- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И момчетата ги боли!?
Днес си говорехме с едни фр и една каза че и мъжете ви боляло като правите секс с много тясно момиче или си го вкарвате отзад?Вярно ли е това?Най-добре ще е да чуем мъжки мнения![]()
Boli est.... ako ne e uvlajneno dobre vlagalishteto na jenata boli pri pronikvane...;] na men mi se e sluchvalo gadna rabota..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
да вярното на мен приятеля ми ми е казвал ,че когато отпушваш някое момиче те поли защото ти трябва с хуя си да скъсаш ципата и когато си тясна също боляло!!![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
На пичовете ни е само густо ! Незнам кои ви е излъгал !Боли само в един вариант, ако момичето има прекалено големи зъби !
ми аз не съм чувала да се оплакват ,че боли,но може да ги боли ако се протрият по време на секс,ако е било доста сухичко
"Каза доктор Ох Боли
давай още го заври
каза и вратата тресна
при вида на пу**а тесна
тъй отсъди експертиза
в суха пу**а ку* не влиза
и се сългасиха всички
писна ни от сухи пич*и!"
^велика песен xD
+ 1Първоначално написано от SiSsKkAa
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
^ ХАХАХА.. Най-точно казано ; ))
Sasho1988
Варна..
Абе има случаи и нас да ни боли и то доста яко, макар и да не си признаваме лесно.
не съм го вкарвал отзад и не мога да кажа но не ми се вярва да боли повече от колкото момичето
Те за тва са на тоя хал![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Момиче съм,но знам,че и момчетата ги боли,ако момичето не е достатъщно влажно,ако се намират в неподходящата поза,ако момичето е много незадоволено и така да се каже се мята като 'луда крава' или като акробат на батут хаха.
понякога първите 1 2 минути са гадни
не е точно болка сигурно процес на адаптация,
I Love
Vania
Kabakova
ако е сухо нормално да боли ..
♥ I trusted you.. my mistake ♥
още ми е рано но ч фр каза че 1-вия му път го е боляло много
Еми к'во да праим... ако наистина е било сухичко и съм се протъркал, боли...![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Някой път при по-бурни изпълнения се случва и да се протъркаш и т.н.