.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 123

Дълга-дълга коса.

Призив към момичетата с коси до кръста...Как си пуснахте толкова дълга коса?Какви продукти използвате,подстригвате ли краищата?Моята коса покрива гърдите,но искам да бъде близо до кръста,а цъфти и когато отида на фризьор става над гърдите.

Супер фен
    Аз аз имам дълга косица! Ами подстригвам я през 2-3 месеца (сама) ! Не използвам маски, защото си мисля, че е безмислено. Пускам я, защото ми харесва и ми отива да ми е дълга косата. Пробвала съм с къса, но просто ме беше срам
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Аз спрях да използвам маски от 1 месец преди 2 пъти в седмицата и слагах,но реших да си почине от тези химии.
    Ти как си я подстригваш само нацъфтелите косъмчета или по няколко см?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    омг...защо ти е толкова дълга коса...ако не я подстригваш редовно ще бъде все едно имаш метла на главата. А и освен това много дългата коса визуално те први по-ниска.

Повече се харесвам с дълга,а и съм 178 не ми пречи.

Голям фен Аватара на taamara
    ^ е, щом ти покрива гърдите, значи си е доста дълга. Моята е до гърдите някаде, малко под закопчалката на сутиена. Ама е мн чуплива и бавно расте ... иначе ползвам стимуланта на Икаров и Себорал Форте - два пъти в седмицата и чакааааам да расте ..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    тва па дългата коса е най-грозното нещо (говоря за косата до кръста.. не до циците)
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен
    ще си снимам косата и да видите за каква дължина говоря

Аз си я пускам, защото просто не ми отива къса коса. Трябва поне да е до закопчалката на сутиена ми. Иначе си я подстригвам всичко що е нацъфтяло

^все едно има кой да те чуе...

мда, снимай я : )

Супер фен
    ^това пък защо го казваш?

Не, тва не беше за тебе, а за по-горния пост

Постът на Glam0rous беше насочен към ccdesigns. Просто сте публикували почти по едно и същно време : )

Супер фен
    мхм разбрах : )

anonymous708973
    Guest
    Ако косата ти не може да бъде до кръста, не я тормози. Няма смисъл да е дълга и рядка или изтощена.
    Години наред бях с доста дълга коса, изведнъж се подстригах до основата на врата, после пак дълга и после до раменете. Всички казваха да не си режа дългата коса, щото било голяма загуба и като ме видяха с къса, бяха супер впечатлени.
    В момента съм със средна дължина. По-младежко, по-лесно да поддръжка, повече ми отива.

Идеята ми е да мислите извън рамките, да се видите с къса коса и да прецените обективно как ви отива повече, неповлияни от това как ви ХАРЕСВА повече. Коса е, за Бога, расте!

Е това е крайно и не в тоя ред на мисли, в който говориме ние. Никой не е казал да се ходи без коса. Просто не одобряваме коса до дупето.

Аз също не одобрявам коса до дупето,а малко над кръста.

Banned Мега фен
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B0-vol-3 тази тема може да ти е от полза

Темата малко се разводни...зависи от структурата на косата, една тънка и същевременно дълга коса много лесно ще се накъсва, краищата ще са сухи и т.н., но с подходящите грижи, вярвам, че може да изглежда красива и здрава.
    Лично за мен целта ми е да постигна ето таква дължина - http://prikachi.com/images/865/4353865o.jpg , всичко останало е бонус ;д

Banned Мега фен
    ^ тая коса е много хубава.. и аз целя до лятото още 10см. и така ще си я поддържам

^И аз искам толкова дълга.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ тая коса е много хубава.. и аз целя до лятото още 10см. и така ще си я поддържам
    Твоята в момента не е ли толкова дълга, колкото на снимката?

Супер фен
    аз много искам да си пусна косицата да я видите, обаче не ми отваря сайта прикачи :@
    жалкото е, че е права, а аз искам начупена, но уви

Е, ако косата ти е податлива на обработка, можеш да си я начупваш без проблем : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си