- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
абе ви сте егати наглите извергчета,честно...16 точки за 3е колко тъп трябва да си,че да нямаш поне 4 и 50...
а тея родители,които подкрепят петицията...нямам думи и после защо децата в България пропадат.
![]()
Подписах се
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
...се обади големият батко.Първоначално написано от masal
![]()
Абе ти като не знаеш какво е дереджето не се обаждай.Реши теста и виж колко ще изкараш.Вие 'големите' само това приказвате.Много сте тъпи,паднал ви се е толкова лесен тест,бла-бла.Я си гледайте работата.Не сте в нашето положение и намате право да казвате,че искаме много.Запазете коментарите за себе си.
Тестът беше над нивото на един седмокласник и това са го потвърдили и деца,и родители, и учители по МАТЕМАТИКА.
Първоначално написано от YouCantStopMe
точно
колежка на майка ми така и казала и тя сега ми се притеснява
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Това изглежда обнадеждаващо.Първоначално написано от elito6754
Малко странно да излязат един ден по-рано, но щом го е казал г-н Вълчанчо....
![]()
1во не съм батко...се таяПървоначално написано от YouCantStopMe
2ро 8 клас съм и миналата година държах изпит и го взех с 4 и погледнах вашия,реших някои от задачите и пак мисля,че не е с нищо по-труден от нашия.
като искате в хубави училища да сте учили,какво значи над нивото на един седмокласник е?всеки е на различно ниво,зависи колко е учил.
как някои хора могат да изкарват 5,80 на този"ужасен тест",а други да реват че няма да хванат 3 при 16/100![]()
![]()
еми вие сте си виновни,като не сте учили достатъчно,ще сте "прецакани" :P
Току-що и аз подписах петицията.
Значи утре ще си разберем резултатите? ок!
Аз днес си чакам 5 оценки от всички изпити в НПМГ, но се радвам, че до 10 дена нещата ще са доста по-ясни.
А Вълчев - да го духа![]()
Днес нямам цензура.
бахму извратенията е това МОН...
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Относно резултатите от НПМГ - вече са излезли в сайта на гимназията. - http://www.npmg.org/index.php?mact=N...t01returnid=82
Ох, видях си оценките от НПМГ!!!!!!!![]()
Оценки от изпити:
Математика: Мн. Добър 5.150
Физика: Мн. Добър 5.100
Химия: Отличен 5.650
Биология: Отличен 5.650
География: Отличен 5.760
Химия/Биология: Отличен 5.650
бахму майтапът!![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Казваш,че на изпита от миналата година имаш 4,а ни обвиняваш нас..цитирам:Първоначално написано от masal
Първоначално написано от masal
![]()
+ това.. Естествено,че тестът ни беше по-труден.В миналия тест да видя 3103902193 текстови и логически задачи,моето момче?Повечето от нас могат да ти кажат,че като са решавали теста от миналата година са изкарали значително по-висока оценка,отколкото на тазгодишния.
Знаеш ли..
мога да ти развивам цяла теория,но не мисля да се занимавам с това.
Имаш право на мнение-добре...разбери обаче,че бяхме много по-прецакани от вас.. и това ще го покажат резултатите.
Лек ден.
Как може според теб ученик да изкара 5,80 на тази повърня, наречена приемен изпит, при положение, че не е ходил на частни и не е в МГ?Първоначално написано от masal
![]()
Male
ей masal да ти кажа да не почваш да упрекваш кой е за 3 и кой не е .
просто попитах ,бахти и не мога ли ?!![]()
ии още нещо има неща ,които не са учени . смисъл в училище една логическа не сме решавали. и то тва не са логически ами някви измислици ,чесно казано.
всички не са за нас ,освен 7класници и родители .
толкова сте егоистични и за тва почвате
"теста е много лесен"
лесен ,ама едва ли повечето ,които казаха това са го решили .
само сте хвърлили 1 око .
когато ми го дадоха си казах
"сигурно ще е лесен"
почнах ли да решавам ми се стъжни живота .
и отново казвам
СВОБОДНИТЕ МЕСТА СА ПОВЕЧЕ ОТ КАНДИДАТСТВАЩИТЕ УЧЕНИЦИ !
а дали ще им се запълнят паралелките не се знае
знаеш ли колко ще е гадно някои от учениците да имат 5,6 по БЕЛ
и скапана 2ка или 3ка по МАТ.
баси му и егоистите .
въобще не влизате в полза само създавате някви глупави спорове и то безсмислени
еми като не сте съгласни просто спрете да пишете
в тази тема се подкрепяме май само седмокласници ..
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^при нас не беше 16 точки за 3![]()
другото,което е от училище имах 6 за годината,така че 4 ми беше напълно достатъчно 4 за да вляза където си поискам(Русе) и всъщност за цяла година неучене 4 си беше постижение,а вие като сте пръснали хиляди левове по частни уроци,нямате никакво право да пискате за високи оценки,да сте направили каквото трябва.![]()
Такам...
Според мен нищо няма да се получи... Най-доброто решение за всички ни е да паднат баловете на гимназиите. Иначе с тая скала пак ще има недоволни.
Тестът беше труден, да, големите мислят, че е бил лесен, да, но всеки си знае своето и никой не може да разбере какво ни е на нас.
Браво на адашката ( миленчету) за резултатите от НПМГ. Аз си ползвам моето 5.71 по химия.![]()
Аз ставам, че ме чакат и както винаги закъснявам...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
^Лъжеш се,masal
еми и аз имам 6 за годината и по БЕЛ и по МАТ
ама ако имам 2 и ко ,целия ми труд на кино
тея оценки са ми реални
учителите не са давали нищо от себе си
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
добре де всяка година снижават критериите все повече и повече,а недоволните всяка година се увеличават,това какво ли трябва да значи?![]()
щом имаш 6 за годината по математика(реално,защото и аз имах 6,а си нямах представа от нищо) значи трябва да имаш дооста повече от 2 и 3 на изпита,нали така?
няма задача която да е решена от 1% хора - поне 10-15% ще са го хванали на тото и няма да се промени нищо! а и нали утре излизат резултатите то ако трябва да направят промяна трябва да е днеска нали?
Първоначално написано от masal
попринцип ,да
но знам ли и аз вече
само това ми е в главата и ми писна вече ,наистина
непрекъснато си викам "квото ще да става"
ама вътрешно не е така
..
Общо подписи: 5177
надявам се от тея подписи да стане нещо ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
бравоПървоначално написано от Millen4ety
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ужасно е, направо съм в някаква нервна криза.1% е около 280 души. това е парадоксално, на едан задача 100% са познали повече и от 1000 души даже.
Аз, доколкото знам, Вълчев не е експерт по математика. Той е свързан с българският и не може да прецени колко трудни са задачите.
П.П. Millen4ety, браво за успеха, трябва да те приемат.![]()
той няма да решава сам,прочети пак статиятаПървоначално написано от Ton4o13
еми дано умът му да дойде най-сетне
направо поклон ще му направя
ебаси тоя винаги съм го мразила
щото не за 1 път прави мръсно на учениците![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.