.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 34 от 52 ПървиПърви ... 2430313233343536373844 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 1281
    Голям фен Аватара на joannalof
    Пдписите рааастат уникално бързо
    Вече са 5203
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Вече са 5203
    Аз мисля, че вече няма смисъл - петицията си свърши донякъде работата. Може би заради нея от МОН изобщо обръщат внимание на изпита, освен от репортажите по ТВ каналите.

Заповядайте в моя WebBlog!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Ton4o13
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Вече са 5203
    Аз мисля, че вече няма смисъл - петицията си свърши донякъде работата. Може би заради нея от МОН изобщо обръщат внимание на изпита, освен от репортажите по ТВ каналите.
    недейте за говорите така
    аз се надявам да стане нещо
    ..

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Трябва да пишем на Бтв, за да питат как Вълчев ще обясни 6 хил. подписа Прецака ни с този 1% процент,който е напрактика невъзможен
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

ХАЙДЕ ХАЙДЕ
    НАВИТА СЪМ !!
    ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИМ
    ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС
    ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Писах им вече и не за първи път

е отговор има ли ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Охоо, бързаш много с Бтв много се чудят дали да те отразят ... ще видим новините ... вече два пъти говориха за петицита

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    И според мен ние трябва да направим това което зависи от нас.. стига сте си казвали че нищо няма да стане - поне ще сме се пробвали,, и колкото да пишем колко е тъп министъра нищо няма да се промени,, по-хубаво да разпостраняваме петицията и да се опитаме да се свържем с медиите

а на НТВ пробвала ли си да пишеш ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Писах отдавна на НОВА и няма отговор Иначе Тв Европа и Мсат също споменаха за петицията,освен Бтв?!

както каза и Mastta всичко зависи от нас
    някакви други идеи .
    трябва най-вече по новините да ни чуят !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    По нова телевизия дори не отбелязаха датата на изпитите. надеждата ни е в БТВ, защото е с висока гледаемост, пък и вече няколко пъти са обръщали внимание на въпроса ни.

я някай накратко да ми обясни за кфи подписи и петиции става въпрос,че прочетах около 10 страници и още не мога да вдяна къф е смисъла
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    София
    Петицията е за намаляване скалата за оценяване по математика и се обсъжда на коя телевизия да се подаде сигнал за тази петиция.

брехххх ебахти наглоста...честно...
    направих теста по математика,имайки предвид,че не съм мега изрода по математика имам само 4 грешки...смятайй,и 6цата фащам...
    не стига,че с всяка година изпитите стават все по лесни,не виждам някакъв смисъл да си хабите времето в подобни лудории...а определено ще е загубено време
    и сичко повтаряте колко ще е нечестно спрямо хората,които са си били `скасвали задника` да имат ниски оценки...ако наистина си бяхте скъсвали задниците да учите и т.н. нямаше да ви се налага сега да мрънкате,че и чак подписки да събирате...

и вие изобщо разбирате ли смисъла на тея изпити?
    май изобщо не,защото реално цлета на сичко тфа е да се отсеят най-добрите...тези които наистина са се трудили знаят и могат...целта е точно тези ученици да постъпят в най-добрите училища...
    смятате ли че ще е честно да се смъква скалата,спрямо тези,които наистина са се потрудили тая година и са си напрайли изпита?тези които ще имат шестици...едва ли е много честно спрямо тях на отаналите да се вдигат оценките..
    пък и щом за вас е толкова труден, пък нали...както вече казахте сте се трудили,то значи за всички ще е така и като цяло всички оценки ще са ниски и няма да има ущетени x]
    много добре се замислите самите вие ЗАСЛУЖАВАТЕ ли да ви се вдигат оценките или не...
    съжалянам,че ви слагам под общ знаменател при положение,че съм сигурна,че измежду цялата тая паплач има и деца,които наистина заслужават високи оценки...

;]]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    не, БТВ вече 2 пъти спомена за петицията ни, но ние искаме да го направим още по-популярно, за да ни чуят тези от МОН най-накрая ..

Ако я намалят дори и с 1 точка ще си е постижение

Град
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    брехххх ебахти наглоста...честно...
    направих теста по математика,имайки предвид,че не съм мега изрода по математика имам само 4 грешки...смятайй,и 6цата фащам...
    не стига,че с всяка година изпитите стават все по лесни,не виждам някакъв смисъл да си хабите времето в подобни лудории...а определено ще е загубено време
    и сичко повтаряте колко ще е нечестно спрямо хората,които са си били `скасвали задника` да имат ниски оценки...ако наистина си бяхте скъсвали задниците да учите и т.н. нямаше да ви се налага сега да мрънкате,че и чак подписки да събирате...

и вие изобщо разбирате ли смисъла на тея изпити?
    май изобщо не,защото реално цлета на сичко тфа е да се отсеят най-добрите...тези които наистина са се трудили знаят и могат...целта е точно тези ученици да постъпят в най-добрите училища...
    смятате ли че ще е честно да се смъква скалата,спрямо тези,които наистина са се потрудили тая година и са си напрайли изпита?тези които ще имат шестици...едва ли е много честно спрямо тях на отаналите да се вдигат оценките..
    пък и щом за вас е толкова труден, пък нали...както вече казахте сте се трудили,то значи за всички ще е така и като цяло всички оценки ще са ниски и няма да има ущетени x]
    много добре се замислите самите вие ЗАСЛУЖАВАТЕ ли да ви се вдигат оценките или не...
    съжалянам,че ви слагам под общ знаменател при положение,че съм сигурна,че измежду цялата тая паплач има и деца,които наистина заслужават високи оценки...

;]]

да знаем целта на изпитите и ние знаем, че трябва да изберат най-добрите, но не тези които са ходили най-много на уроци, защото този изпит би трябвало та проверя знанията, които сме събрали от училище, защото има деца като мен които не са ходили на урок и за първи път се срещат с такива задачи, според мен и колкото да сме се трудили, то няма как да решим тези задачи, защото в училище никой не ни е обяснявал подобно нещо, а ние не сме длъжни да ходим на уроци за да знаем как се решават подобни задачи !!

Голям фен
    Хора, не знам откъде ви идва мотивацията постоянно да се заяждате с министреството и да обиждате министъра. Реално погледнато тази петиция касае само тези, които гонят тройка. А на гонещите тройка не смятам, че особено им пука къде ще учат. При това тези оценки не влизат нито в дипломи, нито никъде. Най-добрите така или иначе ще си влязат в желаното училище, независимо дали с 3,40 4,80 или 6,00. Така че по-добре си насочете енергията в нещо по-ползотворно. Успех и весела ваканция на всички.
    Don't worry, be happy!

абе резултатите кога точно излизат ???

Град
    София
    Утре след 12.00 вечерта.

Град
    ^ т.е тогава става 2-ри нещо от предишните мнения не схванах и искам да ви питам - нали на цялата страна ще излезнат тогава? и под каква форма ще са резултатите като отценка или като точки?!

Град
    София
    За цялата страна - да. Мисля, че като оценка, но не съм сигурна.

Ели , днес в 12 ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си