.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    случвало ми се е да ревнувам,но не до такава степен,че да дигна скандал.Естествено не ми е било приятно да слушам разказите му за бившите,но и на него не му е било приятно да слуша за моите бивши
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ем аз се дразня само от определени бивши,за които знам че е даржал много.Даже последното му гадже т.е. преди мен която е била е в моя клас и си приказваме всичко е ОК,но когато той не е на работа и идва при мен в даскало и тя е там ,това малко ме дразни ,но няма от какво да се притеснявам защото тя си има много стабилна вразка.

Повече от фен Аватара на marjesa
    Не ревнувам от бившите му. Явно аз съм повече от тях щом той е избрал мен.
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нямам проблеми с бившите й. А и да имам те са лесно разрешими.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ревност не точно ... По скоро се дразня и то доооста Дори с предишния ми приятел се бяхме скарали доста сериозно,защото една м**ша,с която е ходел преди му пишеше доооста редовно ... Предпочитам бившото да си остане бившо и да не се споменава и намесва в отношенията ни

Град
    Sofia
    Дааа аз сам мн. ревнив попринцип и се дразна като стане въпрос за бивши.

Град
    софия
    Не ,не го рвнувам защото дори не ги познавам и не се отваря дума за тях ако аз не го питам нещо
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

az mnogo go revnuvam, ama ot vsichki momicheta
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

Огромна неприязън имам към бившата му, както и тази преди нея. Едната постъпи страшно нечестно спрямо него, а с другата дори бяхме приятелки. Но по време на връзката им много се промени, нещо, което няма много общо с ревността. Няма за какво да ревнувам, ако има нещо от този период, на което съм се дразнела, то е по вина на приятеля ми, а не нейна.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

е мнг ясно , незнам за вас , но аз само като ги вида един до друг и ми става супер гадно ...

Не, не е имал сериозна връзка с никоя, няма от какво да ревнувам ...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Shemeta
    Бате адски си прав....

Една ме лъга и после и праснах такъв , че после ми стана жал. Дейба изчадието и дейба...

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Еми аз съм много ревнива и си го ревнувам от бившите му
    в началото като тръгнахме предната преди мен се мъчи да се самоубива,после ми обясняваше че няма да излезе нищо от нашата връзка и накрая се скарах с нея и тя спря да ни занимава...
    а предпоследната преди мен ме намери в скайп и каза че ще ме бие ... ама недойде ...
    тъй че имаше поводи за ревност (по-точно бой ) ама ги преодоляхме сега сме вече година заедно и ни е много хубаво,а и аз пак си ревнувам ...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не съм ревнив, но няма да ми е приятно ако бившите се опитват да напомнят за себе си.

може би малко... какво да направя?просто си ми идва и от зодията [рачетата сме ревниви :P ]

в началото бях да,но мисля че няма смисъл,щом са скъсали...значи не са един за друг и ми става много смешно от време на време като започнем да се разправяме за бивши,и той разправя кви долни кифленски номера са правели

Град
    Улицата
    мммм може да се каже по скоро им се дразна щото и бившия и по бившия и още си я хар и постоянно и звънат и пишат затова ама тя ми е казала някой работи и не се притеснявам : ) ама нали знаете винаги едно АМА ;p
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Ами не знам,по-скоро не ме притеснява
    Come back and set me free... : )

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ако не се чува и не се вижда с тях няма какво да го ревнувам.Това е негово минало,където аз не съществувам там.Важно е че аз съм в настоящето,а те в миналото

Град
    Лондон
    За жалост трябва да си призная, че ревнувам/дразня се само от бившата на приятеля ми, защото понякога му пише, и нещата които му пише...си личи че иска да си го върне и така ми става неприятно ....
    Иначе от другите му бивши не ми пука, само тази преди мен....
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кофти звучи но се дразня като стане дума за тях... дразня се... Иначе съм си казала вместо да мисля часове наред ще се върне при някоя...няма да се върне си казвам че ако той си го е намислил със или без моята ревност пак би се върнал.... Но за сега му имам вяра!!!

Ауу да ревнувам го много от бившите му не знам защо, не че ми е давал поводи или нещо такова, но аз си го ревнувам.Особено като видя някоя от тях мноооого ме дразнят.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Аз лично много ревнувам,особено ако мацката е някоя много хубава или много интересна..каквито са всичките за жалост.
    Често се цупя,ако стане въпрос за тях,но не мога
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

ами по принцип не , обаче нервират ма като почнат да му се натискат при положение че знаят че няма да получат никакво внимание
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си