- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам един спешен въпрос
Значи ако ме съдят примерно по едно нещо и ми казват че ще съм с условна присъда и няма да има ефективна и изкочи нещо старо минимално как ще процедират .. двете дела са различни не са едно .. ам и на двете са повдигнат обвинения ; ((
2 различни дела ще са си.Едното вероятно,ще си остане висящо.
не мен ме притеснява факта да не се слеят двете неща .. и дали има вероятност след като съм условен старото да повлияе на това условното или едно старо нещо не може да повлияе .. не знамПървоначално написано от ClockworkOrange
знам .. ама толкова въпроси ми се дяват в главатаПървоначално написано от RedReligion
moderated
*hottie*
moderated
*hottie*
не те още не са ми приложили условната казаха че ако нямам осъждания тогаваПървоначално написано от JimmyGestapo
ама по време на това изкача едно дребно престъпление от общ характер от лятото още
![]()
рецидив. отиваш у панделата.
ако си с чисто досие си с условна.
стягай багажО за централния![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
кофти тръпка, според мен заминаваш за Марс. И ще ни пишеш от лунен камък.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
а ти си особено ерудиран, не си чувал за тво и ми спориш вчера тука... но винаги си сведущ по всички въпроси. нека.Първоначално написано от JimmyGestapo
нали пита ако му дадат условна и след това изкочи нещо какво става. значи има вече условна - ето ти рецидив. ако ще го съдят за другото си отнася по-тежката присъда щото е рецидивист![]()
добре тука си прав, не съм прочел вярно.
нищо, може да му излезе късмета и да му дадат условна преди да излезе нещо ново.
нека му е стегнат багажа![]()
ако обвиненията не са от един и същ характер няма страшно.
и за тебе ще сложим едно знаме на Лаута![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз ще изгния вътръе както са ме нарочили ббатенце обаждат ми се иво-миво за знамена и плакати противе моето осаждане амна не може да ме спокойПървоначално написано от tuzaro
оискам да знамче ще съм свободен да се радвам на всичко онова кото съм изпуснал и коетро съ пропуснал
страх ме е ... найстина за прув път през живорта ми ме е страх ..