- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделете: Любима техника на ЛИЗАНЕ?
Аа не се притеснявай, с този аватар няма и да ти се случи скоро![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ЕЕ ма дайййй не си ме видял а по тъпия аватар съдишПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Не съм чубака да подчертая![]()
ми дай да те видим тогава че и на мене ми стана интересно...или сега е момента да кажеш че нямаш снимки![]()
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Защо не си пускате снимките на ЛС и не спрете да размивате темата![]()
Come out, come out wherever you are...
![]()
![]()
![]()
техниките са супер за разнообразие са доста идейни
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПАЗИ МОТОРИСТА!!!!!
Започвам с целувки от врата/гърдите, минавам покрай клитора но не го докосвам, целувам малко краката й, минавам още няколко пъти покрай клитора без да го докосвам, като усетя лудото и желание започвам да я целувам леко по клитора, постепенно засилвам и засмуквам клитора. Като усетя че идва края забавям малко темпото и гледам да поддържам едно и също темпо докато избухне в сладък оргазъм и всичко в нея се свие ... направо имам чувството че и аз свършвам с нея :P
Обичам да се съсредоточи върху клитора ми, а не 2 секунди там и 2 секунди другаде. Трябва обаче да уцели темпото - ако прекалено бърза в началото, ме боли, ако прекалено бави накрая, ми става тъпо. Обичам да ме отвори с ръка и както ме целува там, да ме оближе цялата... Супер мръснишко е.
Харесва ми да задържи пръста си малко, преди да го вкара съвсем вътре, ей така, за да ме дразни.![]()
Тва е конфиденциална информация. А и какво да се обяснявам, когато си трябва - показвам.![]()
Welcome to the Jungle...
Първо я отлепяш, после я облизваш, потапяш в млякото и изяждаш
Badabumbaaa
Първоначално написано от robertdowney
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уникално!