- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Не знам какПървоначално написано от sm_95
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
На мене току-що баща ми се обади и ми каза , че заради трудният изпит щяли да прибавят една единица на всички оценки , но се съмнявам дълбоко![]()
На мене 6 и нещо ли ще ми пишат?![]()
Първоначално написано от Takezo
![]()
Къде го е чул това??
...
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Представям си оценка - Превъзходен 7.Може би не цяла единица, но поне половина? Подкрепям и аз за АНИ ПРЕЗИДЕНТ!
Колкото и да говорим против Вълчев, нищо няма да стане, защото той е на посещение в Прага и Чехия - така пише в сайта на Мон.
Утре, 30 юни, вторник, в Министерството на образованието и науката ще се проведе дискусия на тема „Здравословното хранене на учениците” /10.30 часа, Конферентен център на МОН, VІІ етаж/.
Утре е тук не се притеснявай :P
^ Ще си вее задните части по екскурзии, и още как...
Като няма друга работа, например да се оправи тази бъркотия с тестовете....ще следя с интерес другата година какво ще е положението.![]()
Подкрепих петицията и аз! Обаче относно тази бъркотия много слухове се появиха къде за сменяне на скалате, къде за увеличаване на оценките с една единица, къде че теста нямало да се зачита, къде че ще правим дрег изпит и какво ли още не.Според мен нищо няма да стане.
Евала за петицията и организатора й, наистина пожъна доста гласове!
![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=409263.45
Хора, вижте предпоследните мнения, особено на deniya. Вече започвам да се притеснявам.![]()
Твой проблем, на мен не ми пука.![]()
Male
Защо толкова се спореше за 33та задача, аз не виждам никаква грешка, според мен е Г)63.![]()
Male
Аз като я погледнах, векам се 7.9=63 и никакви други сметки не съм правила. то се оказа една дълга, широка...И аз не разбрах по какъв начин се изкара 45, но няма значение.
Омг..
Дълбоко се съмнявам,че тази вечер ще изнесат резултатите в сайта.Казано е на втори,значи-на втори!
На мен един бал от 32 ме устройва перфектно.Не искам нито повече,нито по-малко.Да видим дали ще успея.
Знам,че Анито беше питала преди време как става процедурата с изкарването на лична карта,ама не ми се търси.Няма кой да ми обясни в момента и питам вас.Е?![]()
Скучно ми ее..никой ли няма.![]()
Криси, не мога да помогна.Аз съм мъничка.
![]()
Оф, хора, оставете ги тея глупаци да правят, каквото искат. Спря да ми пука особено...
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Казано е "До 2ри"Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Ани президееент![]()
![]()
Мм.. аз прегледах списъка с книгите.
Някои съм ги чела дори.
Повечето ги имам.. другите едва ли ще ги търся да ги чета,след като ще ги имаме в учебниците догодина.
Предпочитам друга книжка..по мой избор.
Не мога да разбера какви петиции ви гонят. Не осъзнавате ли, че ако се покачи скалата, няма да се увеличат само вашите оценки, а и на другите. Каква ще е разликата?![]()
точно и аз това се чудяПървоначално написано от filito
от какъв зор го правите това ?!
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Криси, първо отиваш до общината.Попълвате един формуляр, плащате и ви дават бележка, с която доказваш, че това са твоите данни.После до съответното районно, в което също попълвате формуляр и давате копие от акта за раждане, бележката от общината, формуляра, който сте попълнили, и две снимки.От там нататък само чакаш, те ще ти кажат кога да си я вземеш.Сама не можеш да си я вземеш.Трябва да си с родител или само родител.
За втори път ще кажа..Четете малко по-назад, да ви се не види...Първоначално написано от girlstar96
Когато вдигат оценки не вдигат всичките.Ако има хора с оценки
3.5
4.3
5.0,
то след вдигането се получава
3.7
4.4
5.01 .
Не вдигат всички оценки.
ясно благодаря за инфотоПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
сега и аз ще се подпиша
![]()
![]()
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
стига сте се надявали...слабо да ви вдигнат оценките![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
тъпо е, но не се осъзнават. след като вдигнат оценките няма да има скъсани и по тази логика всички влизаме.. а е изпит, за да има и отпаднали.. да му се не види.. толкова ли сте вманиачени че искате да влезете с нереални оценки..Първоначално написано от girlstar96