.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Орална любов пред секс...

здравейте, форумции
    искам да попитам запознатите тук за нещо ,което лично ме притеснява ..
    с приятеля ми сме от скоро заедно 3-4 месеца.. и въпроса ми е на какво може да се дължи неговото предпочитание към оралната любов пред секса... дори съм забелязала,че по време на самият акт ,който трае отчайващо дълго за мен над час и нещо никога не свършва от самият секс .. ,а от оралната след това...
    и на какво може да се дължи всичко това
    немога да си го обесня това.. досега не ми се е случвало с досегашните ми ..
    (за години на 18/19 сме )
    мерси предварително!!!
    Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…

Град
    In the middle of nowhere
    Аз ще ти кажа че съм била и на двата бряга... имах приятел който предпочиташе 200 пъти повече секс отколкото френска , но имах и такъв подобен на твоя приятел който си му харесваше доста френската любов
    Попитай твоя човек след като сте го направили кое най-много харесва да прави с теб, защото може да има друг мотив за поведението му ...
    Дано да съм ти помогнала
    Come out, come out wherever you are...

:O 4e nichto ne e pred sexa be! osven zdreveto...
    am to sex e drave xD e drav(o) ama karai xD

Еми щото му харесва повече сигурно
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

чрез секса може би иска да задовали теб а после и себе си но чрез оралната тъй като сиг. му е по хубаво
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Причините могат да са доста. Освен изброените, може и просто да не е получавал от досегашните си партньорки редовно френска или да не са се справяли много добре. Но и като цяло доста от мъжете споделят, че им е приятно да виждат как приятелките им се стараят да им доставят удоволствие.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Причините могат да са доста. Освен изброените, може и просто да не е получавал от досегашните си партньорки редовно френска или да не са се справяли много добре. Но и като цяло доста от мъжете споделят, че им е приятно да виждат как приятелките им се стараят да им доставят удоволствие.
    напълно съгласна..
    п.с. поговори с него и му обясни какво мислиш ти..

ем след като свършва бавно при секс трябва да се радваш 4е поне ти ще си останеш задоволена
    ина4е може да има много при4ини за това(може да е станало нещо като е правил секс преди и сега да е стресиран,незн,мен тва ми дойде на ъкъла )
    I can't stop myself from loving you <3

е какво пък аз също предпочитам орална любов... няма лошо.
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Еми щото му харесва повече сигурно
    а отговора бил толкова близо :Д

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    точнооо :P :P :P

Град
    Sofia
    Еми кво да се прави човека обича свирките прави му и те тва е.Ама най-добре говори с него.

Аз харесвам оралната любов и секса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си