.

Виж резултатите на анкетата: Доволни ли сте от резултатите си?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

33 42,86%
  • Не

44 57,14%
Отговор в тема
Страница 36 от 52 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1281

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Деца, я да повторим отново: резултатите излизат в 1-2 някъде вечерта. Това на 2.07 или на 3.07? Защото преди нещо говорихте, че резултатите излизали на 3-ти..?
    не на 3ти вече може да си зимаш служебната бележка от центровете

Защо не опитате с Господарите...Не само за скалата а и за 33 въпрос по математика и 9 по български
    My heart is broke but I have some glue

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Fantasti4naJena - мерси

Ще задам поредния си тъп въпрос: в училището гнездо ли си пишем желанията за кандидатстване? И как си ги подреждаме: училище и паралелка, нали? Например: 9 ФЕГ/ЧЕ - ФЕ/НЕ
    нали по този начин, с наклонени черти и прочие?

пп: сори, ама много ме е страх да не стане някакъв грандиозен фал накрая - аз съм майстор в издънването пред финала по най-тъпия възможен начин
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Да, в гнездото се полъва това. Пише се пълното наименование на училището, профила и т. н. Хората в гнездото ще ти помогнат да не направиш фал - спокойно. Мисля, че се пише с наклонениа черта, но за най-сигурно питай.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    мерси много
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

А отделните паралелки в училището нали се пишат като отделни желания?
    И в нета четох за няккави кодове към училището... те откъде се взимат?

Град
    София
    Всяка паралелка е отделно желание, кодовете се пишат от хората в гнездото, ти нищо няма да пишеш.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Охохоо, май забравихте канал 1, а?Голяма грешка.Преди около 20-30 минути говориха с Вълчев и той каза, че заради оплакванията ще се срещне с родители и евентуално ще намалят скалата или изобщо няма да зачитат някои задачи.Вери гууд
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

elito6754, мерси.
    И последен въпрос-като попълваме желанията, има ли ги написани училищата с паралелките, всмисъл някакъв справочник или нещо такова, лии ние си ги помним.. дано да ме разбрахте.

Град
    София
    По Нова ще има репортаж - сега чух !

Новините от 19ч

Е, тва пък да не зачетат сложните задачи няма да стане!

Кодовете се пишат от служителите на гнездата

Град
    София
    Най-лесно е да попълниш формуляра от вкъщи, така ще можеш да гледаш в някой справочник или от интернет да гледаш. Изтгели си го от сайта на МОН, в Кандидатстване след 7 клас.

П. П. Вълчев сега се чуди какво да направи, та да умири родителите и нас!! Хубаво, че изпита е преди избори!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fantasti4naJena
    Що пък ?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Почва, почва...

За подредбата на желанията имам някви консултации от Регалията. Трябва да отида... А ще е много прецакващо, ако не зачетат някоя задача, която съм решила...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Точно това е - някои задачи може да не се зачитат, понеже са с по-голяма трудност, отколкото трябва.

Град
    София
    Брей, нашата тема е втора по важност след измерването на тока!

По НОВА не казаха нищо особено. Вече си го знаехме. Казаха, че е ВЪЗМОЖНО да се махнат задачи и пак за този 1%. Според мен вес пак ще стане нещо.

Заповядайте в моя WebBlog!

Град
    София
    И аз мисля, че ще направят нещо, но пък само 270 деца (~1%) да са решили една задача не ми се вярва.

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    И аз мисля, че ще направят нещо, но пък само 270 деца (~1%) да са решили една задача не ми се вярва.
    Не само че са я решили много повече, а и много са и налучкали.

съжалявам за двойния пост. Ако някой от екипа на сайта го види - нега го изтрие.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ау вече нямам търпение да си видя резултатите ... макар че съм се изложила

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fantasti4naJena
    Що пък ?
    Ми щото СМГ-ейците напр са си ги решили и имат по 95-98 точки! Даже има един дето са му писали 6,000 директно - той е в отбора на България по мат и в деня на изпита беше на Балканиадата по мат в Сараево - има сребърен медал!
    Е, ми тия как ще реагират а?? от 98т - ти стават 89 щото ти махат 3 задачи по 3т , че нещо някой си някъде днемайкъде го затруднили!,..
    Ми те ще полудеят и тва М-во с Г-н В. е взривено , гарантирам!

Така че по-добре да "дръпнат" децата от тази граница за 3-ката - да има по-малко 2-ки !
    А онези с многото точки - те пак ще са си им достатъчно! та даже и по 20т да махнат!

бтв, мисля, че след като утре ще имаме резултати, за кво ли е борбата още? Освен за предизборни свалки на Вълчев! Ето меее - аз мисля за децатааа ! Айде гласувайте са!

Постигнахме много , трябва да се борим сега и за нещо друго май че сме голяма сила

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ton4o13
    Не само че са я решили много повече, а и много са и налучкали.
    Така или иначе баловете ще паднат.Честно няма да бъде след като изпита е минал.Щеше да бъде честно, ако бяха дали по-нормален тест.И все пак замислете се-училите са много повече от умните.Ако бяха дали нормален тест какво щеше да стане-щеше да има 300 шестици по математика, 500 по БЕЛ и нямаше да има как да ни класират.Предвидено е-на БЕЛ показваш колко си учил, а на математика-колко си умен.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    ако всички деца са играли на тото, то около 25% са хванали т.е 25% се брои, че са го решили, а отделно и тези, които наистина са го решили и става много.. няма начин да е 1%!!! Т.Е НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ

Добре..аз като най-тъпата явно.. ще попитам.
    Току-що гледах какво казаха по НТВ,обаче..Например,ако стане така,че две от задачите не се зачитат,а и двете са от 3 точки.Ти обаче си ги решил и двете.Това значи ли,че ако имаш 60 точки(примерно) ще ти паднат на 54.Нещо не схващам.Оценката остава ли си..илиии и тя се променя и ти пада..
    И аз ще остана докрай с вас. Все ще изтърпя някак до 1-2 часа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си