- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ревнувате ли гаджето си от бившите му
случвало ми се е да ревнувам,но не до такава степен,че да дигна скандал.Естествено не ми е било приятно да слушам разказите му за бившите,но и на него не му е било приятно да слуша за моите бивши![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ем аз се дразня само от определени бивши,за които знам че е даржал много.Даже последното му гадже т.е. преди мен която е била е в моя клас и си приказваме всичко е ОК,но когато той не е на работа и идва при мен в даскало и тя е там ,това малко ме дразни ,но няма от какво да се притеснявам защото тя си има много стабилна вразка.
Не ревнувам от бившите му. Явно аз съм повече от тях щом той е избрал мен.
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Нямам проблеми с бившите й. А и да имам те са лесно разрешими.
Ревност не точно ... По скоро се дразня и то дооостаДори с предишния ми приятел се бяхме скарали доста сериозно,защото една м**ша,с която е ходел преди му пишеше доооста редовно ...
Предпочитам бившото да си остане бившо и да не се споменава и намесва в отношенията ни
![]()
Дааа аз сам мн. ревнив попринцип и се дразна като стане въпрос за бивши.
Не ,не го рвнувам защото дори не ги познавам и не се отваря дума за тях ако аз не го питам нещо![]()
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
az mnogo go revnuvam, ama ot vsichki momicheta![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
Огромна неприязън имам към бившата му, както и тази преди нея. Едната постъпи страшно нечестно спрямо него, а с другата дори бяхме приятелки. Но по време на връзката им много се промени, нещо, което няма много общо с ревността. Няма за какво да ревнувам, ако има нещо от този период, на което съм се дразнела, то е по вина на приятеля ми, а не нейна.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
е мнг ясно , незнам за вас , но аз само като ги вида един до друг и ми става супер гадно ...
Не, не е имал сериозна връзка с никоя, няма от какво да ревнувам ...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Shemeta
Бате адски си прав....
Една ме лъга и после и праснах такъв , че после ми стана жал. Дейба изчадието и дейба...
Еми аз съм много ревнива и си го ревнувам от бившите му![]()
в началото като тръгнахме предната преди мен се мъчи да се самоубива,после ми обясняваше че няма да излезе нищо от нашата връзка и накрая се скарах с нея и тя спря да ни занимава...![]()
а предпоследната преди мен ме намери в скайп и каза че ще ме бие ... ама недойде...
тъй че имаше поводи за ревност (по-точно бой ) ама ги преодоляхмесега сме вече година заедно и ни е много хубаво,а и аз пак си ревнувам
...
Не съм ревнив, но няма да ми е приятно ако бившите се опитват да напомнят за себе си.
може би малко... какво да направя?просто си ми идва и от зодията [рачетата сме ревниви :P ]![]()
в началото бях да,но мисля че няма смисъл,щом са скъсали...значи не са един за други ми става много смешно от време на време като започнем да се разправяме за бивши,и той разправя кви долни кифленски номера са правели
![]()
мммм може да се каже по скоро им се дразна щото и бившия и по бившия и още си я хар и постоянно и звънат и пишат затова ама тя ми е казала някой работи и не се притеснявам : ) ама нали знаете винаги едно АМА ;p
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ами не знам,по-скоро не ме притеснява![]()
Come back and set me free... : )
Ако не се чува и не се вижда с тях няма какво да го ревнувам.Това е негово минало,където аз не съществувам там.Важно е че аз съм в настоящето,а те в миналото
За жалост трябва да си призная, че ревнувам/дразня се само от бившата на приятеля ми, защото понякога му пише, и нещата които му пише...си личи че иска да си го върне и така ми става неприятно ....
Иначе от другите му бивши не ми пука, само тази преди мен....
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Кофти звучи но се дразня като стане дума за тях... дразня се...Иначе съм си казала вместо да мисля часове наред ще се върне при някоя...няма да се върне си казвам че ако той си го е намислил със или без моята ревност пак би се върнал....
Но за сега му имам вяра!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ауу да ревнувам го много от бившите му не знам защо, не че ми е давал поводи или нещо такова, но аз си го ревнувам.Особено като видя някоя от тях мноооого ме дразнят.![]()
![]()
Аз лично много ревнувам,особено ако мацката е някоя много хубава или много интересна..каквито са всичките за жалост.
Често се цупя,ако стане въпрос за тях,но не мога![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ами по принцип не , обаче нервират ма като почнат да му се натискат при положение че знаят че няма да получат никакво внимание![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.