.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как да си върна гаджето?

Здравейте знам,че тази история не е за тук,но това е най-посещаваната категория и затова я сложих тук!Значи моля ви дайте съвети как мога да върна гаджето?Нашата история беше такава харесвахме се ходихме така и по едно време ми беше станало някакво скучно с нея и не и обръщах внимание и тя взе,че почна да харесва др момче и тръгнаха!Знам,че все още има все някакви чувства към мен и така моля ви помогнете как мога да си я върна???Моля ви не пишете безмислени мнения!

Град
    Wonderland
    Смятам,че фактът,че си се държал безразлично с нея е една от най-големите обиди.Тя е тръгнала с друго момче,сега е с него,не мислиш ли ,че е твърде късно да си я върнеш и ще е доста тривиално да отидеш да и се обясняваш в любов ,колко съжаляваш и че я обичаш.При положение,че се е захванала с друго момче,значи не е имала толкова силни чувства към теб,понеже,дори и да си се държал зле с нея,ако сте се разделили,то тя е нямало веднага да потърси друго момче,а би и било необходимо известно време за нова връзка.Мисълта ми е ,че няма смисъл,все пак станалото -станало.

от колко време не сте заедно
    I can't stop myself from loving you <3

http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!

никогааа несе мъчи
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Човек разбира какво е притежавал, едва когато го изгуби.

и защо си мислиш, че харесва тебе ? та нали ходи с друг ?
    ако наистина те харесваши нямаши да та остави ! Пък и ти .. бахти скучно . . ха хя

Ами откажи се
    http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ти си я оставял тя тебе оставила има една приказка "Счупената ваза и да я залепиш пак си личи къде е било счупеното" мен ако питаш избии си тази прищявка от главата и си намери друга да ти търпи безразличието.апък и ти искаш да я върнеш щото си викаш с кво пък оня е по добър от мене и ти е кофти ,че тя може да е по-щастлива с друг а не с тебе.да си мислил по-рано

Цитирай Първоначално написано от dArKsMoOkEy
    Цитирай Първоначално написано от slynceee
    и защо си мислиш, че харесва тебе ? та нали ходи с друг ?
    ако наистина те харесваши нямаши да та остави ! Пък и ти .. бахти скучно . . ха хя
    Не съм казал,че ме харесва!И под скучно имах предвид,че ми беше омръзнало за кратко!И разбирам я че ме остави и аз бях го правил 1 път!

НЕ МА БИЙ ДЕЕ

Не се отказвай толкова лесно..ако я обичаш се бори за нея..но ако искаш да я имаш само защото някой друг го прави по-добре я остави да си гледа живота... нз как да си я върнеш..бъди мил с нея ..покажи й че съжаляваш и че значи нещо за теб..не крий чувствата си

Едва ли ще се върне при теб...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    не е чесно сега да и разваляш връзката.изчакай да видиш какво ще стане с тях двамата и тогава действай

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    не е чесно сега да и разваляш връзката.изчакай да видиш какво ще стане с тях двамата и тогава действай
    + 1

гре6ка...

Остави я да продължи напред..

моля ви дайте ми съвет имаше едно момиче цяло лято се забавлявахме и се срещтахме но зимата поради това че учим в различни училища и не се срещтахме чест само пишехме по скайп но и тогава разбирах че ме харесва и аз я харесвах на следващата година в началото всичко продължи но лятото когато се срещтахме всичко пробадна много често се карахме защото тя искаше много внимание и искаше да и обръщам повече внимание от колкото на приятелите ми аз се опитвах да го направа но винаги нещо не се получаваше и така все повече се разделяхме
    надявам се и тя да има още чувства към мен защото аз имам и винаги ще имам
    наскоро разбрах че си има ново гадже надявам се да ми дадете съвет без да ми пишете глупости

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И защо изрови тема от преди 3 години?

Пусни си твоя тема, но този път в раздел Любов и ще получиш съвети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си