- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли се отказали от хубаво момиче
Нормално ако е девствена да я зарежеш .. Нито пие бира ,не гледа футбол и не псува .. пък и ако не се ч**а тогава за какво ти е , по-добре някои приятел !!!!
абе нз колко са рядкост, хубавите наистина може би са, но в моя клас има 5 момичета(не са особено хубави), а съм 12 клПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
иначе не е основателна причина
права си че е глупава..амаа....Първоначално написано от nefchi_bs
хич да не е си се случва..да не кажа и на мен
![]()
![]()
Абсурд.Първоначално написано от psihqsala
![]()
Ситуацията е представена по толкова странен начин,че нямам думи. Те заедно ли са или не са. Ако са заедно от колко време.
Аз в началото прочетох"Бихте ли орказали на 18 годишна?"![]()
И така да беше формулиран въпроса, отговора ми пак щеше да е като горния.Първоначално написано от Firstwave
![]()
![]()
Че то за мъжа по-яко няма от това да е първия на дамата - его кво да се прави, голяма чест е ти да си тоя който "отваря"...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
и аз така мисля
Eбати якото,ако още има такива :P
Никога не бих я зарязал за това.
Девствените станаха редки като черна перла.Ама си е така,то като всичко живо е тръгнало да се ебе на по 13...
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Браво бе пи4! прав си! Дали има все о6те такива ?Първоначално написано от MadNesScHo
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
никога
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Аз не ти разбирам проблема. Искаш да зарежеш момичето, защото:
1. Ще си и първия?
2. Не харесваш момичета които не се държат като курви?
3.Смяташ приятелката си за задръстена само защото не се ебе със всеки срещнат?
Би ли ми разяснил причината? Според мен всяко момче би се зарадвало да бъде първият мъж на едно момиче, щото преживяването е по специално...Не разбирам какъв ти е проблема?
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
abe kuv e toq ujas kak 6e q zareje6 o6te po-dobre za mom4eto az sum na 18 i ne sum devstvena za6toto imam seriozna vruska ot po4ti 3 godini noooo tova da si na 18 i da si devstvena e super kvo lo6o ima
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ако го направиш то не искаш връзка а секс
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Toва е адски невъзможно,и все пак,ако попаднеш на такава,то си наистина огромен късметлия,какво отказване те гони ...
Reality is wrong,dreams are for real.
nikoga!! po4ti vseki myj si tyrsi takova momi4e![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...