- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми не иска да правим секс с презерватив
Оф че сте и вие едни умници. Точно затова умните хора са измислили различни видове презервативи...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Едно мое бивше гадже ми натякваше,че не усеща.Само ми казваше "Айде 1 път поне без да го направим".Така и не се съгласих.За мен безопастността е преди всичко.
Ако не му изнася,няма да прави секс и готово![]()
Ако си на 15 моят съвет към теб е прави го с презерватив това не са просто морални наставления а добронамерени съвети към теб.
Ако си започнала да правиш секс значи се мислиш за зряла следователно това твое внезапно узряване можеш да го използваш за да поговориш с гаджето си по тази тема и да му дадеш да разбере че нямаш намерение да си поредната 16 годишна майка (при цялото си уважение към момичета които са го преживели) желая ти успех , другото е от теб имаш глава за да мислиш , щом си измислила че трябва да правиш секс ще измислиш и продължението , иначе тук много хора споделиха мнението си относно въпроса ти.
x3eme, тя няма 15. За какви противозачатъчни говориш? Не прави секс. Ама не само с него, а изобщо. ти си малка. И все пак , ако искаш тооооолкова много да правиш секс, задължи го да използва презерватив. Пробвайте всякакви кондоми, докато намерите своя. Някои наистина са кофти, но с други усещането е сходно с това на голо....Поне мъжа казва. Това са тъпи оправдания. Презервативите са направени доста тънки и с минимално изкривяване на представата за секс и удоволствие.
[quote="vikito1994"]приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е стархкакво да правя ??
ами кажи му за риска от различните болести и най вече от забременяването и ако пак иска го зарежи или си изяснете взаимоотношенията![]()
love is gone!
ne e tfa re6enieto... prosto da se navie na tova koeto toi iskaПървоначално написано от icobug
i tq ima mnenie i kazva 4e ne iska bez sledovatelno toi ili se saglasqva s neq ili si ponasq posledstviqta nezavisimo dali 6te sa bez sex , 6te se razdelqt i t.n.
![]()
Обесни му,че се притесняваш и те е страх без презерватив,мисля че той ще те разбере
Ако му пука эа теб,ще се съобраэи.
Ти кой набор си??
[size=7][b][u]fosse cos
nz... men mi e se 1 i s i bez,
mojebi iska te hvane na tqsno xD
ili pak misli 4e nema opasnost da zbr.
Не е тъпак, защото секса без презерватив си е по-хубав и за двамата. Проблем е, ако е някой пикльо, който не може да стиска. Или ако е превъзбуден. Може първо без презерватив, а после да го сложи. То и с презерватив си има риск от забременяване. В крайна сметка никой не е застрахован. Не мисля, че секса е причина да късаш с някого, иначе просто не го обичаш.Първоначално написано от summerlove66
Аз бих му теглила майната.. ами тогава като не ще презерватив кажи че всеки емсеж ще дава по 70 лв за противозачатъчни
Престраши се и му даи няма нищо стращно само да си сигурна в момчето че ще те пази![]()
Помисли дали си заслужава за него.,,.не е въпроса само той да си направи кефа нали така!?![]()
Всъщност Ясмин е само 16 (до 20 )лвПървоначално написано от bqsna_teenagerka
...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Малко по-натам в темите има такава за момче, чиято приятелка не иска презерватив. Я се запознайте. Току-виж вземете да си размените партньорите.Първоначално написано от vikito1994
![]()
vikito1994 написа:
приятелят ми неиска да правим секс с презерватив защото нищо неусещал.. а мен ме е старх Sad какво да правя ??
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Малко по-натам в темите има такава за момче, чиято приятелка не иска презерватив. Я се запознайте. Току-виж вземете да си размените партньорите. Very Happy
MakeCash присъединяавам се към твоето мнение!![]()
![]()
vikito1994 бих ти казала -пии хапчета...струват около 20 лв месечно!!!...все някой от вас двамата трябва да помисли по въпроса! и впрочем на колко години сте?
a be hora .. normalno e tova che wsekii ima nujdii nezawasimo s prezarvativ ili bez ... towa e neshtoo normalnoo ... Wsichko zawisi ot teb ako si sigurnuu na max che ne spi s druga si legni s negoo ... w kraina smetkaaa ne e koi znae kyv problemm .. lelel![]()
![]()
![]()
![]()
Samouvajava se i izglejda tvyrde gorda za da p0zvoli nqkoi da q stypche :P
Първоначално написано от iF_kA
Само слабите се стремят към порядък,
силните владеят хаоса ... !