.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на Everytime
    аз са тренирам трицепси и гърди по два пъти.

след треировката за гръб включвам и упражнение за предмишница.

а днес менюто ми е следното до момента :
    7 и 40 - 3 яйца цели
    11 часа - 4 кебапчета
    13:30 - 2 кебапчета с малко картофи (печени на фурна)
    а по нататък ще е :
    15:00 - кре алкалин
    15:30 две кебапчета и сирене или кашкавал
    17:00 - едно яйце + някакъв плод
    и 19:00 - риба

http://prikachi.com/images.php?images/699/2990699s.jpg ето една снимка отзад (: тва е от 6-ти януари (: мисля че рамената ми са добри (:
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    аз са тренирам трицепси и гърди по два пъти.

след треировката за гръб включвам и упражнение за предмишница.

а днес менюто ми е следното до момента :
    7 и 40 - 3 яйца цели
    11 часа - 4 кебапчета
    13:30 - 2 кебапчета с малко картофи (печени на фурна)
    а по нататък ще е :
    15:00 - кре алкалин
    15:30 две кебапчета и сирене или кашкавал
    17:00 - едно яйце + някакъв плод
    и 19:00 - риба

http://prikachi.com/images.php?images/699/2990699s.jpg ето една снимка отзад (: тва е от 6-ти януари (: мисля че рамената ми са добри (:
    Аз не бих очаквал кой знае какви резултити с този режим на хранене От 19:00 до 10-11 когато лягаш там не ядеш нищо?
    През другото време кебапчета

Това за буустерите беше шега ама ти май не разбра,казах го щото погледни ти какво искаш да вземеш.А вие като сте много умни и има САМО 1 ТЕЧЕН БЪРНЪР не гледайте нуубските ми коментари и пийте протеин за да изгорите мазнините Все повече се убеждавам,че всеки който е стъпвал не повече от 2 пъти във фитнеса пише некви смешки.Така,че има си форуми за фитнес и като не ми вярвате го прочетете там за да не ви се смеят хората някъде.
    The time's for sobieski

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    аз пък знам че трябва много протеин за да се горят мазнините,а ако не ям месо и вместо това я карам само на плодове и зеленчуци .... (: а буустерите си ги пии ти (:

така че не аз съм за смях,а ти с твоя нуубски коментар (:
    не го слушай! Препоръчва течни бърнъри , а за момента има само 1 такъв и той е хардкор продукт! !
    А тия на хапчета ядат ли се или се шмъкрат?
    Иначе яката глупост е написал.
    тва за хапчетата не го схванах?

Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    Това за буустерите беше шега ама ти май не разбра,казах го щото погледни ти какво искаш да вземеш.А вие като сте много умни и има САМО 1 ТЕЧЕН БЪРНЪР не гледайте нуубските ми коментари и пийте протеин за да изгорите мазнините Все повече се убеждавам,че всеки който е стъпвал не повече от 2 пъти във фитнеса пише некви смешки.Така,че има си форуми за фитнес и като не ми вярвате го прочетете там за да не ви се смеят хората някъде.
    ти се мислиш са че знаеш много тъй ли ?

точно тва за протеина и мазнините съм го прочел в книгата на Арнолд,ако не верваш на мене.А и смешният си ти понеже даваш винаги "компетентен" отговор,ама както и да е секи за себе си.

А относо по-горния пост,ами при мен има резултати като се има предвид от къде почнах и са кво съм направил има (:

а кре алкалина го пия от 1 месец (:
    и + това не секи ден ми е еднакво менюто,защото казваш само кебапчета и съм забравил да добавя че преди лягане ям извара.

skype - adrenalincho__

Мега фен
    Ами заключението което аз изваждам е,че преди хранителният ти режим е бил по-лош.Сега си го подобрил..Иска се още протеин,а като искаш да сваляш еми добре,земи си fatburner няма пукнеш

ъм да.. не беше от най-добрите

skype - adrenalincho__

Ти кво искаш да няма ефект при положение,че от никав хранителен режим си преминал на що-годе нормален ?А и в книгата на Арнолд не пише ли,че първите 6 месеца или до 1 година резултата е огромен в сравнение след това.Колко протеин мислиш,че ще си набавиш със тези яйца,знам че трябва протеин но не е правилно сутрин да млатиш яйца...Аз дневния прием си го разделям на 3 сутрин,преди тренировка и след.
    The time's for sobieski

Мега фен
    Ти кво искаш да няма ефект при положение,че от никав хранителен режим си преминал на що-годе нормален ?А и в книгата на Арнолд не пише ли,че първите 6 месеца или до 1 година резултата е огромен в сравнение след това.Колко протеин мислиш,че ще си набавиш със тези яйца,знам че трябва протеин но не е правилно сутрин да млатиш яйца...Аз дневния прием си го разделям на 3 сутрин,преди тренировка и след.
    Вкарай и едно в 10:00 сутринта + малко на обяд към 2 Не забравяй преди сън е доста важно.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Вкарай и едно в 10:00 сутринта + малко на обяд към 2 Не забравяй преди сън е доста важно.
    Да,може и преди сън но трябва да е казеин.
    The time's for sobieski

Мега фен
    Разбира се,че трябва да е казейн.Пример за такива храни са сирене,прясно и кисело мляко-преди лягане няма да е лошо да хапнеш,за да подхранваш организма докато спиш.

А аз мога ли да Ви попитам ,защо аджеба си купувате Кре Алкалин на Сайтек който е 35 лв ,като на същата фирма има Креатинова Матрица за 40 лв ??? Която не стига че дозите са много ,ами и може да поемате по двойна доза и пак стига за месец и няколко дена ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си