- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Ооо да .. адския релакс след днешното разбиване.Сега ми се пуши една цигара и искам да взема малко въздух,но ще видим какво ще се прави.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Стегни сеееееПървоначално написано от Metal
![]()
П.П - Доволна от себе си.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не трябваше да става тая глупост. Не съм готова още. Само ще го нараня. Не само него де, а и себе си. Не се чувствам готова - това е.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Скучно ми е![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Само искам да ме потърси. Не искам и няма да го видя. Просто да се обади... Имам нужда от това.
МНОГОО ЩАСТЛИВА.МНОГО ХУБАВ ДЕН БЕШЕ...Шоко обичам теее![]()
![]()
Возене из улиците ,кеф ми стана ,че ме видяха комшиите суперскоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз те обичам повече, ягодке!![]()
Много яко си прекарах с милотоЗаедно ядохме даже.И колко снимки си направихмее
Влюбих се в нас
![]()
Само дет ся тряя са къпя с косата ,а хич не ми се ще.Исках утре ама няма начин утре в 9:20 тряя си фана влака :С
Най-сетне съм в добро настроениеДеня беше много хубав, пак проблеми,но ... За сега всичко е нормално, даже доста добре. Дано не се окаже затишие пред буря пак само..
Изключително щастлив!![]()
Имам съмнения и желания,освен тва съм леко объркана.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мисля да ходя да се къпя и след това директно да спя.Но май баща ми е в банята :С
Боли ме главата, цапнах я като се прибирах xD
Днес беше хубав ден, горе долу, колкото можеше да бъде :Д
Утре ще е яко шитав ден .. много задачи по математика, по английски имам да пиша, по български контролно на най - глупавите неща иии .. дааа, разбира се - РОДИТЕЛСКА о.О
Пу бе .. точно сега преди екскурзията :Х
Пфу .. дано тия не си отворят много устите да говорят к'во правим, защото няма да ни е много приятно после :Д
Ама те са пичове госпожите и господиновците ии няма нищо да кажат ^^.
Ама класната ..![]()
Пфу .. дано да се размине всичко -.-
И на тоя пак са му изключени телефоните .. дано утре включи поне ден и искам в събота да отида там и да го видя :Х
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Не мога да си обясня защо се държа по тоя отвратителен начин с него . .Супер ми е кофти и се чудя дали да не му звънна след малко ама незнам,не не . . Напоследък съм ужасна.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Добре,хубав ден като цяло,само нещо тука ще се ядосвам с някой неща искам всичко вече да се ореди..Сега смятам да спяя искам утреееееее.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Майката на милото в петък има Р.Д. и за съжаление ще пропуснем ходенето на вилаЕ има вероятност в събота да отидем,но ще видим
А и по-добре,че няма да ходим,защото всички щяха да отидат към 3-4,а аз чак към 8 ...Все пак съм от 17:00ч. на фризьор и ще съм готова поне към 19:00ч.
![]()
Както и да еЛягам си,защото ми се спиии
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
смотано...ще лягам, че утре работа ме чака.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Станах преди 2 часа и още съм сънена.
Имам супер дупер юбер яката рисунка и не мога да се нарадвам.ТрЕбва да си прегледам и материалите за презентацията, ама сигурно утре, че сега ме мързи.
Май пак ще ходя да лягам, че умирам за сън.
сънен, с болки в стомаха, но отивам на даскало...