.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Оф че сте и вие едни умници. Точно затова умните хора са измислили различни видове презервативи...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    Враца
    Пффф, ще се сдържа...
    еlsy

тогава нема секс

Едно мое бивше гадже ми натякваше,че не усеща.Само ми казваше "Айде 1 път поне без да го направим".Така и не се съгласих.За мен безопастността е преди всичко.
    Ако не му изнася,няма да прави секс и готово

Ако си на 15 моят съвет към теб е прави го с презерватив това не са просто морални наставления а добронамерени съвети към теб.
    Ако си започнала да правиш секс значи се мислиш за зряла следователно това твое внезапно узряване можеш да го използваш за да поговориш с гаджето си по тази тема и да му дадеш да разбере че нямаш намерение да си поредната 16 годишна майка (при цялото си уважение към момичета които са го преживели) желая ти успех , другото е от теб имаш глава за да мислиш , щом си измислила че трябва да правиш секс ще измислиш и продължението , иначе тук много хора споделиха мнението си относно въпроса ти.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    x3eme, тя няма 15. За какви противозачатъчни говориш? Не прави секс. Ама не само с него, а изобщо. ти си малка. И все пак , ако искаш тооооолкова много да правиш секс, задължи го да използва презерватив. Пробвайте всякакви кондоми, докато намерите своя. Някои наистина са кофти, но с други усещането е сходно с това на голо....Поне мъжа казва. Това са тъпи оправдания. Презервативите са направени доста тънки и с минимално изкривяване на представата за секс и удоволствие.

Голям фен

Re: Приятелят ми не иска да правим секс с презерватив

[quote="vikito1994"]приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е старх какво да правя ??

ами кажи му за риска от различните болести и най вече от забременяването и ако пак иска го зарежи или си изяснете взаимоотношенията
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от icobug
    Че той кой иска бе ного си е умен приятелят ти наиш ли кво прей е** се с него без презарватив ми да знаеш ли 94 година колко струваха прзарвативите м и аZ ne znam штот не сам ги ползвал никога ако си сигорна в него кво
    ne e tfa re6enieto... prosto da se navie na tova koeto toi iska i tq ima mnenie i kazva 4e ne iska bez sledovatelno toi ili se saglasqva s neq ili si ponasq posledstviqta nezavisimo dali 6te sa bez sex , 6te se razdelqt i t.n.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Обесни му,че се притесняваш и те е страх без презерватив,мисля че той ще те разбере

Мега фен
    Град
    София
    Ако му пука эа теб,ще се съобраэи.
    Ти кой набор си??
    [size=7][b][u]fosse cos

Поговорете,кажи му че те е страх да не би да стане гаф и искаш да си сигурна,а не да трепериш следващия месец и да се чудиш дали ще ти дойде или не.Би трябвало да те разбере.

nz... men mi e se 1 i s i bez,
    mojebi iska te hvane na tqsno xD
    ili pak misli 4e nema opasnost da zbr.

ebete se pa ako zbr. togava da sloji xD

Град
    everywhere
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Абе, деца, вие всичко ли решавате с "Айде, тръгвай си, търси си друга" и т.н. Говори с него, разбира се, първо се говори.
    Ми с какво да го реши .. Тоя трябва да е голем тъпак .. За да му е кеф на него ще реве после момичето , че е бременна .. Аман от такива боклуци
    Не е тъпак, защото секса без презерватив си е по-хубав и за двамата. Проблем е, ако е някой пикльо, който не може да стиска. Или ако е превъзбуден. Може първо без презерватив, а после да го сложи. То и с презерватив си има риск от забременяване. В крайна сметка никой не е застрахован. Не мисля, че секса е причина да късаш с някого, иначе просто не го обичаш.

Аз бих му теглила майната.. ами тогава като не ще презерватив кажи че всеки емсеж ще дава по 70 лв за противозачатъчни

Престраши се и му даи няма нищо стращно само да си сигурна в момчето че ще те пази

Помисли дали си заслужава за него.,,.не е въпроса само той да си направи кефа нали така!?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Аз бих му теглила майната.. ами тогава като не ще презерватив кажи че всеки емсеж ще дава по 70 лв за противозачатъчни
    Всъщност Ясмин е само 16 (до 20 )лв ...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    everywhere

Re: Приятелят ми не иска да правим секс с презерватив

Цитирай Първоначално написано от vikito1994
    приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е старх какво да правя ??

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    Малко по-натам в темите има такава за момче, чиято приятелка не иска презерватив. Я се запознайте. Току-виж вземете да си размените партньорите.

123

vikito1994 написа:
    приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е старх Sad какво да правя ??

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Малко по-натам в темите има такава за момче, чиято приятелка не иска презерватив. Я се запознайте. Току-виж вземете да си размените партньорите. Very Happy

MakeCash присъединяавам се към твоето мнение!

vikito1994 бих ти казала -пии хапчета...струват около 20 лв месечно!!!...все някой от вас двамата трябва да помисли по въпроса! и впрочем на колко години сте?

Град
    Sofia
    кажи му че няма да праите секс тогава

Град
    Petrich
    a be hora .. normalno e tova che wsekii ima nujdii nezawasimo s prezarvativ ili bez ... towa e neshtoo normalnoo ... Wsichko zawisi ot teb ako si sigurnuu na max che ne spi s druga si legni s negoo ... w kraina smetkaaa ne e koi znae kyv problemm .. lelel
    Samouvajava se i izglejda tvyrde gorda za da p0zvoli nqkoi da q stypche :P

Цитирай Първоначално написано от iF_kA
    Според мен поговори с него ... би трябвало да разбере,че се притесняваш,а и все пак не трябва само на него да му е кеф
    Само слабите се стремят към порядък,
    силните владеят хаоса ... !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си