- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Уморено ми е както винаги, утре трябва да ставам рано пфф, мразя петъчния ден![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тоя е странен малко, ама .. биха могли да се получат нещата. Въпреки че ... не съм много надъхана. Оф.. зле ми е. Не ве, добре ми е, ама .. не трябваше да прекалявам толкова. Ама на де ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Доста ми е самотно.
същотоПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
дори не знам защо
просто така съм потънала в отчаяние и самота
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
пффф,тоя скапан сън се сбъдна![]()
![]()
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Божееее, тоя се е побъркал тотално :Д
Ама как ще го вкарам в релси за два дена просто ..![]()
Ще види той .. ще ми се обяснява тука. Аз ще го оправя него, няма къде да отиде :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
*съвет, щото от някакво време забелязвам какво ти е настроението. вземи си време за себе си, защото можеш да излъжеш и теб, и отсрещната страна. надявам се не го приемаш като грубо вмешателство (:Първоначално написано от Priceless
---
добре съм. някои неща ме притесняват, но като цяло съм добре. май ще започна да пиша текстове за една група, дано се получи хубаво.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ох много ми се доспа лягам вече.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Садната като всяка вечер по това време.Ще си лягам преди да ревна.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Брутално спийд дейтинг в понделник.
Пълен смях
Не спах тази нощ въобще, след 3 часа съм на даскало, но няма да лягам. Не искамсега ще видя какво има за ядене :}
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Пффф .. какво беше това нещо не знам. Ебаси мощното.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Яде ми се нещо. Мързи ме да се затътря до кухнята. Днес май ще вали. Бъгаво време. Утре съм на село. Оф. Дано контролното поне мине добре.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Имам някакво отвратително сърцебиенеУф ...
Hilary_![]()
Вай Вай Вай несериозна работа
Нищо де, вече ще си знам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Баси шитавият сън :/. Сега се чувствам супер кухо ..
Нещо ми е лошо .. времето е мрачно и гадно. Пфу.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Едно... никакво ми е.
В час по информатика съм, искам само да свърши по-бързо, след това да идва и да свършва 6-тия и да се прибирам вкъщи.
Там имам един час да се оправя и излизам с Вики <3 дано поне с нея всичко мине добре. Ако по-късно не е свободна ще излезна със слънчицето ми, толкова ми е приятно с нея.![]()
Времето е... мрачно, не искам да вали, въпреки че обичам дъжда.
Обичам петъците, без причина, но този някак не ми харесва.
И той ми липсва... не знам още колко ще издържа така, искам да го прегърна... просто....
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Писна ми от него апък го обичам !![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ашли - Щом ти е писнало - значи не го обичаш а се навиваш по разни причини. А ако го обичаш - няма начин да ти е писнало.
Виж кое от двете е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защо не се успах тая сутрин? Супер безмислена ми беше първата част на деня, да видим докрая как ще е.
Нещо не ми се разхожда, ама и на кафе не ми се ходи и май ще си остана у нас да си релаксирам.
Баща ми ще ходи на бири, което значи, че за първи път от седмици няма да ми пречи вечерта у нас.![]()
А, и по едно време май видях един съфорумник.![]()