- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас...Годината бързо мина и за нас... [vol.4] Вижте стр.1
не на 3ти вече може да си зимаш служебната бележка от центроветеПървоначално написано от mArMaLaDkA
Защо не опитате с Господарите...Не само за скалата а и за 33 въпрос по математика и 9 по български
My heart is broke but I have some glue
Fantasti4naJena - мерси![]()
Ще задам поредния си тъп въпрос: в училището гнездо ли си пишем желанията за кандидатстване? И как си ги подреждаме: училище и паралелка, нали? Например: 9 ФЕГ/ЧЕ - ФЕ/НЕ
нали по този начин, с наклонени черти и прочие?
пп: сори, ама много ме е страх да не стане някакъв грандиозен фал накрая - аз съм майстор в издънването пред финала по най-тъпия възможен начин![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Да, в гнездото се полъва това. Пише се пълното наименование на училището, профила и т. н. Хората в гнездото ще ти помогнат да не направиш фал - спокойно.Мисля, че се пише с наклонениа черта, но за най-сигурно питай.
мерси много![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
А отделните паралелки в училището нали се пишат като отделни желания?
И в нета четох за няккави кодове към училището... те откъде се взимат?
Всяка паралелка е отделно желание, кодовете се пишат от хората в гнездото, ти нищо няма да пишеш.
Охохоо, май забравихте канал 1, а?Голяма грешка.Преди около 20-30 минути говориха с Вълчев и той каза, че заради оплакванията ще се срещне с родители и евентуално ще намалят скалата или изобщо няма да зачитат някои задачи.Вери гууд![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
elito6754, мерси.
И последен въпрос-като попълваме желанията, има ли ги написани училищата с паралелките, всмисъл някакъв справочник или нещо такова, лии ние си ги помним.. дано да ме разбрахте.
По Нова ще има репортаж - сега чух !
Новините от 19ч![]()
Е, тва пък да не зачетат сложните задачи няма да стане!
Кодовете се пишат от служителите на гнездата
Най-лесно е да попълниш формуляра от вкъщи, така ще можеш да гледаш в някой справочник или от интернет да гледаш. Изтгели си го от сайта на МОН, в Кандидатстване след 7 клас.![]()
П. П. Вълчев сега се чуди какво да направи, та да умири родителите и нас!! Хубаво, че изпита е преди избори!![]()
Що пъкПървоначално написано от Fantasti4naJena
?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Почва, почва...![]()
За подредбата на желанията имам някви консултации от Регалията.Трябва да отида... А ще е много прецакващо, ако не зачетат някоя задача, която съм решила...
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Точно това е - някои задачи може да не се зачитат, понеже са с по-голяма трудност, отколкото трябва.
Брей, нашата тема е втора по важност след измерването на тока!![]()
И аз мисля, че ще направят нещо, но пък само 270 деца (~1%) да са решили една задача не ми се вярва.
Ау вече нямам търпение да си видя резултатите ... макар че съм се изложила![]()
Ми щото СМГ-ейците напр са си ги решили и имат по 95-98 точки! Даже има един дето са му писали 6,000 директно - той е в отбора на България по мат и в деня на изпита беше на Балканиадата по мат в Сараево - има сребърен медал!Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Е, ми тия как ще реагират а?? от 98т - ти стават 89 щото ти махат 3 задачи по 3т , че нещо някой си някъде днемайкъде го затруднили!,..
Ми те ще полудеят и тва М-во с Г-н В. е взривено , гарантирам!
Така че по-добре да "дръпнат" децата от тази граница за 3-ката - да има по-малко 2-ки !
А онези с многото точки - те пак ще са си им достатъчно! та даже и по 20т да махнат!![]()
бтв, мисля, че след като утре ще имаме резултати, за кво ли е борбата още? Освен за предизборни свалки на Вълчев! Ето меее - аз мисля за децатааа ! Айде гласувайте са!![]()
Постигнахме много , трябва да се борим сега и за нещо друго май че сме голяма сила![]()
Така или иначе баловете ще паднат.Честно няма да бъде след като изпита е минал.Щеше да бъде честно, ако бяха дали по-нормален тест.И все пак замислете се-училите са много повече от умните.Ако бяха дали нормален тест какво щеше да стане-щеше да има 300 шестици по математика, 500 по БЕЛ и нямаше да има как да ни класират.Предвидено е-на БЕЛ показваш колко си учил, а на математика-колко си умен.Първоначално написано от Ton4o13
ако всички деца са играли на тото, то около 25% са хванали т.е 25% се брои, че са го решили, а отделно и тези, които наистина са го решили и става много.. няма начин да е 1%!!! Т.Е НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНЯТПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Добре..аз като най-тъпата явно.. ще попитам.
Току-що гледах какво казаха по НТВ,обаче..Например,ако стане така,че две от задачите не се зачитат,а и двете са от 3 точки.Ти обаче си ги решил и двете.Това значи ли,че ако имаш 60 точки(примерно) ще ти паднат на 54.Нещо не схващам.Оценката остава ли си..илиии и тя се променя и ти пада..
И аз ще остана докрай с вас.Все ще изтърпя някак до 1-2 часа.