- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане за обрязване?
Привет!
Интересуват ме няколко въпроса на които неможах да намеря отговор както тук,така и в гугъл.
1.Процедурата по обрязването,по собствено желание, в частна клиника колко струва?
2.Самия процес до колкото прочетох е с пълна упойка.Така ли е?
3.Колко време след самия процес има болка при самозадоволяване?
4.Четох,че имало някакви конци,които се разграждали в кожата-така ли е и въобще има ли конци?
5.Къде в София може да се извърши тази манипулация...
Моля да отговарят хора,който са се обрязали по собствено желание и са над 18г.Без пуберски постове от рода на "ама ти защо ще го правиш,луд ли си" .
аз не смятам,че си луд ама защо наистина искашд а го направиш.дано някой момче или някой от софия да ит помогне аз незнам нищо по тая тема
Няма никакви конци. Доколкото знам, издърпва се кожичката, напръсква се с упойка и с още някакъв спрей, и се изрязва.Първоначално написано от Inter_6
Sasho1988
Варна..
По-добре не коментирай, защото идея си нямаш за какво става въпрос.Първоначално написано от CucuTy
1. По собствено желание, в частна клиника, ще ти струва доста - към 350 лв.
2. Щом смяташ да ти го правят в частна клиника, най-вероятно ще те оставят там за 2-3 дни, и упойката ще бъде пълна, макар че по практика на мен ми го правиха с местна.
3. Аз мастурбирах на 12 ден след операцията. Имаше някакво напрежение от конците, но не мошеже да се нарече болка.
4. Да, конци има, заради вените, понеже след като се изреже кожата, тези вени остават отворени и докато зарастнат те трябва да бъдат зашити. Моите конци вече нацяло изчезнаха.
5. Напиши в гугъл "частна клиника софия" и ще ти излязат сайтове на такива. http://www.plasticsurgery-bg.com/ Тук цените са доста високи, но просто ти давам пример.
Успех!![]()
Защо искаш да се обрязваш. Това няма да ти донесе нищо.
Ще му донесе по-голяма хигиена и намаляване с почти 90 % за развитие на инфекции заради задържащата се спегма и разни други теночсти по кожата на главичката.Първоначално написано от mirmark
За хигиената не съм съгласен. Ако се поддържаш това не е проблем.Първоначално написано от SexyChild
Първоначално написано от Inter_6
Кат бях 5ти клас ме обрязахаС местна упойка , с лазер , няма болка , ся съм 6
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Клиника ВИТА 450лв местна анестезия стоиш няколко часа и си тръгваш!
"ВИТА" се намира на бул. Ситняково срещу 23то !
http://bg-sexologia.info/novsmf/index.php?topic=260.170
Влизаш тук 18страница четеш мненията на Bojidar33 до последната страница има отговор на всичките ти въпроси![]()
Общо взето са ти обяснили. Само което искам да добавя е да избягваш пълна упойка.
1.Не виждам смисъл да го правиш в частна клиника процедурата е елементарна.Първоначално написано от Inter_6
2.Преди година когато го направих искаха да го направят с местна упойка но мен ме беше страх да гледам... тъй че си платихме за пълна.
3.Да ти кажа с точност незнам но поне 20 дни след това нещо не мислех за самозадоволяване!
4.Да има конци. Да разграждат се.
5.Поинтересуваи се, прочети в гугъл и ще намериш.
Няма нищо страшно в това нещо и лично според мен хигиената когато се обрежеш е по-добра. Даваи смело!
Благодаря ви за отговорите!
Искам в частна клиника,защото (така поне мисля) с направление за уролог няма да стане защото е по собствено желание.Ако греша ще ви помоля да се обосновете.
Такова нещо няма. Отиваш при личния лекар, искаш направление за уролог. По принцип всички уролози са и хирурзи. На мен за обрязване и махане на гемчето ми взеха общо 45 лева.Първоначално написано от Inter_6
![]()
как са те обрязали за 45 лева..Първоначално написано от ubuntu
звучи мръсно и гадно..
базикам се.. но 45 леваа
![]()
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Имам пълни здравни осигуровки, бях с направление за уролог. Нормално да е само 45 лв.Първоначално написано от migancy
Иначе, обрязах се преди точно 17 дни.![]()
В смисъл отивам при личната си лекарка и искам направление за уролог.Тя няма ли да ме пита за какво,какво има,проблем ли има?А,аз искам по мое желание да се обрежа,не че нещо не ми е наред.И ако ми даде направлението,наистина ли е 45 лв. цялата процедура?Стои ли се в болница?Ти на колко години си SexyChild,че са те обрязали преди 17 дни?Боли ли?Разкажи ако имаш възможност.![]()
Еми аз имах проблем. Не можех да си забеля в ерекция главичката. Отидох при личния лекар, казах й, че имам проблем и ми трябва направление за уролог. Той ми даде, без да ме преглежда. Отидох при 1 уролог, който също е и хирург (работи със здравната каса). Платих си пълните здравни осигуровки. И за всичко платих общо 45 лв.Първоначално написано от mikity_sladky
Упойката беше местна, абсолютно нищо не усещах по време на операцията. Докато ме рязаха си говорихме и лекарят излезе доста печен човек.
На 16 години съм.
![]()
1,Имал си проблемПървоначално написано от SexyChild
2. нямаш навършени 18
3. за това си платил 45 лв
Ако няма проблем вече се води козметична процедура и цифрата си става приличнаИ не помага направление или нещо подобно
![]()
мхат ти само кожичката и това е. Седиш така около седмица, без да обуваш абсолютно нищо и специални грижи, след това като зарастне вече няма да имаш проблеми с мастурбиране или нещо друго.Упойката е пълна.
i az se 4udq 6to nqkoi mom4eta pravqt tova![]()
А,ако нямам проблем и искам по мое желание.Имам навършени 18 години колко ли ще ми струва?Първоначално написано от ubuntu