Повечето момчета са такива но го подтискат на съзнателно ниво.
Наистина има момчета които не им става когато друго момче им духа но са доста рядко.
Така, че да не си говорим глупости за нямането на би-сексуални момчета.
Сексуалността бива съзнателна и подсъзнателна.
Откъде я извади тая информация или еся я измисли неми стана ясно...Първоначално написано от iv4oiv
Или у вас е Център за изследвания на Би-сексуални поведения или ти си главния/та която ръководи операция набиране на мъже, за научни цели (единия духа ако му стане на другия значи е обратен)...
Оф злета я спираите наркотиците !
"Наистина има момчета които не им става когато друго момче им духа но са доста рядко." - Етва мно ме накефи доста рядко викаш неим ставало когато им духало момче.......Мда тука като гледам на всички им става като им духа друго момче ....![]()
![]()
All under heaven........
Извинявам се за вторият офтопик.
Има доста университети и институти както в щатите така и в европа които се занимават със сексуалността на подрастващите. Ако ти е интересна темата можеш да намериш и да прочетеш. Тъй като хомосексуализма дълги години се е смятал за ментално заболяване са правени много изследвания и експерименти за да се установи причината. В това са инвестирали не само правителствата на съответните държави но и много фармацевтични гиганти за разработване на лекарства против хомосексуални наклонности.
Имаше един професор който беше написал много интересен доклад за хомосексуализма сред близнаците в детска и юношеска възраст. Но там бисексуалността не се разглежда толкова подробно.
Ако не ти се пробва с всичките момчета които познаваш може да пробваш да прочетеш малко и да не правиш у вас гей бар![]()
Не знам какво да ти кажа. По прицип не одобрявам гей връзките.
мръсен педер! майка ти деба извратена.Изрод да умреш в адски мъки дано изчадие неземно.