- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- План за борба с хлебарките
Драги съфорумци, очевидно е, че ожесточените атаки на мутирлата от отходните води на блок 20 ямболска хлебарка нанасят големи щети на форума. Скоро ресурсите ще се изчерпят, силите са на привършване. Редно е да координираме действията си в защита на форума, троленето, спаменето и обиждането на потребители.
Моля, изказвайте предложения.
За начало предлагам да възродим темата със затапките, за да имаме готов арсенал от реплики в борбата срещу нашественика.
...
Единствения вариант е там на село да им спрат интернета,или някой по-ядосан да му проследи ИПито и да му счупи главата от бой,въпреки че за олигофрени като него не вярвам и това да подейства.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Най-силно може да ги затапите, като ги удостоите с необходимата доза игнор и безразличие.
Аз не мога да разбера защо въобще се занимавате. Доскоро дори не си личеше,че е във форума, но очевидно илюзорните ви представи за власт трябва да се захранват отнякъде.
Според мен се опита да каже, че младежът е изкупителната жертва на нашето властолюбие![]()
Всъщност, както казах и в другата тема, на нас нищо не ни пречи да го оставим да си маже из форума, но започвате да ни се оплаквате на ЛС-та, да ни ругаете из темите, че не си гледаме работата.
Хем така, хем инак.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Има един лаф.
Не хранете троловете.
Само го захранвате с внимание и затова всичко е в подобна ситуация. Аз не виждах никакъв проблем в това, че пише, въпреки че мненията му са крайни и очевидно целят да дразнят хората.
Вързвате се на елементарите му номера и според мен той си печели от цялостата ситуация.
Аз няма да оставям никой да ми маже по форума, пък вие както щете го разбирайте.
Властолюбието ми ме възбужда![]()
http://2.bp.blogspot.com/_I8j7G62GmE...PimpMyTard.jpg
Respect my authority!
По голяма снимка не можа ли да постнеш?
т.5 GregoryHouse
Това не е ли против правилата?Първоначално написано от CanisDirus
Грешка. Aleks5x4 и Aleks5x6 са омазали безпроблемно.Първоначално написано от machoka