.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 246
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Миро, това че някои хора живеят в този форум и са готови да подават жалби, е меко казано тъжно.
    Представи си, че имаш дъщеря и тя посещава такъв форум. Представи си, че си е намерила приятелка от форума, която всъщност е 40-50 годишен загорял мъж.
    Или пък си представи, че дъщеря ти има снимка по бански и някой е решил да се представи за нея, започвайки да се регистрира във форуми, да слага снимката на дъщеря ти и да обяснява с колко е спала, на колко е правила свирки и т.н.
    Да си направиш 1 снимка не коства нищо. Това, че някои тръгват да си оправдават, да се крият, да разтягат локуми или да показват личните си кореспонденции с някой е форума, навява на мисълта, че такива хора наистина е по-добре да се изтрият.
    Всякакви хора могат да се крият и зад останалите никове, които не качват снимки, нищо не е сигурно, но кражбата на чужда самоличност също е наказуемо престъпление.
    Това трябваше да се сложи и на първата страница на тая тема, за да го видят повече хора. Именно това е. Има много престъпления през нета и не едно момиче е въвлечено в какви ли не хоръри, защото е решило да излезе да се види с новата приятелка. В САЩ такива ги издирва специален отдел на полицията и ги ловят с тежки присъди.
    Сериозно? Къде са им нарушени правата на момичетата? Та те висят само в темата за снимките. Щом могат да си пуснат снимки, надупени по прашки, какво им коства да сложат една табела на следващата снимка? И без това качват по 10 снимки седмично. Къде е проблема? Никой не ги бие да се снимат голи, че да е незаконно.
    Аз познавам хора, лъгани от определен профил с чужди снимки. Ем... шашкащо е.
    Представи си, че се запознаваш с яко момиче от темата, пишете си, кефиш и се и изведнъж се оказва самотно дебело момиче в 5-6ти клас? Е? Или някой на 50 години, върлуващ отделно из ГепиМе, търсещ си момченце... Такива неща е хубаво да не се поощряват.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на machoka
    Мироне, самозакрий се скорострелно. Тук, в този форум, към момента АЗ съм 'правилата'. Аз съм отговорен за него, съответно аз решавам от кой ще искам доказателство, че не е плешив педофил и от кой не. Ако не ти изнася част от, или цялата гореизложена информация, си свободен да напуснеш по свое желание.

И за последен път - на никой не съм 'искал на сила снимки'. В момента си играя на толерантен и ДАВАМ ПРАВО да си запазят профилите, вместо директно да ги залича от базата и да не помиришеш подобна тема като тази. Давам им ПРАВО НА ИЗБОР, който те взеха и си понесоха предварително назованите последствия.

А дали заглавието ми те дразни или не е нещото, което най-слабо ме вълнува към този момент.

Най-малкото е това. Освен всичко това тоя миро ли е къв не знам от къде е ама преди на бияч нещо се правеше, обича да лази по нервите на хората, и да не забравя, че на всеки въпрос има отговор, ебати човека..

Мега фен Аватара на draid
    Стига се клеветихте като малките деца бе. Последният коментар прилича на детенце което обяснява на баща си колко е лош еди кой си и как е виновен. При положение че има съмнения за фейк профили, така или иначе това е правилното решение, пред някакви педофили да зарибяват децата.

anonymous708973
    Guest
    Миро, говориш глупости. Никаква дискриминация не е. Или ако е, нека ти напомня, че дискриминацията винаги е срещу определена ГРУПА хора, не всички. Да се искат снимки на всички потребители е възможно, но осъществяването на идеята ще е сложно, ще отнеме време и прекалено много занимавка, при положение, че има очевидно реални потребители и очевидно фалшиви. На кого да искат снимка?

Извинявай, ама ме уби от смях с цялото нещо в стил "искайте снимка на пантерката и умри". Пантерката и Умри ще качат снимка (заедно, ако искаш) за минута и половина. Ти можеш ли? Тия малолетните "много даващи" могат ли? Ползвали са моя снимка в друг форум, е, не е приятно. Оправих се с тъпаците, естествено, нищо, че се опитваха да ми играят евтини номерца. Дали на въпросните момичета би им било приятно да разберат, че някакви хора - неизвестно дали 15-годишно момиченце, жадно за внимание, или 50-годишен педофил - използват снимките им, обяснявайки как духат от 11-годишни и го поемат в дупето от 12? Я се стегни. Подай жалба, щом ти е мерак. От отдела, който се занимава със защита на личните данни има да ти се смеят...

Лек ден.

Не че искам да се меся но пантерката и приятелят и са супер готината двойка и е нелепо някой да каже че са фейк... супер смешно е отстрани, обаче е по-тъжно, че не се виждаш как изглеждаш като ги ръсиш тея глупости
    Може ли да проверите bad__girl , доста е съмнителна и тя от Пловдив

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Има много съфорумници които могат да потвърдят, че пантерката и умри са си съвсем реални.
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 04-17-2012 на 10:46

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Има много съфорумници които могат да потвардят, че пантерката и умри са си съвсем реални.
    тц, аз съм нереален.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MiroAndonow94 Виж мнението
    И това,че е насочено към хора ,за които никой не знае нищо
    Споко, знам за тях нужното, че и за някои от изброените фейкове чрез снимките дето бяха качили намерих някои от реалните хора, даже си писах с тях, специално им пратих линк към темата да видят качени собствени снимки.
    Скрийншоти на разговорите изпратих на мачока.

Само гимнастика на пръстите си правиш, мухъл, 1 смислено изречение нямаш.
    - Всички авто-части на едно място!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Защо тогава не пуска снимка? В смисъл... снимала се е в какви ли не по-мръсни пози и облекла. Не е като да и коства нещо една снимка с табела Teenproblem.
    За нея и аз се чудех, защото е във форума от страшно много време и не ми звучеше логично да е фейк.
    Може пък да не е видяла о.О смисъл да не е флизала за да разбере изобщо за това...или само аз си помислих така ;д

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Може пък да не е видяла о.О смисъл да не е флизала за да разбере изобщо за това...или само аз си помислих така ;д
    Нем. Тя писа в темата още преди да е изтекъл срока.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз се чудя кой се съмнява в реалността на умри и пантерката?! Сефте го чувам. Като си сменя местожителството на Пловдив и мен ли ще ме сметнат за фейк?!
    пс + това туза е пускал собствена снимка.
    maDamn

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Андонов я вземи млъкни, точно грейнджър си е напълно реална, тъй че спри да се правиш на много отворен.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    http://www.teenproblem.net/users/view/1128253.html
    http://www.teenproblem.net/forum/sea...searchid=95447
    MarietaS

Снимките са странни, спи с 13г. , а казва, че е на 17, последното нещо, което е слагала в устата си, е пишка и т.н.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    MarietaS

Снимките са странни, спи с 13г. , а казва, че е на 17, последното нещо, което е слагала в устата си, е пишка и т.н.
    Явно си разгледала профила ми щом го публикуваш!?Ако не си ,разгледай го и прочети какво пише до снимката ми и го направи!!!!

Град
    Beyond reality
    Много се взе насериозно! Нали беше от Брезово , кво стана?!А това "описание" на профила ти не показва нищо друго освен ниска култура.
    Какъв е смисъла да пускате чужди снимките?
    maDamn

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Просто се чудя какво стана та изведнъж ми се нахвърляте всички!?Ако си имате проблеми или просто ви държи повече отколкото трябва не си го изкарвайте на някой ,когото не познавате,защото това също е проява на ниска култура,уважаема granger!

Град
    Beyond reality
    Става това , че сме се нагледали на такива профили,но дерзай. На никого нищо не си изкарваме, има разлика в това да изказваш мнение и в това да си изкарваш нещо , на някого.
    maDamn

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MarietaS Виж мнението
    Просто се чудя какво стана та изведнъж ми се нахвърляте всички!?Ако си имате проблеми или просто ви държи повече отколкото трябва не си го изкарвайте на някой ,когото не познавате,защото това също е проява на ниска култура,уважаема granger!
    хуу де ай са праи снимка с табелка и ще ти се извиня аз ето даже не знам кво си що си ;д ае дееее ферхунде;д

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Не мисля да правя каквото и да било ,защото на някой си му е скимнало нещо.Мислете ме за фейк за каквото си искате това си е ваш проблем.Пък и тук като гледам никой не си слага никъде снимки с табелки и няма за какво!Затова си гледайте работата!

Град
    Beyond reality
    Мерсиии,подобно!
    maDamn

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    MarietaS

Не знам кои снимки са странни и кои не,но определено е странно това и доста съмнително:

http://www.teenproblem.net/forum/sho...21#post9995121

Не мислиш да слагаш снимка, защото е не възможно да си направиш такава. Логиката ти е направо, муцка! Поне си признай, че си фейк от колкото да лъжеш хората само.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от MarietaS Виж мнението
    Не знам кои снимки са странни и кои не,но определено е странно това и доста съмнително:

http://www.teenproblem.net/forum/sho...21#post9995121
    Опериран си от чувство за хумор, пич, физически нямам време да се чукам с 23ма човека, дори и да ти се иска.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Много удобно.Май ти си оперирания,NomNomNom ,а?!

А Nikolow1993 казах,че може да ме мислите за каквото си искате ,но като гледам ти си фейка - мненията ти най-вече .Дори си май Николинка а

А забравих сега е удобно да се пускат снимки на очи,размазани или полвинчати,защо ли?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си