- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
Пдписите рааастат уникално бързо![]()
Вече са 5203![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
недейте за говорите такаПървоначално написано от Ton4o13
аз се надявам да стане нещо
..
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Трябва да пишем на Бтв, за да питат как Вълчев ще обясни 6 хил. подписаПрецака ни с този 1% процент,който е напрактика невъзможен
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
ХАЙДЕ ХАЙДЕ
НАВИТА СЪМ !!
ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИМ
ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС
..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Писах им вече и не за първи път![]()
Охоо, бързаш многос Бтв много се чудят дали да те отразят ... ще видим новините ... вече два пъти говориха за петицита
И според мен ние трябва да направим това което зависи от нас.. стига сте си казвали че нищо няма да стане - поне ще сме се пробвали,, и колкото да пишем колко е тъп министъра нищо няма да се промени,, по-хубаво да разпостраняваме петицията и да се опитаме да се свържем с медиите![]()
а на НТВ пробвала ли си да пишеш ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Писах отдавна на НОВА и няма отговорИначе Тв Европа и Мсат също споменаха за петицията,освен Бтв?!
както каза и Mastta всичко зависи от нас
някакви други идеи .
трябва най-вече по новините да ни чуят !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
По нова телевизия дори не отбелязаха датата на изпитите. надеждата ни е в БТВ, защото е с висока гледаемост, пък и вече няколко пъти са обръщали внимание на въпроса ни.![]()
я някай накратко да ми обясни за кфи подписи и петиции става въпрос,че прочетах около 10 страници и още не мога да вдяна къф е смисъла![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Петицията е за намаляване скалата за оценяване по математика и се обсъжда на коя телевизия да се подаде сигнал за тази петиция.![]()
брехххх ебахти наглоста...честно...
направих теста по математика,имайки предвид,че не съм мега изрода по математика имам само 4 грешки...смятайй,и 6цата фащам...
не стига,че с всяка година изпитите стават все по лесни,не виждам някакъв смисъл да си хабите времето в подобни лудории...а определено ще е загубено време
и сичко повтаряте колко ще е нечестно спрямо хората,които са си били `скасвали задника` да имат ниски оценки...ако наистина си бяхте скъсвали задниците да учите и т.н. нямаше да ви се налага сега да мрънкате,че и чак подписки да събирате...
и вие изобщо разбирате ли смисъла на тея изпити?
май изобщо не,защото реално цлета на сичко тфа е да се отсеят най-добрите...тези които наистина са се трудили знаят и могат...целта е точно тези ученици да постъпят в най-добрите училища...
смятате ли че ще е честно да се смъква скалата,спрямо тези,които наистина са се потрудили тая година и са си напрайли изпита?тези които ще имат шестици...едва ли е много честно спрямо тях на отаналите да се вдигат оценките..
пък и щом за вас е толкова труден, пък нали...както вече казахте сте се трудили,то значи за всички ще е така и като цяло всички оценки ще са ниски и няма да има ущетени x]
много добре се замислите самите вие ЗАСЛУЖАВАТЕ ли да ви се вдигат оценките или не...
съжалянам,че ви слагам под общ знаменател при положение,че съм сигурна,че измежду цялата тая паплач има и деца,които наистина заслужават високи оценки...
;]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
не, БТВ вече 2 пъти спомена за петицията ни, но ние искаме да го направим още по-популярно, за да ни чуят тези от МОН най-накрая ..
Ако я намалят дори и с 1 точка ще си е постижение![]()
Първоначално написано от NeverTheSame
да знаем целта на изпитите и ние знаем, че трябва да изберат най-добрите, но не тези които са ходили най-много на уроци, защото този изпит би трябвало та проверя знанията, които сме събрали от училище, защото има деца като мен които не са ходили на урок и за първи път се срещат с такива задачи, според мен и колкото да сме се трудили, то няма как да решим тези задачи, защото в училище никой не ни е обяснявал подобно нещо, а ние не сме длъжни да ходим на уроци за да знаем как се решават подобни задачи !!
Хора, не знам откъде ви идва мотивацията постоянно да се заяждате с министреството и да обиждате министъра. Реално погледнато тази петиция касае само тези, които гонят тройка. А на гонещите тройка не смятам, че особено им пука къде ще учат. При това тези оценки не влизат нито в дипломи, нито никъде. Най-добрите така или иначе ще си влязат в желаното училище, независимо дали с 3,40 4,80 или 6,00. Така че по-добре си насочете енергията в нещо по-ползотворно. Успех и весела ваканция на всички.
Don't worry, be happy!
абе резултатите кога точно излизат ???
^ т.е тогава става 2-ринещо от предишните мнения не схванах и искам да ви питам - нали на цялата страна ще излезнат тогава? и под каква форма ще са резултатите като отценка или като точки?!
За цялата страна - да. Мисля, че като оценка, но не съм сигурна.
Ели , днес в 12 ли ?