.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на cveteto64

Магазините Ивис ,какво мислите за тях ?

Напоследък откриха доста магазини в цяла България има доста неща на достъпни цени (според мен). На вас как ви се струва качеството на продуктите и обслужването?
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    В тези магазини е много скъпо.

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    В моя град магазин IVIS е появи на мястото на Bonjour.Аз лично имам дамо един лак на REVLON oт там,но майка ми си е купувала и други неща и двете сме с добро впечатление като цяло,а цените са както бяха в Bonjour. Мисля,че бях видяла и онлайн магазин на IVIS.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    скъпо е и понякога не са добре заредени. препоръчвам ти dm, много по-добре зареден е, а ако търсиш шампоан/балсам направо си вземи от някой супермаркет, защото разликата в цените стига до 2 лв понякога : )
    I'm yours.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Защо пък да е скъпо, цените според мен са същите като на другите места, поне с такова впечатление съм останала...
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Защо пък да е скъпо, цените според мен са същите като на другите места, поне с такова впечатление съм останала...
    От там си купих един коректор на Mayballine,който струваше в Ивис 10 и нещо а в ДМ беше с 1лев по-евтин.

А как ви се струва обслужването, според вас разбират ли си продавачките от работата, защото мен веднъж вместо да ме консултират повече ме объркаха

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    А как ви се струва обслужването, според вас разбират ли си продавачките от работата, защото мен веднъж вместо да ме консултират повече ме объркаха
    Ами то зависи на какви продавачки си попаднала.На мен обслужването ми харесва.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момичета, споделете в кои градове ги има, защото гугъл ме прати само на онлайн магазините им.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Момичета, споделете в кои градове ги има, защото гугъл ме прати само на онлайн магазините им.
    Със сигурност имат във Пловдив и София,а за други градове не съм информирана.

Знам, че всичко започва от Стара Загора и в момента има в София, Пловдив, Бургас и Русе

Супер фен Аватара на girl91
    Магазини Ивис има тук - в Стара Загора, София, Пловдив, Русе, Бургас, Раднево.
    Ето това е сайта - http://www.ivis.bg/
    Освен козметика продават и перилни препарати, имат и на места солариум и фитнес.
    Пускат някои продукти на промоция. В повечето случаи цените им са нормални, но има и някои продукти, които могат да се намерят и на по-ниска цена в града. Тук по стъклата на магазините са налепили стикери "Най-ниските цени в града", което в повечето случаи не е вярно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си