.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 33 от 52 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1281
    абе ви сте егати наглите извергчета,честно...16 точки за 3 е колко тъп трябва да си,че да нямаш поне 4 и 50... а тея родители,които подкрепят петицията...нямам думи и после защо децата в България пропадат.

Голям фен Аватара на melinor
    Подписах се
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Цитирай Първоначално написано от masal
    абе ви сте егати наглите извергчета,честно...16 точки за 3 е колко тъп трябва да си,че да нямаш поне 4 и 50... а тея родители,които подкрепят петицията...нямам думи и после защо децата в България пропадат.
    ...се обади големият батко.
    Абе ти като не знаеш какво е дереджето не се обаждай.Реши теста и виж колко ще изкараш.Вие 'големите' само това приказвате.Много сте тъпи,паднал ви се е толкова лесен тест,бла-бла.Я си гледайте работата.Не сте в нашето положение и намате право да казвате,че искаме много.Запазете коментарите за себе си.
    Тестът беше над нивото на един седмокласник и това са го потвърдили и деца,и родители, и учители по МАТЕМАТИКА.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Искам да попитам
    16 точки са за 3 нали ?
    една ми вика 22
    Кажи й,че е тъпа.

точно
    колежка на майка ми така и казала и тя сега ми се притеснява
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Това изглежда обнадеждаващо. Малко странно да излязат един ден по-рано, но щом го е казал г-н Вълчанчо....

Абе ти като не знаеш какво е дереджето не се обаждай.Реши теста и виж колко ще изкараш.Вие 'големите' само това приказвате.Много сте тъпи,паднал ви се е толкова лесен тест,бла-бла.Я си гледайте работата.Не сте в нашето положение и намате право да казвате,че искаме много.Запазете коментарите за себе си.
    Тестът беше над нивото на един седмокласник и това са го потвърдили и деца,и родители, и учители по МАТЕМАТИКА.
    1во не съм батко...се тая
    2ро 8 клас съм и миналата година държах изпит и го взех с 4 и погледнах вашия,реших някои от задачите и пак мисля,че не е с нищо по-труден от нашия.
    като искате в хубави училища да сте учили,какво значи над нивото на един седмокласник е?всеки е на различно ниво,зависи колко е учил.
    как някои хора могат да изкарват 5,80 на този"ужасен тест",а други да реват че няма да хванат 3 при 16/100 еми вие сте си виновни,като не сте учили достатъчно,ще сте "прецакани" :P

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Току-що и аз подписах петицията.
    Значи утре ще си разберем резултатите? ок!
    Аз днес си чакам 5 оценки от всички изпити в НПМГ, но се радвам, че до 10 дена нещата ще са доста по-ясни.
    А Вълчев - да го духа
    Днес нямам цензура.
    бахму извратенията е това МОН...
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Относно резултатите от НПМГ - вече са излезли в сайта на гимназията. - http://www.npmg.org/index.php?mact=N...t01returnid=82

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Ох, видях си оценките от НПМГ!!!!!!!

Оценки от изпити:
    Математика: Мн. Добър 5.150
    Физика: Мн. Добър 5.100
    Химия: Отличен 5.650
    Биология: Отличен 5.650
    География: Отличен 5.760
    Химия/Биология: Отличен 5.650

бахму майтапът!
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

2ро 8 клас съм и миналата година държах изпит и го взех с 4 и погледнах вашия,реших някои от задачите и пак мисля,че не е с нищо по-труден от нашия.
    като искате в хубави училища да сте учили,какво значи над нивото на един седмокласник е?всеки е на различно ниво,зависи колко е учил.
    как някои хора могат да изкарват 5,80 на този"ужасен тест",а други да реват че няма да хванат 3 при 16/100 еми вие сте си виновни,като не сте учили достатъчно,ще сте "прецакани" :P
    Казваш,че на изпита от миналата година имаш 4,а ни обвиняваш нас..цитирам:
    абе ви сте егати наглите извергчета,честно...16 точки за 3 е колко тъп трябва да си,че да нямаш поне 4 и 50...

+ това.. Естествено,че тестът ни беше по-труден.В миналия тест да видя 3103902193 текстови и логически задачи,моето момче? Повечето от нас могат да ти кажат,че като са решавали теста от миналата година са изкарали значително по-висока оценка,отколкото на тазгодишния.
    Знаеш ли..
    мога да ти развивам цяла теория,но не мисля да се занимавам с това.
    Имаш право на мнение-добре...разбери обаче,че бяхме много по-прецакани от вас.. и това ще го покажат резултатите.
    Лек ден.

Как може според теб ученик да изкара 5,80 на тази повърня, наречена приемен изпит, при положение, че не е ходил на частни и не е в МГ?
    Male

ей masal да ти кажа да не почваш да упрекваш кой е за 3 и кой не е .
    просто попитах ,бахти и не мога ли ?!
    ии още нещо има неща ,които не са учени . смисъл в училище една логическа не сме решавали. и то тва не са логически ами някви измислици ,чесно казано.
    всички не са за нас ,освен 7класници и родители .
    толкова сте егоистични и за тва почвате
    "теста е много лесен"
    лесен ,ама едва ли повечето ,които казаха това са го решили .
    само сте хвърлили 1 око .
    когато ми го дадоха си казах
    "сигурно ще е лесен"
    почнах ли да решавам ми се стъжни живота .
    и отново казвам
    СВОБОДНИТЕ МЕСТА СА ПОВЕЧЕ ОТ КАНДИДАТСТВАЩИТЕ УЧЕНИЦИ !
    а дали ще им се запълнят паралелките не се знае
    знаеш ли колко ще е гадно някои от учениците да имат 5,6 по БЕЛ
    и скапана 2ка или 3ка по МАТ.
    баси му и егоистите .
    въобще не влизате в полза само създавате някви глупави спорове и то безсмислени
    еми като не сте съгласни просто спрете да пишете
    в тази тема се подкрепяме май само седмокласници ..

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

^при нас не беше 16 точки за 3
    другото,което е от училище имах 6 за годината,така че 4 ми беше напълно достатъчно 4 за да вляза където си поискам(Русе) и всъщност за цяла година неучене 4 си беше постижение,а вие като сте пръснали хиляди левове по частни уроци,нямате никакво право да пискате за високи оценки,да сте направили каквото трябва.

Такам...
    Според мен нищо няма да се получи... Най-доброто решение за всички ни е да паднат баловете на гимназиите. Иначе с тая скала пак ще има недоволни.
    Тестът беше труден, да, големите мислят, че е бил лесен, да, но всеки си знае своето и никой не може да разбере какво ни е на нас.
    Браво на адашката ( миленчету) за резултатите от НПМГ. Аз си ползвам моето 5.71 по химия.
    Аз ставам, че ме чакат и както винаги закъснявам...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

^Лъжеш се,masal

еми и аз имам 6 за годината и по БЕЛ и по МАТ
    ама ако имам 2 и ко ,целия ми труд на кино
    тея оценки са ми реални
    учителите не са давали нищо от себе си
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

добре де всяка година снижават критериите все повече и повече,а недоволните всяка година се увеличават,това какво ли трябва да значи?

щом имаш 6 за годината по математика(реално,защото и аз имах 6,а си нямах представа от нищо) значи трябва да имаш дооста повече от 2 и 3 на изпита,нали така?

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    няма задача която да е решена от 1% хора - поне 10-15% ще са го хванали на тото и няма да се промени нищо! а и нали утре излизат резултатите то ако трябва да направят промяна трябва да е днеска нали?

щом имаш 6 за годината по математика(реално,защото и аз имах 6,а си нямах представа от нищо) значи трябва да имаш дооста повече от 2 и 3 на изпита,нали така?

попринцип ,да
    но знам ли и аз вече
    само това ми е в главата и ми писна вече ,наистина
    непрекъснато си викам "квото ще да става"
    ама вътрешно не е така
    ..

Общо подписи: 5177

надявам се от тея подписи да стане нещо ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    Ох, видях си оценките от НПМГ!!!!!!!

Оценки от изпити:
    Математика: Мн. Добър 5.150
    Физика: Мн. Добър 5.100
    Химия: Отличен 5.650
    Биология: Отличен 5.650
    География: Отличен 5.760
    Химия/Биология: Отличен 5.650

бахму майтапът!
    браво
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Ужасно е, направо съм в някаква нервна криза. 1% е около 280 души. това е парадоксално, на едан задача 100% са познали повече и от 1000 души даже. Аз, доколкото знам, Вълчев не е експерт по математика. Той е свързан с българският и не може да прецени колко трудни са задачите.

П.П. Millen4ety, браво за успеха, трябва да те приемат.

Заповядайте в моя WebBlog!

Цитирай Първоначално написано от Ton4o13
    Ужасно е, направо съм в някаква нервна криза. 1% е около 280 души. това е парадоксално, на едан задача 100% са познали повече и от 1000 души даже. Аз, доколкото знам, Вълчев не е експерт по математика. Той е свързан с българският и не може да прецени колко трудни са задачите.
    той няма да решава сам,прочети пак статията

еми дано умът му да дойде най-сетне
    направо поклон ще му направя
    ебаси тоя винаги съм го мразила
    щото не за 1 път прави мръсно на учениците
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Millen4ety - Браво!