.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 30 от 52 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1281
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    ^ Да пускам ли петиция, в която да гласувате за мен ?
    пускай ще събереш 5000 гласа
    Не знам как
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

На мене току-що баща ми се обади и ми каза , че заради трудният изпит щяли да прибавят една единица на всички оценки , но се съмнявам дълбоко

На мене 6 и нещо ли ще ми пишат?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Takezo
    На мене току-що баща ми се обади и ми каза , че заради трудният изпит щяли да прибавят една единица на всички оценки , но се съмнявам дълбоко

Къде го е чул това??
    ...
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Представям си оценка - Превъзходен 7. Може би не цяла единица, но поне половина? Подкрепям и аз за АНИ ПРЕЗИДЕНТ! Колкото и да говорим против Вълчев, нищо няма да стане, защото той е на посещение в Прага и Чехия - така пише в сайта на Мон.

Утре, 30 юни, вторник, в Министерството на образованието и науката ще се проведе дискусия на тема „Здравословното хранене на учениците” /10.30 часа, Конферентен център на МОН, VІІ етаж/.

Утре е тук не се притеснявай :P

Град
    София
    ^ Ще си вее задните части по екскурзии, и още как...

Град
    София
    Като няма друга работа, например да се оправи тази бъркотия с тестовете....ще следя с интерес другата година какво ще е положението.

Подкрепих петицията и аз! Обаче относно тази бъркотия много слухове се появиха къде за сменяне на скалате, къде за увеличаване на оценките с една единица, къде че теста нямало да се зачита, къде че ще правим дрег изпит и какво ли още не. Според мен нищо няма да стане. Евала за петицията и организатора й, наистина пожъна доста гласове!
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Град
    София
    http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=409263.45

Хора, вижте предпоследните мнения, особено на deniya. Вече започвам да се притеснявам.

Твой проблем, на мен не ми пука.
    Male

Град
    София
    Еми...различно.....

Защо толкова се спореше за 33та задача, аз не виждам никаква грешка, според мен е Г)63.
    Male

Град
    София
    Аз като я погледнах, векам се 7.9=63 и никакви други сметки не съм правила. то се оказа една дълга, широка...И аз не разбрах по какъв начин се изкара 45, но няма значение.

Омг..
    Дълбоко се съмнявам,че тази вечер ще изнесат резултатите в сайта.Казано е на втори,значи-на втори!
    На мен един бал от 32 ме устройва перфектно.Не искам нито повече,нито по-малко.Да видим дали ще успея.

Знам,че Анито беше питала преди време как става процедурата с изкарването на лична карта,ама не ми се търси.Няма кой да ми обясни в момента и питам вас.Е?
    Скучно ми ее..никой ли няма.

Криси, не мога да помогна. Аз съм мъничка.

Оф, хора, оставете ги тея глупаци да правят, каквото искат. Спря да ми пука особено...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Омг..
    Дълбоко се съмнявам,че тази вечер ще изнесат резултатите в сайта.Казано е на втори,значи-на втори!
    На мен един бал от 32 ме устройва перфектно.Не искам нито повече,нито по-малко.Да видим дали ще успея.

Знам,че Анито беше питала преди време как става процедурата с изкарването на лична карта,ама не ми се търси.Няма кой да ми обясни в момента и питам вас.Е?
    Скучно ми ее..никой ли няма.
    Казано е "До 2ри"
    Ани президееент

Мм.. аз прегледах списъка с книгите.
    Някои съм ги чела дори.
    Повечето ги имам.. другите едва ли ще ги търся да ги чета,след като ще ги имаме в учебниците догодина.
    Предпочитам друга книжка..по мой избор.

Не мога да разбера какви петиции ви гонят. Не осъзнавате ли, че ако се покачи скалата, няма да се увеличат само вашите оценки, а и на другите. Каква ще е разликата?

Град
    Venera
    Цитирай Първоначално написано от filito
    Не мога да разбера какви петиции ви гонят. Не осъзнавате ли, че ако се покачи скалата, няма да се увеличат само вашите оценки, а и на другите. Каква ще е разликата?
    точно и аз това се чудя от какъв зор го правите това ?!
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Град
    София
    Криси, първо отиваш до общината.Попълвате един формуляр, плащате и ви дават бележка, с която доказваш, че това са твоите данни.После до съответното районно, в което също попълвате формуляр и давате копие от акта за раждане, бележката от общината, формуляра, който сте попълнили, и две снимки.От там нататък само чакаш, те ще ти кажат кога да си я вземеш.Сама не можеш да си я вземеш.Трябва да си с родител или само родител.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от girlstar96
    За втори път ще кажа..Четете малко по-назад, да ви се не види...
    Когато вдигат оценки не вдигат всичките.Ако има хора с оценки
    3.5
    4.3
    5.0,
    то след вдигането се получава
    3.7
    4.4
    5.01 .
    Не вдигат всички оценки.

Град
    Venera
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    За втори път ще кажа..Четете малко по-назад, да ви се не види...
    Когато вдигат оценки не вдигат всичките.Ако има хора с оценки
    3.5
    4.3
    5.0,
    то след вдигането се получава
    3.7
    4.4
    5.01 .
    Не вдигат всички оценки.
    ясно благодаря за инфото сега и аз ще се подпиша
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

стига сте се надявали...слабо да ви вдигнат оценките
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

тъпо е, но не се осъзнават. след като вдигнат оценките няма да има скъсани и по тази логика всички влизаме.. а е изпит, за да има и отпаднали.. да му се не види.. толкова ли сте вманиачени че искате да влезете с нереални оценки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си